Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buldożer

Jestem strasznie brzydka. Co zmienić by nie straszyć ludzi na ulicy?

Polecane posty

Gość Buldożer
lula >> fotka jest. :)

Gość Buldożer
Jesteście naprawdę kochani. :) Bardzo mnie podbudowaliście i nabrałam wielkiej nadziei po tym co słyszałam od innych wcześniej. Idąc ulicą to patrzę zawsze w dół żeby nie spotkać się z nikim wzrokiem :O Wstydzę się często - może to dziwne i niezrozumiałe dla niektórych ale tak jest.

Gość jestes zahukana
ale ładna i miła z twarzy. nie brzydka. mnie się podobasz i mowi to facet :classic_cool:

Gość pani w zielonym
Dobry fryzjer powinien umieć wycieniować włosy tak, żeby wyglądały na bardziej puszyste, a może zdecydować się na całkiem krótką fryzurkę? Teraz robią takie fajne, zawadiackie z pazurkami czy czymś tam :) Przede wszystkim uwierz w siebie, jesteś naprawdę ładną dziewczyną! A jasna cera wygląda świeżo i młodzieńczo, chrzanić solaria :P

Gość Pada deszczyk pada pada
pofarbuj sie na jadny rudy i bedzie ok1

karmelowe blondy i brązy - ciepłe odcienie grzywka - nie równa, ani nie symetryczna; postrzępiona, lekka, włsoy pocieniować maluj wyraźniej oczy ożyw ubrania kolorem

Gość jestes zahukana
:D:D dokladnie

Gość waria
Dziewczyno!!wcale nie jesteś brzydka!!zmień fryzurę,zacznij robic jakiś fajny makijaż i będzie ok:-)Ja też nie jestem super ładna i mam trochę za dużo kg a męża mam bardzo przystojnego:-):-)(to nie jest tylko moje zdanie:-)

Gość Buldożer
:) :) :) :) :)

Gość scarlet1976
Cześć.Moim zdaniem powinnaś zmienić fryzurkę i kolor włosów.Może nie jakoś radykalnie ale jakieś pasemka -zresztą fryzjerka by Ci doradzila jakie kolory.Wybierz się do kosmecztyczki izrób hennę i regulacje brwi,To naprawde zmienia twarz na plus.Do tego makijaż i jakiś fajny ciuszek.Na szczęscie można na przecenach coś fajnego wyłapać:)Do tego jako dopełnienie jakies dodatki z bużuterii ale tak subtelnie.Muszę Ci powiedzieć ze bardzo młodo wyglądasz przynajmniej na tym zdjęciu.Wżyciu by, ci nie dała 26lat.Ja tez tak mam-32lata aludzie mają czasem wątpliwości czy mi alkohol sprzedać mogą :). Nie do pomyślenia jest dla mnie jak mozna nazwać kogoś obleśnym -jeszzce w pracy.Dorośli ludzie a teksty na poziomi gimnazjumn.Nie przejmuj sie takimi napinaczami i głupiimi tekstami Mam nadzieje ze skorzystasz z jakis rad i bedziesz zadowolona z nowego wizerunku, dzięki temu szczęsliwsza.Pozdro

Gość tina tuning
ja wygladam gorzej!!!!!:( nie jestes brzydka,

Gość mikolipoi
Nie jesteś brzydka tylko zaniedbana a to róznica....Kazda jak o siebie zadba jest ładna...

Gość Buldożer
jeszcze mam jedno pytanie, mianowicie na co dzień noszę okulary :[ Grzywka do okularów ma się raczej kiepsko. Oczy też od okularów się zmieniają i robią się takie mętne potem, gdy nagle nie ma ich na nosie. Warto zainwestować w soczewki, prawda? Używa może ktoś? :)

Gość geometria0
dziewczyno jesteś ładna tylko nie umiesz o siebie zadbać. Twoje włosy są nijakiego koloru i wyglądają na tłuste- idź do DOBREGO fryzjera, zrób grzywkę- bo masz zbyt duże i szerokie czoło- i pofarbuj włosy na bardzo naturalny ciemny blond, zresztą fryzjer może lepiej ci doradzi- ale na pewno grzywka! Idź na solarium kilka razy bo jesteś blada i masz czerwonawą twarz jak świnka :D Poczytaj na necie jak malować oczy gdy są szeroko rozstawione. I pofarbuj brązową henną brwi- bo wogóle ich nie widać przez co twoja twarz nie ma żadnego wyrazu!! Tuszuj rzęsy!!

