Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdiolowana

wiecie kobiety co wam powiem na temat urody ??

Polecane posty

Gość zdiolowana

jesli kobieta ma ładne i regularne rysy twarzy to nawet jakby miała trądzik, tłustą cere, nieładne włosy. to przy odrobinie pracy i wysiłku moze to wszystko zlikwidowac i stac się pięknoscią. a jesli kobieta ma nieregularne rysy (duzy nos, małe oczy) no ogolem niełądne rysy to nawet jaklby nie wiadomo co robiła to będzie wyglądac brzydko :( ja tak mam i kutfa mam z tego powodu doła jak stad do afryki :( :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Gość łe no to się z chęcią zamienie
no prawda stara jak świat i co? nic tego nie zmieni weź nie smęć laska ;)

Gość zdiolowana
ja mam duzy nos do tego z garbem, małe oczy, wysokie czoło, takie wystające poliki pff ironia tragiczna

Gość madra odpowiedz na kazdy temat
ale pierdolicie dziewczyny. sa kobiety powszechnie uwazane za piekne ale jest ich tylko kilka procent w calej populacji, natomiast z innymi jest tak ze jednym sie bardziej podobaja innym mniej. nie ma kobiety ktora by sie podobala wszystkim. jest tyle pieknych kobiet prawda? TYLE modelek aktorek.. a porownywajac ile jest dzieci z zespolem downa? ludzi bez reki, nogi, z rakiem (bez wlosow), po wypadkach? ktorzy w tym strasznym swiecie sa uwazani za okropnosci? wydaje mi sie ze jest ich wiecej niz tych pieknych modelek... zastanow sie, moglas trafic gorzej

Gość paskuuda
a jeśli ma duże oczy z ciemną oprawą, gęste włosy, wymiernie pasujący nos do twarzy (troche kartofel, ale raczej w normie) średnio-duże usta, a szczególnie dolna warga a do tego okropne rysy twarzy to znaczy okrągła/kwadratowa, z szerokim i niskim czołem i twarzą mimo iż jestem chuda to jest okrągła? w sumie to mam taki kształt jak fergie, a ona tylko po fotoszopie wygląda dobrze np. tu http://i25.photobucket.com/albums/c53/girlfromgermany/001_fergie04.jpg a tak to źle http://c.wrzuta.pl/wm15825/2db106ae0021c8f245f3cead/0/fergie%20

Dziewczyny uważające się za brzydkie, dostrzegają w sobie tylko same wady.. A przecież każda z nas ma w sobie ukryte piękno, trzeba umieć je tylko dostrzec. Co do zdjęcia z fergie - > Bez photoshopu wygląda nadal ładnie.

Gość facet co cycki C lubi
nie ma nic gorszego niż duże czoło :O

wysokie czoło + cofnięta broda :classic_cool:

Gość aja tam
dzieci z zespołem downa też mają swoją urodę i mogą byc naprawde ładne

oh panie satanie!:-O kolejny temat o pieknym i brzydkim:-O o ironio losu:-O ja w tym temacie chyba odpadam bo wlasnie z takiego powodu bylam juz jedna noga na tamtym swiecie:-O a co moge powiedziec...kazdemu co innego sie podoba,sama sie dziwilam ze podobam sie duzej grupie osob,wiec jak najszybciej wybijac te glupoty z glowy Duszyczki i zajac sie czyms innym!

Gość głupiś facet
...kobiety które mają wysokie czoła (zresztą faceci także) wyglądają bardzo "klasycznie" ...popatrz na modelki i powiedz która ma niskie czoło? hm?

Gość biologgggg
Zderzacz----> Masz bardzo ładne oczy;) i fajna stopke;p

Nie przeczę że jestem inteligenty , cofnięta broda powstaje w wyniku cofnięcia szczęki które jest spowodowane wadą zgryzu :classic_cool: Wysokie czoło (wodogłowie) + cofnięta szczęka (waga zdryzu) i odstające uszy :classic_cool:

jakby co to ja jestem brzydki , ale jestem facetem więc wolno mi być takim właśnie

Każda kobieta coś w sobie ma jak ma koszmarną twarz to ma ładne uda i cycki . Jak wyjątkowo ma brzydkie ciało i brzydką twarz to chociaż gotuje nieźle no i jakoś tam dba o dom .

Gość pyyyszne truskawki
Ehhhh typowe....brzydki facet i takie wymagania :P

Jakie wymaganie no jakie ;) Kobieta powinna mieć coś w sobie ładnego , choćby ładne oczy lub ładne cycki cokolwiek.

Gość pyyyszne truskawki
To najpierw znajdz w sobie coś ładnego a potem wymagaj ładnych oczów czy cycków od kobiety:P

ja mam coś więcej bo mam piękny umysł ;) :classic_cool: więc mogę czegoś ładnego oczekiwać w zamian za piękno prawda ?

Gość pyyyszne truskawki
Tylko czemu tak jest,ze męzczyzni zamias naprawde pięknych kobiet wolą kurczaki spalone na solarium,którym nie widać oczu pod brązową maską i których blond włosów razi? :P

pani Dziubuś wygląda całkiem atrakcyjnie :) . A jeśli chodzi o skwareczki cóż , mają one mniej oporów i mimo zniszczonych włosów mają jednak je jakoś znośnie przycięte no i podmalowane oczy.