Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwiastek z wariancji

Absurdy jakich dowiedziałam na tym forum. A Ty?

Polecane posty

Gość pierwiastek z wariancji

Swego czasu byłam wierną czytelniczką tego forum które z założenia miało być kobiecym a stało się miejscem wyzywania się gimnazjalistów. Śledziłam go od maturalnej klasy a teraz obecnie kończę 3 rok studiów. Dowiedziałam się tutaj, że: - powinnam wypróbować nie wiadomo ilu chłopaków zanim znajdę tego jedynego; - z seksem przedmałżeńskim tu ciężko bo jeśli pójdziesz do łóżka po 2 miesiącach znajomości to jesteś dziwka a jeśli po roku to jesteś dziwna, że tak długo czekałaś; -bycie dziewicą w wieku 21 lat jest absolutnie oznaką tego, że jesteś pasztetem i nikt Cię nie chce, bycie dziewicą w wieku 25 lat oznacza, że już przegrałaś życie i nigdy nikogo nie znajdziesz; -ale posiadanie 2-3 partnerów seksualnych w wieku 22 lata jest puszczaniem się; -jak już w końcu pójdę z facetem do łóżka to on będzie chciał ode mnie miliona pozycji, orgii i innych cudów; - z tym czy powiedzieć facetowi, że jestem dziewicą też jest różnie, bo jak powiem to on mnie wyśmieje i zostawi, a jak nie powiem to mnie tak zerżnie że nie będę przez tydzień mogła chodzić (to zasługuje na 1 miejsce absurdów); - facet na pewno nie będzie chciał założyć prezerwatywy bo mu niewygodnie a jemu jest wszystko jedno co z moim zdrowiem przez zażywanie hormonów i uważa że antykoncepcja to moja sprawa; -jeżeli facet nie ma czasem ochoty się z Tobą kochać to znaczy, że go nie pociągasz i pewnie ma inną (tak jakbyśmy my miały zawsze ochotę); -żaden facet nie lubi się przytulać a szczególnie po seksie; -czekanie z seksem do ślubu oznacza, że jesteś moherowym beretem; to tyle z uczuciowego, nie wspomnę już ile "dobrych rad" jest na dietach itd. od pewnego czasu mam faceta, który wyprostował mój punkt widzenia skrzywiony na tym forum :) A Wy możecie podzielić się jakimiś "cennymi radami" wyniesionymi z tego forum? :)

ja doszłam do wniosku, że istnieja jakiś dziwny obowiązek posiadania faceta. Nie ważne jakiego, byle by był.

Gość najlepiej jak najgorszego
i na podstawie zwiazku z totalnym chamem i prymitywem oceniac wszystkich facetow

Gość facetlol
a ja jestem facetem, zaczalem przegladac to jakze kobiece forum zeby zrozumiec was kobiety, ale wiecej tu widze facetow niz kobiet, ja sie zastanawiam kogo ja mam tu zrozumiec, to jest chyba najwiekszy absurd tego forum !!! A co do porzedniczek, faceci nie zastnawiaja sie nad takimi pierdolami, to akurat ile partnerow i ile pozycji powinno sie uprawiac w lozku, lesie, kiblu itd itp to jest akurat wymysl was kobiet. Facet jest i powinien byc spontaniczny, a nie wszystko zaplanowane i wszystko zgodnie z trendami.

:D pierwiastku, do Twojej listy dodalabym jeszcze: -jak dziewczyna była dziewicą, to zdradzi z ciekawości, jak przedtem miała partnerów, to zdradzi bo jest puszczalska -jak nie dasz facetowi w łóżku wszystkiego, czego zapragnie (a nawet tego, czego nie pragnie, ale na kafeterii powiedzieli, ze na pewno pragnie, tylko się wstydzi przyznać), to znajdzie sobie kochankę -jak facet nie odzywa się przez godzinę po 1szej randce, to znaczy że mu nie zależy

A ja dowiedziałam się, że zdrada męża to wina kochanki! A mąż to duże dziecko i wszystko należy mu wybaczyć bo nie odrożnia dobra od zła a mózg ma w fiucie

A ja zauważyłam że puste topiki mają masę odpowiedzi, a jak już ktoś założy jakiś na poważny, intrygujący temat to może liczyć na górę 2,3 wpisy...

