Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smieznie...

smiesznie....

Polecane posty

Gość smieznie...
uuupppp

Gość łe no to się z chęcią zamienie
posikałam sie😭 dejta pieluszkie :(

Gość a kiedy sie na to szczepi
dobre :) najlepszy podszyw na koncu.

Nie wiem jak to się stało. Wczoraj wróciłem do domu lekko wstawiony. Poszedłem wyrzucić smieci.Otworzyłem śmietnik a tu menel siedzi na kontenerze czyta jakąś gazetę. Usiadlem obok niego i zacząłem rozmawiać o niczym. Po chwili nastąpiła taka cisza... popatrzyłem na niego i przyszła mi ogromna ochota na seks... . Jemu akurat lekko rozchylił się stary prochowiec( w okolicach nóg) i chciałem go poprawić, ale ręka pobłądziła tam gdzie nie potrzeba. Dotknąłem go.. a on aż zadrażał. Czułem, ze chce coś więcej. Wsunąłem jemu rękę pod prochowiec i zacząłem dotykać po pytongu. Rozsunąłem cały prochowiec i bawiąc się jego kindybałem zacząłem ssać sutki. Czułem, że ma odlot. I nie hamował się. Wiedziałem, ze nie wyczuł ode mnie alkoholu ... więc zacząłem coraz dalej dochodzić. Po chwili zaczęlismy się całować... i nawet nie wiem kiedy byłem nagi. Flet stał mi jak nigdy. On zaczęła go dotykać i masturbować.. a ja o malo nie skonczyłem w jego rękach. Pieszcząc jego wilgotne suteczki ,rozgarniając bujne owłosienie i rodzynki w nim ulokowane wszedłem w odbyt menela i zaczałem lekko poruszać się, a ta aż jęczał ( od15 lat jest w interesie smietnikowym). Po chwili zaczęło się ostrzej.... . To wszystko trwało jakieś 20-30 min. Dokładnie nie wiem. Miał orgazm, a zaraz po nim ja. Skonczyłem, zeszłem z Niego i zdałem sobie sprawę co ja poj**any zrobiłem!! :/:/:/ Menel poprosiłabym nic nie mówił do Aśki i jeszcze przez chwilę pieścił moje penisa. Nie wiem co mam zrobic Dziś wróciłem tez szybciej z roboty..widziałem go na smietniku i mam wrazenie ze on chce powtórkę :/:/ Kocham moją żonę.. i nie wiem co mnie wczoaj opętało!! Nie spałem całą noc, chodzę jak struty... RATUJCIE......... co mam riobić? Leże:D