Gość mikolipoi
Tak soczewki to bardzo dobre rozwiazanie:) Okulary Cie nie szpeca a i dobrze widzisz , choc okulary o odpowiednim kształcie i oprawkach moga dodac uroku:)

Gość Buldożer
Dziękuję scarlet1976 za wyczerpującą wypowiedź , i całej reszcie :) Wkleję tu jeszcze kiedyś swoje zdjęcie po przeróbkach ;) Może mnie poznacie.

Gość Buldożer
No w tej chwili oczy mi już się tak przystosowały do okularów, że bez nich wyglądam gorzej jak z nimi, oczy takie jak kret normalnie :(

Gość mikolipoi
a masz faceta???

Gość waria
Ja też mam okulary i lepiej się czuję i wyglądam jak je noszę:-)To zależy od wady,jeżeli masz dużą wadę wzroku to warto zaiwestowac w soczewki bo wtedy okulary rzeczywiście trochę zmieniają wygląd oczu.Oprócz tego niektórzy wyglądają lepiej w okularach niż bez,to zależy co komu pasuje.

Gość tylko jaeqa
zmień sobie mózg. z taką fryzurą i bez makijażu (no oprócz tuszu) i tak jesteś raczej w powyżej przeciętnych jeśli chodzi o urodę a jak bardzo chcesz zmienić to proponuję- grzywka na bok, kolor jasny brąz, brwi pomalować i się uśmiechnąć... a no i zacząć używać lakieru, też miałam włosy w stylu \"tłuste strąki\" ale je pofarbowałam co je troche wysuszyło, pocieniowałam, i używam lakieru do włosów ;p i zmieniła mi się struktura, fakt mam troszczeke zniszczone, ale są puszyste i ładnie okalają twarz

Gość scarlet1976
Jasne wbijaj zdjęcie po zmianach:)Trzymamy kciuki Na razie :)

Pierwsze i najwazniejsze - usmiechaj sie ! Na tym zdjeciu patrzysz tak, ze nigdy bym do Ciebie nie podeszla i nie zapytala o godzine. Masz duzy potencjal - jestes mloda, masz fajna figure i z reszta tez cos mozesz zrobic. Fajna fryzura, zadbana cera ...nawet makijaz jest zbedny, bo jestes mloda, a mlodosc to swiezosc, czyli najlepszy atut !

Gość Buldożer
Dziękuję, wszystkie sugestie zapamiętuję, połączę i wykorzystam :) Jesteście naprawdę niezawodni!!!!!!! :) :) :) A faceta nie mam.

załuż worek na głowe i krzycz ze masz trąd to ludzienie beda podchodzic i nikogo nei przestraszysz

hej,zmień fryzurkę,pocieniuj włosy,zrób grzywkę,pokoloruj choć odrobinę i od razu lepiej się poczujesz.jest różnica między :brzydki a zaniedbany.pozdrawiam,głowa do góry

wcale nie jesteś taka brzydka, nie ma brzydkich kobiet zresztą, są tylko nieumalowane ;) proponuję odświeżyć garderobę, zrobić delikatny makijaż i zmienić fryzurę i będzie dobrze ;)

Gość ŻADNEGO...
oooo pobożniś się wypowiedział takie uroki chrześcijan;) do kościólka i modlitwy ale jak się nadarzy okazja to doyebać na maxa tfu

Gość ŻADNEGO...
to do OSTRONIKSA było:O

Gość faktycznie brzydka jestes i
raczej nic Ci nie pomoże, jedynie operacja ale możesz chociaż trochę poprawić wygląd zmieniając fryzurę, zrobić delikatny makijaż chociaż i tak duzo Ci to nie da

Gość ładna jesteś
tylko niedopracowana trochę - postaw na makijaż, jakąś wyrazistszą biżuterię i ciuchy;) ktoś Ci wmówił, że jesteś nieatrakcyjna, a Ty w to naiwnie wierzysz... olej tych ludzi! a jeśli to nie jest Twoja fota, tylko jakaś złośliwa koleżanka to tu zamieściła, to musi się teraz nieźle wściekać -po osobie na zdjęciu nikt poważnie nie pojedzie, bo wcale nie jest brzydka;) ładna jest:D