A mnie sie wydaje,ze niektorzy uwazaja ze sa najmadrzejsi .. ciekawe po co w takim razie siedza na kafe... bo ja szukam tu odpowiedzi na niektore pytania.. czasem siedze z nudow. A druga rzecz.. jak zapytasz o cos z dziedziny antykoncepcji to Cie wyzwa,ze gowniara jestes,albo powiedza ze jak mozna tego nie wiedziec... Znowuz jak zajdziesz w ciaze to wyzwa ze sie puszczalas itd. Wiec pytac nie wolno,a jak cos sie stanie to tez wyzwa ;)

karmić publicznie swą mleczną piersią i pozwalać dziecku na wszystko,bo inaczej wyrodna matka ze mnie :O poczekać aż się zestarzeje,bo dopiero wtedy można być eleganckim i z klasą maskować zmarszczki :O cyc to takie miłe określenie; pierś, penis i pochwa to nazwy fachowe- ginekologiczne, poprawnie jest: siusiorek, ciposzka :O pierścionek bez diamentu, a z cyrkonią może złamać mi życie 😭 prawo formalne to synonim prawa materialnego no i moja stopka mym cv jest :)

Uśmiałam się:) Taak, zgadza się wszystko. Na szczęście nauczyłam się omijać już tematy, które mnie nie mogą dotyczyć. Choćby z racji wieku albo doświadczeń:) Zaglądam tu, bo czasami miło jest poczytać o podobnych reakcjach. Uspokaja mnie to. Mogę anonimowo napisać, ze boli mnie serducho, że mi raz jest dobrze, a raz bardzo źle... I czasami piszą mądrzy mężczyźni i mądre kobiety. O rzeczach, do których nie przyznaliby się nikomu w bezpośredniej rozmowie... Zdarza się ktoś, kto po 40-tce przeżywa swoje motyle w sposób tak uroczy... jakby pierwszy raz czuł i kochał... To daje nadzieję innym. Że wszystko jest możliwe:) Na absurdy nie zwracam juz uwagi;))

kobieta po 30 jest stara i do wyrzucenia ładne kobiety są same bo sie ich faceci boją przystojny facet wybiera przeciętniare bo jest pusty ładna kobieta wybiera przeciętniaka dla charakteru rozwódki samotne matki to złooo całego swiata

- dziewczyna 20paroletnia, która nie ma chłopaka, a jak pisze jest ładna, mądra itd, generalnie wszystko z nią w porządku i pyta się czemu tak jest, że wciąż jest sama? "eksperci" kafeteryjni jadą po niej wmawiając, że na bank z nią jest coś nie tak, bo to niemożliwe, żeby fajna dziewczyna była sama, że nikt jej nie chce, że nie moze spotkać faceta, który chce z nią być:o - generalnie, jeśli ktoś tu pisze że jest fajny, inteligentny, kobieta piękna, zgrabna, koleś przystojny itp to od razu masa ludzi oburzonych pisze, że skoro tak mówią to są puści, nic nie warci, zadufani w sobie, debilni itd itp.

jestem głupiutka blond lala a mój chłopak dresiarz, kark i obwieszony łańcuchami, bo o zgrozo :O mamy BMW :D

Gość naciaganie mnie
ze gruba kobieta zaczyna sie od wagi 55 kg

Gość Luśka E.
Ja się dowiedziałam, ze nie można spostrzegać rzeczywistości przez pryzmat poglądów głoszonych na kafetyerii. Tutaj jest za duża koncentracja spaczonych poglądów.

Że jak ktoś z małżonków zdradza, to wina jest po obu stronach, bo oznacza to, że w domu nie dostał tego, czego pragnął, więc poszukał/a gdzie indziej.:O I że facetów trzeba kopać w doopę, bo na nas nie zasługują.

1. Jak facet zdradzi, to winna jest kochanka, bo on nie chciał i taaaak ładnie przeprasza, to ona go uwiodła i to ona jest zdzirą. A facetowi trzeba wybaczyć bo \"oni juz tak mają\". A poza tym lepszy taki facet niż żaden. 2. Jeśli nie jeździsz nowym Audi lub BMW - jesteś nikim. 3. Kobieta która waży więcej niż 55kg to pasztet i nie powinna wychodzić z domu. 4. Nieważne jak wyglądasz, możesz być Miss Universe, ale wystarczy że wstawisz tu swoje zdjęcie i dowiesz się że masz krzywy nos/duże oczy/małe oczy/za bardzo opalona/za blada/za duży tyłek/za mały tyłek i tak bez końca...

ja dowiedziałam ię wielu bardzo fajnych rzeczy o sobie że rozwiodłam mojego obecnego męża- który był kawalerem zdradzałam owego męża z komicznym nie karmię dzieci i znęcam się nad nimi mój noc jest 10 razy dłuższy niż jest w rzeczywistości ehhh i wiele wiele innych:D porady ogólne czytam w ramach relaksu- zamiast oglądania byle jakiej komedii

Gość Agatannn
mi zapadł w pamieci temat o grzybicy pochwy i wypowiedzi dziewczyn, grzybicę lecza wkładając do pochwy ząbki czosnku- do dzis to pamietam a kilka lat temu to czytałam:/

heee:D dobre ale zasadniczo coś w tym jest czosnek ma działanie bakteriobójcze i działa podobnie do antybiotyku:D tylko z dwojga złego lepiej już go po prostu zjeść :D

