Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwiastek z wariancji

Absurdy jakich dowiedziałam na tym forum. A Ty?

Polecane posty

Gość albo na redtube
;) miedzy tym pierwszym a drugim wciska kity ze jest zareczony i w koncu slub ;) i tak na okraglo :P

Gość errrrte
-nie czytałam wszystkiego ale też mnie wnerwia, że jeśli facet ma romans TO ZAWSZE winna jest kochanka. Co z tego że facet ją uwiódł, że ukrywał rodzinę, że oszukiwał, manipulował. WINNA JEST KOCHANKA, facet już taki jest, można mu wybaczyć. A tak w ogóle to jak suka nie da to pies nie weźmie. -każdy się musi odchudzać -jak ktoś ma mały biust to jest jak deska, a jak ktos ma duży to ma zwisy. No i oczywiście ciągłe wyzywanie i stwierdzanie jakie piersi wolą faceci

Gość regresu pracuje do 15
ile razy regresu bedzie bral slub?:D

Gość albo na redtube
co roku ten sam :D tak swoja droga to robi sie juz zalosne:Oile lat mozna tak pisac do znudzenia:Okafe jednak musi mu placic:D

Gość regresu pracuje do 15
to ile lat on jest na tym forum?:D

Gość zobacz ile nabił postów to się
domyślisz ile tu gnije :)

Gość vanila skaj.
no i oczywiscie kazdy facet na kafeterii ma penisa ponad 20 cm :] a każda niunia na kafeterii ma w domu ogiera i nie wyobraza sobie jak 15 cm moze ją zadowolić.

Gość Kamecha wylogowany
mam 15 cm i nie narzekam :O

Gość ze prawiki sa porabane
:O

Gość izaurrra
najlepsze sa mamuski z radami i PORADAMI, AJAK PRZECHWALAJA SIE ILE TO ICH MEZOWIE ZARABIAJA:)

Gość kazda baba z kafe
ma faceta, tylko albo wyjechał, albo jest w pracy na nocna zmiane :) facet jest oczywiscie przystojny, kochany, maja bardzo szczesliwy udany zwiazek itd WIĘC CO DO CHOLERY ROBIA TUTAJ PO CAŁYCH DNIACH I NOCACH ;) :)

absurd z dzis: Piszesz to publicznie, wiele ludzi to przeczyta, może na podstawie Twego pisania ukształtuje swoją opinie o mnie - to w kontekście Twojej uwagi - "Przy okazji podkreślam słowo MOJEJ" Twoja ocena może się stać opinią publiczną. Zatem...., by nie napisać manipulujesz, napiszę - kształtujesz...opinię publiczną. otoz, okazuje sie, ze mozna uksztaltowac sobie opinie o anonimowym nicku i co wiecej manipulowac opinia publiczna na temat tegoz nicku :-) boki mozna zrywac

ZS, może Ciebie krzywdzące pomówienia nie ranią, ale nie każdy potrafi żyć z rysami na swoim kafeteryjnym wizerunku! Więcej zrozumienia dla ludzkiej natury!!

Gość i to juz!
Absurd - 'zawsze szczery' Przeistocz sie w 'przyciasne slipy na dupie' :)

ZS, jak na dłoni widać, że nie znasz! ale przynajmniej masz plusa za to, że starasz się live up to wydźwięk swojego nicka!

Kto jak kto, ale Ty masz już tę sprawę zapamiętaną perfekcyjnie - ciężko Cie przyłapać na szafowaniu plusami ;-)

Teraz to ja mam szczerą (!) nadzieję, ze pod przykrywką lewicy nie rozważasz wsparcia swym poparciem (tak!) polskiej prawicy!!??

szkoda tylko, ze zaraz tych plusów ubędzie, kiedy przejdziemy charakterystyki negatywnej - jak to mowisz let left left ... ;-)

Gość Zgrywus :)
Od jakichś dwóch miesięcy, sporadycznie zaglądając na to forum, mogę stwierdzić jedno, 90% tematów graniczy tutaj z absurdem. A największym absurdem byłoby przenoszenie tego na życie w realny świat. ;) Ps Fajna zabawa słowem, co u poniektórych :D

Gość jedendwatrzy123
Jakiej długości penisy mają wasi faceci.Na kafe wszystkiego można się dowiedzieć.Mierzyć facetowi penisa?

a ja moze napisze o takich medycznych absurdach: dziewczyna jakies 18 lat,na nic nie chorujaca,zdrowa itd opisuje ze od kilku dni odczuwa nieprzyjemne drzenia miesniowe i bolesne skorcze lydek w nocy.dowiaduje sie ze ma stwardnienie rozsiane(bo sa takie objawy tez-ja dla sprostowania dodam ze objawy moze i podobne ..bo miesnie drza ale nie w taki sposob).Na moje oko,jako ratownika dziewczyna powinna zjesc wieksza dawke magnezu.:) kolejny: po 3 dniach od stosunku dziewczyna ma objawy ciazy mdlosci i ciagle spi. oczywiscie kolezanki forumowiczki gratuluja oczekiwania potomka:D kolejna z glupot jaka czytalam to jakies papkowania drutow??boze..to zostawie bez komenatarza. usuwanie ciazy tabletkami na stawy.Komenatzra tez nie wymaga szkoda tylko ze malolaty przekrzykuja sie tam o sposobach jak sie za przeproszeniem wyskrobac za pomoca srodkow ogolnodostepnych w kioskach.. nie bede juz sie rozpisywac o internetowej boreliozie,ktora jest na forum zjawiskiem masowym i dopasowuje sie ja do niemal wszystkiego. moj krotki komentarz do tematu absurdow: napisz na forum ze boli Cie maly paznokiec, u lewej nogi,wez do serca wszystko co napisza a tydzien pozniej bedziesz czytac na kafe objawy nerwicy hipochondrycznej:P jak mi sie przypomni cos jeszcze to napisze

Gość regresu wali ściemy jak zawsze
:D🖐️ - każda baba ma faceta, tylko na orencz napisze co innego:D każdy jest w zajebistym związku, tylko codziennie na kafe pisze z nudów :D na żadnym forum nie ma tylu świrów co tutaj :O🖐️

Gość Niektorzy powinni miec blokady
na kafe...starcy typu fujara12-ma tez inne nicki :O piszacy sam do siebie i jemu podobni:O

"każdy jest w zaj**istym związku, tylko codziennie na kafe pisze z nudów" to rozumiem, ze bedac w zajebistym zwiazku nie mozna robic nic innego tylko spedzac czas z druga polowa?:o OMG