Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość equililibrium

co dzis jedliscie

Polecane posty

Gość equililibrium

ja zjadlam miske barszczu z uszkami kotlety sojowe kasze gryczana skrzydlo z kurczaka troche ciastek kawalek torta i teraz 4 jajka przesadzilam i to ostrooooooooo

szklanka mleka trochę płatków duuużo truskawek paczka małych chipsów połowa tabliczki czekolady zupa pomidorowa mały naleśnik kilka ciastek jogurt :classic_cool:

Gość lalipap
3 banany i 2 ziemniaki- jestem na diecie:(:)

Gość shammtu
czekoladę o smaku tiramisu 1 kostkę piernikową oblaną białą czekoladą kilka kawałków ciasta biszkoptowego z truskawkami pół chleba domowego wypieku z ziarnami, masłem i białym serem 1 pomidora prawie kg truskawek szklankę mleka miseczkę zupy fasolowej hmm :o nie potrzebuję diety, bo waga mizerna, ale coś tu za dużo słodyczy :o dobra taka rozpiska, człowiek sobie uświadamia swoje błędy, od jutra to koryguję..

Gość no ale jakiej rady oczekiwałaś
półtorej bułki białej z masłem pół małej makreli wędzonej pomidor szczypior pół kromki pełnoziarnistego cheba z masłem i pomidorem żurek dewolaj z frytkami i burakami

boze:D a ja zjadlam/wypilam: -1kawe -1 herbate -1 sok witaminka czy jak mu tam:D -1 puszke pepsi -1 kaszke campiny czekoladowa:) -1 bajecznego:) -miseczke zupy barszczu czerwonego -dwie kanapki -3 skrzydelka pieczone -2rogaliki z czekolada -1 serek homogenizowany:D -1napar ze skrzypu hehe

Gość equililibrium
szczrze ja tez chcialam przystopowac na barszczyku kotletach sojowych i kaszy ale jednak powiedzialam ze jutro tez jest dzien chociaz i tak z 64 spadlam do 55

Gość
6 pierogów ruskich jogurt z muesli

Gość shammtu
Wielki Zderzacz Hadronow --> koleżanka widzę preferuje płynne pożywienie ? ;) Equililibrium --> Wow, 9 kg, ładny wynik, a w jakim czasie ? podziwiam, bo teraz pracuję nad odchudzaniem mamy, waga ani drgnie, trudna sprawa.. Neurosa1 --> pewnie jesteś nocnym markiem i do 12-nastej jeszcze sobie nadrobisz ;)

Gość foxy_XXX
~kilogram truskawek ;p piers z kurczaka kubek zupy pomidorowej jogurt 2 serki wiejskie

Gość foxy_XXX
aaa i kanapke z salata i serkiem na sniadanie

Gość MalinkaMalec
zupa z trupa

Gość MalinkaMalec
kubek mleka i bułke pyzy z miesem czekolade i batoniki 3 parówki ogórka sledzie pomidora jem caly czas pzrewaznie słodycze usprawiedliwiam sie tym ze jestem w 5 mc ciązy

2 tosty 2 kaszanki udo kurczaka albo kury ;-) ziemniaki 2 jajka troche sałatki z pekińskiej słonecznik a ogolnie to mnie chyba dzis nerwica zezre!

Gość equililibrium
zrezygnowalam z bialego chleba tylko ciemny zrezygnowalam z gazowanego piwo i napoje babelkowe i ziemniaki wywalilam juz 6misiecy temu i uwarzam to za glowna przyczyne mojej nadwagi pije duzo zielonej herbaty i czerwonej nie biore zadnych tabletek itd nie cwiczylam ;p za to robilam peeling z kawy swietna rzecz i duuuuzo wody zero masla , czekolada zdarza sie smarzone zdarza sie ale nie czesto

śniadanie: duża miska płatków owsianych, chudy kefir, chudy ser biały, owoce. 2 śniadanie: kasza gryczana, kotlet z kurczaka obiad:a la chińszczyzna: ryż, kurczak warzywa sos sojowy podwieczorek : puszka tuńczyka, ryż, sałata ogórek kolacja: serwatka z mlekiem 2 na drugą kolację ok 23 planuję ser chudy biały 1/2 kostki z rzodkiewką. :)

Gość equililibrium
po to ze człowiek czesto nie zastanawia sie nad tym co je i taki bilans z dnia moze dac mu do myslenia

Gość dilirummmmm
2 duze kawy (o 4 rano wstalam :/). 2 knapki z serkiem topionym bialym przed praca, 3 male lurki z automatu kawy w pracy, po pracy w aucie w drodze do domu jedna kanapka tez z serkiem.... male ciasteczko, teraz drugie piwko bo wekend sie zaczol :P

Gość hmmmmmmmmmmrtrew
rano 3 tosty z marmolada, w poludnie ziemniaki smazone na patelni plus salata, po poludniu ciastio z truskawkami i bita smietana plus kawa,teraz frytki , kolba kukurydzy , krewetki z majonezem, salata i wino czerwone do tego

Gość hmmmmmmmmmmrtrew
aha i caly dzien podjadam jakies nowe chipsy :classic_cool:

Gość dilirummmmm
kurcze gdzie wam sie to miesci ?? :(

Gość śliczne maupki
apfelziny

Gość dilirummmmm
Zbig je sie do 18 podobno :/

a od 18 do 7 o suchym pysku 13h to niby zdrowo ? :)

Gość cisza i ani mru mru
bulke z pomoidorem i ogórkiem kurczak w cieście z ryżem i surówką od chińczyka bułka z kiełbasą suchą 2 herbaty i 2 kubki coca coli

Gość dilirummmmm
hmmm soryy chyba ze masz nocki w pracy to oki:P

nocki niee. Idę spać ok 23-24. to nie jest dieta na odchudzanie :)

Gość dfgsdf
no więc: zupę fasolową(mniam)+chleb biały+masło truskawki+śmietana+cukier+kakao+ogórek małosolny ;-) truskawki+śmietana+cukier+kakao chleb biały+szynka+masło+ogórek małosolny Popijałam herbatką (czarną) A myślałam że tak dużo zjadłam :-D Ja mam tak że przed ''przyjazdem ciotki'' :-) jem dość mało , w trakcie i z 2 dni po uuu szkoda gadać.

Gość dilirummmmm
ale nie twierdze ze to dieta, poprostu wiem, ok masz racje kto diete robi powinien do 18 jest max, ale samopoczucie jest lepsze w tym do ktorej jesz i liczy sie jak spisz, ja jak zjem pozno spie zle i mi sie dziwne rzeczy snia, nie mam diety, poprostu przez brak czasu nie jem duzo i gdy wracam padnieta do domu marze o lozku a nie o jedzeniu :P