Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buldożer

Jestem strasznie brzydka. Co zmienić by nie straszyć ludzi na ulicy?

Polecane posty

Gość Buldożer

Liczę naprawdę na Waszą pomoc i zrozumienie. Nie rańcie mnie przykrymi tekstami na temat mojego wyglądu bo wiem jak wyglądam , wiem, że jestem straszna. :( :( Pochodzę z bardzo małej wioski mam 26 lat i niedługo wyjeżdżam stąd , mam szansę przestać wstydzić się sama siebie. Proszę, pomóżcie mi coś w sobie zmienić na korzyść. Jednak nie piszcie , że tylko operacja plastyczna mnie uratuje , to ma być coś realnego , porady, sugestie, z których będę mogła naprawdę skorzystać. http://s2.fothost.pl/upload/09/24/d41d57c0.jpg

nie masz innych problemów? Wcale nie jesteś brzydka, zmień fryzurę, zrób wyrazisty makijaż i będzie dobrze. Są ludzie którzy naprawdę mają tragedie a Ty szukasz sobie problemow tam gdzie ich nie ma

Gość goły cyc
Co Ty gadasz? Nie jest tak zle. Moze troche inny makijaz dobierz do siebie, zrób coś z włosami bo są fatalne :P Nie wiem zmien fryzure.... Oczy ładnie pomaluj... :)

Gość zrób sobie obojątnie
jaką grzywkę i bedzie spoko + makijaż :)

Gość fryzura z grzywka i makijaz
inny i bedzie znojnie

nie wciskaj nam kitu , że jestes brzydka. mila z Ciebie Niewiasta. usmiechaj się , czy to jest z mojej strony zloasliwy komentarz?pozdrawiam

Gość frenti
Dziewczyno, wiesz ile moich kolezanek wyglada sto razy gorzej od ciebie, a maja super powodzenie? Uwierz w siebie, dopasuj sobie twarzowa fryzurke, zrob ladny makijaz, usmiechnij sie i nie miej zadnych kompleksow!!

Zgadzam się z innymi, wcale nie jesteś brzydka. Fryzjer (koniecznie grzywka, może asymetryczna?), jakiś fajny makijaż, ciekawe ciuchy i będzie super. :)

Gość hulajnóżka
Uważam, że potrzeba CI fryzurkę zwiewniejszą zrobić, z grzyweczką jakąś :-) I uważam, że delikatniejszy, jasny makijaż i tej ładnej buzi dodasz blasku.

Gość Buldożer
Dziękuję :) Spodziewałam się , że zostanę wyśmiana przez swoją twarz. Hm, jeśli chodzi o moją samoocenę to po prostu kilka osób dało mi do zrozumienia, że prawdziwy buldożer, brzydula ze mnie. Zdarzało się, że wytykali mnie, w pracy na jadalni dziewczyna , która siedziała do mnie tyłem i nie wiedziała, że słyszę powiedziała do reszty, że jestem obleśna :( Faceci się mną nie interesują kompletnie ale nie dziwię im się. Inne dziewczyny są naprawdę piękne i jest w czym wybierać, tylko, że ja chciałabym już rodzinę założyć :( Nie potrafię jednak się upiękrzyć , a inne kobiety mają do tego dar i umieją ładnie się zrobić, dlatego pytam o Wasze zdanie. :)

Gość ale Ty jestes ta z prawej
czy lewej? nie chce obrazic dlatego pytam ta z dlugimi wlosami musi tylko fryzure zmienic

Gość Kolejna zakompleksiona baba
Co prawda na trzeźwo bym ciebie nie ruchnął, ale jesteś przeciętna niczym kisiel z proszku- zajmij się więc lepiej czymś pożytecznym, zamiast sztuczne problemy i kompleksy sobie stwarzać 🖐️

Gość vvvvv
Pewnie autorka wkleiła zdjęcie koleżanki i nabija sie z niej, że jest brzydka. A wy sie na to łapiecie.

Gość JESTEŚ ŚLICZNA
jesteś naprawdę piękna, naturalna, nie zepsuta. jeśli możesz opal się trochę, rozjaśnij lekko włosy (ale niekoniecznie) zrób sobie grzywkę na bok - chociaż to też od zdjęcia wiele zależy ale czoło tu wydaje się dość wysokie. W razie czego grzywka odrośnie ;) Pozdrawiam!

