Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pierwiastek z wariancji

Absurdy jakich dowiedziałam na tym forum. A Ty?

Polecane posty

A ja sie dowiedziałam,że kobieta która nie chce karmić dziecka piersią ze względu na poźniejszy wygląd biustu jest wyrodna matką...

Gość ja_osobiście
Dowiedziałam się, że długość paznokcia poniżej 2 cm jest za krótki na kobiecy i muszę je zapuścić. Dowiedziałam się, że skoro lubię zespół Feel, to jestem wieśniarą Dowiedziałam się, że dziewica=pasztet A tak poza tym, to na tym forum są też przecież ludzie, których życie nie kręci wokół takich właśnie absurdów ^^ Aha, i jeszcze jedno. Nieważne jak piszesz, i tak zawsze jest poprawnie i nie ma błędów (lub bleduw, bledof). Ortografia na poziomie zerowym.

a jednak nie jestem sama :) :P może jeszcze ktoś się wypowie

Gość fffghjk
-że jak miałam jednego faceta albo jestem dziewicą-to jestem brzydka i nikt mnie nie chciał, a jak miałam 2 lub więcej to jestem kurwą -że kobieta nie powinna patrzeć na wykształcenie faceta,wygląd,rodzinę itp bo on przecież na pewno ma taki cudowny charakter,za to kiedy kobieta przytyje 2 kilo to facet powinien ją rzucić -każda uwaga i komentarz który napiszę- oznacza że komuś czegoś zazdroszczę

Gość ofermm a
a ja sie dowiedziałem że liczy się przede wszystkim charakter :D

Gość całkowicie czarny kot
dowiedziałam się, że wszyscy się zdradzają i zaczynam się zastanawiać, czy rzeczywiście tak nie jest

Gość asiapipasia
ja się dowiedziałam, że trzeba sobie golić wszystko - nogi całe, bo jak tylko łydki to fuj - pipkę koniecznie, bo jak facet zechce cię polizać, to się nażre kłaków - odbyt, bo włosy tam są bleeeeeee i jakby anal to facet się zbrzydzi - włosy wokół sutków u kobiety są obrzydliwe, ale nie wyrywać ich pencetą, bo to powduje raka (!) - no i oczywiście ręce - jedna mądra siedziała cały dzień i wyrywała włosy z rąk pencetą ;) jak nie robisz loda facetowi to jesteś jakaś dziwna, bo wszyscy to robią jak mi się przypomni to coś jeszcze napiszę :)

Gość Conflux
Nie wiem czy było ale: - musisz spełniać każdą najmniejszą zachcienkę faceta od loda po scta bo jeśli nie to pójdzie po to do innej - każdy facet zdradza - jesli Twój facet ma najmniejszą wadę, musisz go rzucić bo w przyszlosci z tych wad wyrosnie cos giga okropnego co zniszczy wam życie.

Gość Jest tego sporo D
hehe jest tego trochę :D -jak po 2 latach Ci się facet nie oświadczy to znaczy że : marnuje Twój czas/nie szanuje Cię/ ma Cię w dupie/nie masz już szans na dziecko/ straciłaś cenne lata swojego życia na kogoś kto nie będzie Twoim dawcą nasienia/ jest oszustem bo Cię aż tyle lat zwodził ...i ogólnie najlepiej takiego żucić, uciec i tylko znienawidzić te 2 lata zmarnowanego życia! -małżenstwo jest po to, by można było rodzić dzieci :D -dzieci sa po to by się zajmowały Tobą na starość :D -czekasz z dziewictwem do ślubu-=jesteś pasztetem,moherem, nigdy nie poczujesz przyjemności z seksu, do końca życia będziesz tego załować, facet i tak Cię zdradzi/nie wytrzyma... i ogólnie najlepiej się powiesić albo zrobić to przed ślubem z dziesięcioma, żeby nie mieć czego żałować :D -w łóżku spełniac wszystkie zachcianki faceta, inaczej Cię zdradzi :D -przemywaj sobie twarz kilkudniowym moczem- na pewno pozbędziesz się trądziku i niedoskonałości cery :D -głodówka najlepszym lekiem na trądzik :D -skrajna niedowaga= waga idealna :D [oczywiście cycki rozmiar conajmniej F, bo inaczej i tak jesteś pasztet :D ] -Twój facet zarabia poniżej 5 tys= nieudacznik/ beznadziejny kandydat na męza/ bedzie wyrodnym ojcem, bo nie zapewni dzieciom niczego dobrego/ będziesz całe zycie się męczyła/ będą się patrzeć z politowaniem na Was wszyscy :p

Gość Jest tego sporo D
- żaden facet nie chce małżenstwa, to tylko podstępne kobiety ich do tego przymuszają :D -żaden facet nie chce dzieci, to tylko podstępne kobiety ich do tego przymuszają :D -jeżeli sensem Twojego życia nie jest facet to jesteś : nienormalna/zdechniesz sama/ jestes pasztet/ zimna suka/ i ogólnie porąbana bo jak można nie chceć za wszelką cene i bez względu na wszystko nie mieć faceta ???????? :D -aborcja jest świetnym sposobem antykoncepcji :D i aż dziw czemu rząd nie chce wprowadzić tej metody jako doskonałej profilaktyki ciązy :D -nie gotujesz, nie sprzatasz, nie pierzesz=jestes okropna żona siedzisz w domu, spraztasz i gotujesz=jestes zwykła kura domowa, bez perspektyw, przegrana ...a i do tego utrzymanka męza :D -pozwalasz żeby facet za Ciebie płacił- jest Twoim sponsorem, a Ty wrednie go tym wykorzystujesz :D [jakby sami nei mieli rozumu co do wydawania swojej kasy :p]

