Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość emilia debilia

uwielbiam oliwki, przegrałam życie

Polecane posty

Gość emilia debilia

Gość emilia debilia
wszyscy zawsze te oliwki wyrzucają z pizzy, sałatki a ja wpieprzam prosto ze słoika, potrafię cały słoik litrowy tych oliwek zjeść w 1 dzień. Do wszystkiego. już po mnie

Gość koneckie
ja mam smao. ostatnio sie przerzuciłam na czar ne kupuje wielki słoik i zajadamy z córka jak inni chipsy :D

Gość emilia debilia
no dokładnie to samo- ten wielki słój to idzie w dzień- to już chyba nałóg, ja nawet czekolade jem z oliwkami:D i czarne głównie idą ale do zielonych też nie trzeba mnie namawiać...:D

czarne są pyszne. też mogłabym zjeść cały słoik, ale zostawiam sobie na następny dzień:)

Gość koneckie
lepiej sie uzaleznic od oliwek niż od jakiegos fast fooda. ale jesli ty zjadasz oliwki z czekoladą polecam zakupić test ciązowy :P

Gość eNeM
no to ja się dołączam, jak widzę oliwki nie mogę się opanować...na kilogramy bym musiała je kupować, już się nawet zastanawiałam kiedyś czy nie ma w nich jakieś substancji uzależniającej ;)

Gość emilia debilia
test ciążowy mówisz???? ożesz Ty może i rzeczwiście:D a substancja uzależniająca jest na pewno- mój facet któy nie cierpiał oliwek, teraz wyżera razem ze mną tonami... coś w tym jest:D

Gość eNeM
no i znów tak się nakręciłam, że muszę iść podjeść trochę oliwek...apetytu mi narobiliście...na szczęście mam zapas kilku słoików :)

Gość emilia debilia
nooo ja też wsuwam:P

Gość gość
Nie wiem o co chodzi z tymi czarnymi oliwkami, ale ja też się uzależniłam. Dziwna sprawa. Słoik dziennie idzie.