Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuję wskazówki

co to może być?

Polecane posty

od tygodnia mam dziwne objawy: senność, ogólne osłabienie organizmu(brak siły), zawroty głowy, mdłości, przyspieszona praca serca, lekkie wysuszenie skóry. Zaczynam się martwić bo nigdy nie miałam takich kłopotów. Nie pomogła kawa, witaminy i tabletki typu: magnez. Proszę o wskazówki i z góry bardzo dziękuję za wszelkie rady:)

Gość nie chce byc złosliwa
2 rączki plus 2 nóżki...

spodziewałam się takiej odpowiedzi:) ale w moim przypadku jest to niemożliwe

Gość w t f
2 rączki plus 2 nóżki...' i patrz psa dostaniesz pod choinke

dlaczego niemożliwe? u mnie też było niemożliwe a jednak.

Gość no jak ktos seksu nie uprawia
to chyba niemozliwe.

Gość Pszciułka
Polecam zrobić badania na pasożyty.

dlatego że jestem za młoda i nie mam takiego doświadczenia jak Ty:) dzieci nie biorą się z powietrza, przynajmniej na razie:)

jak nie uprawia to faktyczne. A autorce radziłabym pójść do lekarza.

wiem muszę iść do lekarza bo martwię się ale póki co kilka dni wolnego i tylko porady na kafeterii zostały:) bardzo dziękuję wszystkim którzy zechcieli się wypowiedzieć:)

tarczyca w porządku, warzyw i owoców praktycznie brak w diecie od zawsze bo nie znoszę od dziecka:) podejrzewam że to anemia ale muszę zrobić badania. Dziękuję za podpowiedź:)

Gość tarczyca jest zdradliwa
a robiłaś badania na tarczyce że wiesz że wszystko OK???? bo ja miałam przez długi czas przez tarczyce właśnie takie objawy jak wymieniłaś, a lekarze mówili: atopowe zapalenie skóry, pytali czy mam alegię, gdy odpowiadałam ze tak to pytali o to z jakimi alergenami miałam kontakt, odpowiadałam i dostawałam receptę na leki, zastrzyki itp, potem że to od złej diety bo mało białka jem a nestety ale najwięcej białka zawierają te mleczne produkty a ja mam na nie alergię, aż w końcu tarczyca, taki odchył od normy że hej a teraz biorę leki i OK jest

Gość jedzenie_ma_znaczenie
Czy gotowane pożywienie jest dla nas dobre? Autor: T.C. Fry, Tłumaczyła E.Spyra W naturalnym środowisku wszystkie zwierzęta jedzą żywy pokarm, taki jakiego dostarcza im natura. Tylko ludzie gotują pożywienie i tylko ludzie cierpią na szeroko rozpowszechnione choroby i dolegliwości. Te osoby, które odżywiają się głównie żywym pożywieniem, są bardziej czujne, myślą jaśniej i bardziej logicznie i stają się bardziej aktywne. A co najbardziej istotne, osoby odżywiające się żywym pożywieniem stają się rzeczywiście wolne od chorób! Gotowanie jest procesem niszczenia żywności i to już od momentu, gdy zastanie ona poddana obróbce technicznej. Długo zanim żywność obróci się w proch, jej wartość zostanie całkowicie zniszczona. więcej informacji: http://www.surawka.republika.pl/

do tak badania były i jest w porządku. Dziękuję za tak dokładną wypowiedź