Gość dhbcksdhcbskdbkhvbkhbf
jestes zerem bo skoro tu jestes nie masz niczego lepszego do roboty:O

Gość vbgyhtyjy
-nie chcesz karmic piersia i rodzic sn, jestes wyrodna matka i nie powinnas miec dzieci -martwisz sie o swoj wyglad po porodzie, patrz wyzej :classic_cool: -luzniejsza pochwa po porodzie to mit, tutaj kazda ma ciasniejsza niz przed ze maz ledwo wchodzi, jedrne cycki i zero rozstepow i jest taka sex bomba ze nie moze sie opedzic od stada napalonych facetow na ulicy, oni oczywiscie nie zwracaja uwagi na takie pasztety jak kobiety co nie rodzily :classic_cool: -tabletki anty sa najmniej skuteczna metoda antykoncepcji, tutaj co druga to wpadla stosujac tabletki mimo ze brala je co do minuty, nie brala innych lekarstw, nie wymiotowala etc -nie chcesz miec dzieci to jestes samotna, sfrustrowana, niedoruchana laska co tak naprawde zazdrosci matkom tylko wstydzi sie do tego przyznac -jak nie chcesz uprawiac anala jestes nienormalna i na pewno facet rzuci cie dla takiej co chce to robic -anal jest najzdrowszy dla odbytu, rozciaga go i cwiczy etc a juz fisting to w ogole super, nie ma mozliwosci jakichkolwiek powiklan po takich zabawach -jesli masz jakikolwiek problem z facetem, jedyna sensowna rada to RZUC GO!! :D :D

Gość vbgyhtyjy
no i jeszcze- jesli facet zdradza to jest chamem, burakiem, prostakiem i nalezy go rzucic, bo ci zniszczy zycie -jelsi to ty zdradzasz to na pewno wina faceta bo jest chamem , burakiem, prostakiem etc etc.. nie dbal o ciebie i nalezy go rzucic -te rady maja sens tylko do pewnego momentu bo predzej czy pozniej i tak kazdy facet cie zdradzi albo rzuci :classic_cool: pamietaj, musisz zdazyc zanim on to zrobi!

Gość vbgyhtyjy
-jesli nie masz faceta na studiach a najlepiej w liceum to przegralas zycie, pozniej kazdy jest juz zajety i zostaniesz sama, bedziesz mogla jedynie polowac na zonatych facetow, oznacza to ze nie bedziesz miec przyjaciolek bo kazda mezatka zerwie z toba kontakty w obawie ze zabierzesz jej meza -jestes wolna, na pewno polujesz na czyjegos meza :classic_cool:

Gość fffghjk
-na kafe wszyscy zarabiają minimum 20 tysięcy:classic_cool: a i tak im starcza tylko na podstawowe potrzeby:D

O kurwa padłam po przeczytaniu tego i leze... :D Mimo ze nie czytam tego pokroju absurdów na tym forum bo wystarczy spojrzec w temat to trzeba przyznac ze połowa w swoich makówkach ma nierówno pod sufitem :O :D :P a nawet rzec by się chciało że psychiatra nie pomoże :D Ja tam wole poczytac sobie książki....niz te pierdoły wyssane co połowa z palca na pół gwizdka ... Jak chcesz humor poprawić -wejdz na kafeterie tu nigdy sie nie zanudzisz i jeszcze humor sobie poprawisz :D :DDDDDDD ;]]]]]]]

Gość fffghjk
-mycie jest niezdrowe i powoduje raka (najfajniejszy post był od babki która myje się raz na dwa tygodnie solą)

jeszcze mi się przypomniało, że dowiedziałam się tutaj, że istnieje coś takiego jak UKRYTY TUCZNIK już tłumaczę... Ukryty tucznik to nic innego jak szczupła dziewczyna, która hamuje się w jedzeniu, ciągle jest na diecie i ma świetną figurę, ale gdy tylko znajduje faceta to momentalnie zaczyna żreć ponad miarę stając się powoli tucznikiem nie żartuję coś takiego zdarzyło mi się tutaj przeczytać

Gość dwqladsf
;p;p

Gość offerma ma 40 lat
,

Gość jakis głupek
a ja się dowiedziałam, ze na forum można zdiagnozować ciążę :). Chwała technice!

Gość jakis głupek
oprócz tego: - faceci są prości jak obsługa cepa, a kobiety skomplikowane i szalenie inteligentne. - facet, dopóki nie zrobi prawa jazdy, nie ma żadnych szans miłość - każdy na forum jest wg siebie wybitnie inteligentny zarazem będąc debilem dla całej reszty

Gość jakis głupek
- każda kobieta ma tutaj klasę i wielką pasję, która służy do rekompensowania braku faceta

Gość czego????
Że jak się jest ładną i bez faceta to albo = cos nie tak z charakterem - czyt. pojebany :D albo jeszcze jakieś pierdoły

Gość absurdy absurdalne
dziewictwo prawictwo

Gość vgf7f67c
-Rozwodnicy do odstrzalu - slub liczy sie do konca zycia i zaden pozniej nie ma prawa ukladac sobie zycia nie ze slubna. -Z drugiej strony nie dotyczy to rozwodek. -Zadbana dziewczyna powinna golic nie tylko w/w czesci ciala ale takze...posladki! ;)