- powinnam wypróbować nie wiadomo ilu chłopaków zanim znajdę tego jedynego; A czemu nie? Szalej bo jak będzie ten jeden to już nie będzie tak kolorowo . - z seksem przedmałżeńskim tu ciężko bo jeśli pójdziesz do łóżka po 2 miesiącach znajomości to jesteś dzi**a a jeśli po roku to jesteś dziwna, że tak długo czekałaś; Ja poszłam po pół roku :) Jak widzisz da się znaleść rozsądne wyjście :) -bycie dziewicą w wieku 21 lat jest absolutnie oznaką tego, że jesteś pasztetem i nikt Cię nie chce, bycie dziewicą w wieku 25 lat oznacza, że już przegrałaś życie i nigdy nikogo nie znajdziesz; Coś w tym jest :) Ogromne współczucia ja mam 20 i jak sobie pomyśle, że do tego czasu miałabym nie uprawiać seksu i czekać jeszcze rok to grrrr...groza:D -ale posiadanie 2-3 partnerów seksualnych w wieku 22 lata jest puszczaniem się; Oczywiście najlepiej posiadać jednego :) Ale jeżeli okaże się niewypałem trudno. -jak już w końcu pójdę z facetem do łóżka to on będzie chciał ode mnie miliona pozycji, orgii i innych cudów; To już od faceta zależy :) Przynajmniej nie będzie nudno... - z tym czy powiedzieć facetowi, że jestem dziewicą też jest różnie, bo jak powiem to on mnie wyśmieje i zostawi, a jak nie powiem to mnie tak zerżnie że nie będę przez tydzień mogła chodzić (to zasługuje na 1 miejsce absurdów); Tutaj obejdzie się bez komentarza :) - facet na pewno nie będzie chciał założyć prezerwatywy bo mu niewygodnie a jemu jest wszystko jedno co z moim zdrowiem przez zażywanie hormonów i uważa że antykoncepcja to moja sprawa; Tu też.. -jeżeli facet nie ma czasem ochoty się z Tobą kochać to znaczy, że go nie pociągasz i pewnie ma inną (tak jakbyśmy my miały zawsze ochotę); Nie spotkałam się jeszcze z sytacją żeby nie chciał, ale ja wiele razy nie miałam ochoty:) -żaden facet nie lubi się przytulać a szczególnie po seksie; Kolejny raz bez komentarza :) -czekanie z seksem do ślubu oznacza, że jesteś moherowym beretem; To chyba tylko metafora :) Komentarz do wypowiedzi bez komentarza - Nie każdy facet jest ostatnim !@#$%^ . Są jeszcze pożadni i to chyba zależy od tego jakiego ty spotkasz na swojej drodze

ja się nauczyłam tyle, że trzeba wszystkich bluzgać, nieważne kogo (przecież i tak mnie tu nikt nie zna) i nie ważne za co (przecież tylko ja jestem święta, cudowna i mam złotą receptę na szczęśliwe życie a reszta to takie jedno wielkie \"nic\")

Gość Agatannn
ma to może logiczne wytłumaczenie, ale te dziewczyny opisywały jaki zapach przez kilka kolejnych dni sie za nimi unosi, to jednak jestem na nie!!

Gość arcadis
-jesli nie masz faceta, znaczy, ze jestes grubym pasztetem -jesli masz, na pewno cos z nim nie tak (jest maminsynkiem, nie szanuje cie, zdradza itd) -Fajne sa tez grupki wsparcia dla kobiet spotykajacych sie z facetami, ktorzy nie chca sie angazowac - on cie na pewno kocha, tylko nie potrafi tego wyrazic (hahahaha) - siedzi tu banda nieduoczonych malolatow, jak im zwrocisz uwage, ze nie potrafia pisac po polsku, to na pewno cie zwyzywaja. Nieuki rzadza niestety.

Gość frufru
dowiedziałam się że większość użytkowników tego forum nie zna ojczystego języka. zwłaszcza w jego wersji pisanej.

Gość do zbanowany.koteczek
właśnie takie tępe laski jak Ty gnoją Kafeterię. Tyle w temacie. Teraz po mnie pojedź sobie:)

5. Na Kafeterii siedzą same piękności, wszystkie mają idealne wymiary, idealnie piersi, idealne brzuchy i idealne nogi. Nie mówiąc już o twarzy... Tylko na ulicach jakoś tego nie widać... 6. Kobieta pracująca i robiąca karierę = suka bez uczuć (plus teksty \"kobiety do garów!!\"), a kobieta zajmująca się domem na utrzymaniu męża = zaniedbana, mąż ją zdradza, leń i w ogóle wszystko co najgorsze.

Gość mi tez chodze tak
Ja bym co do obopólnej winy za zdradę się zgodziła. Nie mam na myśli przypadków, gdzie dla danej osoby zdradzanie jest rozrywką samą w sobie i jest analogiczne do jedzenia cukierków. Jednak zdrada ma gdzieś podłoże, szukasz tego czego nie daje Ci partner (i o dziwo, najczęściej nie jest to powód typu "ona nie chce z połykiem" ale dotyczy raczej sfery psychicznej, niedocenienia etc). Jeśli tak jest to znaczy, że coś szwankuje na linii komunikacji, wzajemnego zrozumienia partnera, jego potrzeb...a za to z kolei odpowiadają obie strony.