Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwiastek z wariancji

Absurdy jakich dowiedziałam na tym forum. A Ty?

Polecane posty

Gość offerma masz okres
belle de jour 1982 to wlasnie takie forumowe scierwo ktorego nikt nie trawi:D:D:D:D:D:D:D

Gość XVIII
Dowiedzialam sie ze kazda osoba, zyjaca wiernie i w zgodzie z wieloletnim partnerem BEZ SLUBU: - nie traktuje go powaznie - puszcza sie - marzy o tym by go zdradzic - jest zdolowana zdesperowana samotna stara panna a on z kolei - po cichu szuka lepszej partnerki - nie kocha - nie szanuje - wykorzystuje. Natomiast po zareczynach nastepuje cudowna odmiana jak za dotknieciem rozdzki - pod warunkiem ze pierscionek jest z bialego zlota z brylantem i bron boze po mamie pana mlodego albo z innym kamieniem. Tak jak do zareczyn bez przerwy rozgladalismy sie za innymi i planowalismy rozstanie, tak w ciagu sekundy stajemy sie wiernymi partnerami. Ponadto sex zawsze jest dla kobiety nieprzyjemny, chyba, ze sie puszcza, dlatego facet powinien uwzglednic w swoich wydatkach prezenty dla swej kobiety aby wynagrodzic jej fakt ze daje mu DARMOWY sex.

Gość XVIII
Mam 50 lat.

Witam Muszę się komuś wyżalić i prosić o poradę. Mam chłopaka bardzo się kochamy,w tamtym roku na jesień sam sie wygadał że kupił pierścionek zareczynowy. Jak to kobieta buzka mi sie uśmiechnęła i od tamtego czasu czekałam aż sie oświadczy. On powiedziala to komus z mojeje rodziny , że chce sie oswiadczyć na sylwestra a ta osoba mi powiedział. Oczywiście zapytałam się czy to prawda czy to miało być na sylwestra? Odpowiedział, że tak i teraz,że to nici z niespodziank(..) Moim zdaniem to on nie chce sie "teraz" żenić, że on to robi żebym ja mu już nie gadała kiedy i kiedy bedzie. Powiedział mi że chce sie oswiadczyc ale ja czuje że tak nie jest.Mam przestac z nim rozmawiac na ten temat?? ............. Najważniejsze to "uśmiechnięta byźka" reszty nawet mi się komentować nie chce. Szkoda,że nie ma obowiązku kierowania na badania psychologiczne przed zawarciem małżeństwa.. Ta pani dugoo by pewnie poczekała na pozytywną opinię.

Gość regresu pracuje do 15
i tak w kółko regresu :D

Gość pierwiastek z wariancji sraj
g

Gość Ewwelinka88
Że bezrobotni kitują że napieprzją z pracy:D - > Regres, Luśka z Windsorów, zawsze szczery, czizas, i reszta tych pojebów:D:D:D:D:D:D:D

Gość chętna Ola
Nie lubię sknery regresa.

Gość a kto lubi
.

Gość zakochany xyz
kofam ifke😘

Gość zakochany xyz
to nie absurd 😘

ja wczoraj po wnikliwej penetracji topikow dowiedzialam sie - ze na czyjs slub nie mozna zalozyc nic bialego,bo tylko panna mloda ma do tego prawo. A jesli cos zalozysz takiego - to mozesz liczyc na dozywotnia nienawisc ze strony panny mlodej,nie wazne na jakiej stopie zazylosci byliscie przed weselem:)

Gość pacanowo
to nie absurd iftar zostan nawet jak nie kochasz byloby absurdem

Gość lfinjfiwjfiwj
ze wybierajac studia nalezy kierowac sie tylko na: -medycyne -prawo po reszcie przegralo sie zycie:o

Gość lfinjfiwjfiwj
a pedagogika to studia dla debili i wogole wstyd sie przyznawac do nich

Gość erttkty
Że mozna miec tak nudna prace jak 'regres, ktory latami wciska kity . [[[[[[[[[[[[[[[[[[Regresie czy bedziesz tu do emerytury???????????????:O:O:O:O