Gość nie jestes brzydka
Umyj wlosy przede wszystkim, moze troche je skrocic i wycieniowac zeby nie byly takie "oklaple" grzywke na bok zeby zaslonic czolo, makijaz... troszkę fluidu, albo solarium bo masz bardzo jasna cere, podkresl lepiej oczy, jakas kreska na powiece, blyszczyk na usta, fajne kolczyki i bedzie super :)

Gość pani w zielonym
Dziewczyno, co Ty sobie wmawiasz?! Masz ładne rysy twarzy, ale po pierwsze = UŚMIECHNIJ SIĘ! :D Z niezadowoloną, smętną miną, każdy wygląda jak zombie :P Po drugie - podkreśl brwi jakąś kredką albo zrób delikatną hennę, widać, że masz ładny kształt brwi, tylko są jasne i prawie ich nie widać, a bardziej wyraziste brwi dodadzą twarzy dużo uroku. Wiem, co mówię ;) Spróbowałabym z jakimś delikatniejszym kolorem tuszu - może błękitny? Bo masz jasne oczy i ta czerń jakby je gasi. Do tego trochę cieni w chłodnych barwach, poeksperymentuj z kolorami. I przede wszystkim uśmiechaj się, a zobaczysz, że będziesz zupełnie inaczej wyglądać :) A z włosami - same w sobie są ładne, ale wypadałoby je jakoś przyzwoicie ściąć/uczesać, żeby tak smętnie nie wisiały. Głowa do góry, jeszcze zrobisz z 'kopciuszka' księżniczkę :)

Gość nie jestes brzydka
Aha jeszcze jedno, idz do kosmetyczki zeby ladnie ci brwi wyregulowala i nalozyla delikatna henne zeby je troche przyciemnic.

Gość Buldożer
Nie, to moje zdjęcie. I wiele mnie kosztowało aby zdecydować się na wklejenie go tu. Jeśli zobaczyłby je ktoś z mojej wioski byłabym już totalnie skończona u siebie. A pożytecznymi rzeczami to ja zajmuję się na co dzień bo jestem pielęgniarką ;) Jeszcze raz wszystkim dziękuję za porady :)

Gość ale w czym problem
Zmień fryzurę - jakiś kształt by się jej przydał, makijaż popraw, trochę brwi przyciemnij, ale trochę, ubrania noś bardziej kolorowe i UŚMIECH na twarz. Na prawdę nie jest źle, ale zmiana poprawi Ci samopoczucie.

Gość nie jestes brzydka
Myślę że jeszcze by się fajny balejaż przydał żeby wpuścić w te włosy trochę życia i koniecznie skrócić i wycieniować końcówki.

Gość Buldożer
pani w zielonym i reszta - tak macie rację z tymi brwiami. skorzystam z tej rady :) włosy oklapnięte mam zawsze , one sprawiają wrażenie tłustych, nieświeżych już kilka godzin po umyciu bo są ciężkie i grube. Dlatego taka sklapnięta jestem zawsze. Ma nadzieję, że fryzjer sobie z tym poradzi. A zmienić kolor włosów?

Gość jakaś taka 24
hej Ty ładna jestes powaznie!!!!!!!!!!!!!! idz tylko do fryzjera i powiedz ze chcesz cos zrobić z włosami ale zdajesz sie na niego niech sam cos dobierze... albo poprzeglądaj katalogi z fryzurkami i zapytaj czy widzi Cie w czyms takim jak sobie cos tam wybierzesz... poza tym jest OK :)

sory nie zauwazyłam, mysle ze powinnam jakis fajny kolor sobie dac na włosy, malwoac sie, chociaz troche pudru, kreski pod oczami, nie jestes taka brzydka, myslałam ze gorzej wygladasz, nie zworicłma uwagi czy masz cos ze skora, wiec jak masz to jakies maseczki oczyszczajace, i wiecje usmiechu, im sie wiecej bedzisz usmeichał tym bedzisz piekniejsza