Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Yelonkowa

Zadbajmy o siebie razem ! Mi się udało .

Polecane posty

Gość Pani Yelonkowa

Zachęcam wszystkich do postawienia na siebie. Weźmy się za siebie. Ja już zaczęłam. -Od około 2-3 tygodni jeżdzę rowerem , a od 3 dni kręcę Hula Hop. Z moich ud i pośladków stopniowo znika celulit. Zmarszczki wokół oczu się wygładziły a cera poprawiła :) -Przynajmniej raz dziennie staram się jeść warzywo lub owoc. Moje włosy lśnią jak nigdy , a ja przesypiam całe noce. Wczesniej kładłam się spać o 4-5 w nocy i przesypiałam całe dnie bo nie miałam na nic siły. Mam więcej energii. -Dodatkowo łykam kwas foliowy(kosztuje około 4 zł i starcza na miesiąc), który na kafeterii zarezerwowały sobie staraczki , ale jest genialnym sposobem na wybrakowane witaminy w organiźmie , dodaje energii i działa antydepresyjnie. -Piję dużo wody. -Zrezygnowałam z niezdrowego jedzenia. Raz , dwa razy w miesiącu zjadam jednak kawałek pizzy albo twistera :) Mój brzuch stał się twardszy i jędrny - to od Hula Hop. Boczki zdecydowanie mniejsze. A i tak najbardziej cieszy mnie zanik celulitu :) Zapraszam wszystkich do wspólnej walki zanim zrobi się upalnie i trzeba będzie odsłonić ciała :)

Gość Pani Yelonkowa
Nie piszę , że jestem teraz symbolem seksu , tylko że widzę efekty swoich starań o to :) Dlatego chcę walczyć dalej :)

Gość Pani Yelonkowa
A macie Hula Hop ? Ja do swojego wsypałam koraliki żeby było cięższe :P Mi mój chłop kupił za 5 zł takie zabawkowe. Mam mega siniaka pod kolanem , ale czytałam na topikach o hula , że w pierwszych dniach to normalne :)

To może ja też się nim pobawię:) Od paru dni zmuszam się do roweru, jakoś sport mnie mało kręci a powinien;) Pamiętam, ze kiedyś jak ćwiczyłam to codziennie miałam na to ochotę, moze spróbuję do tego wrócić. Dzięki za doping i powodzenia.

Tak, tak... ostatnio u znajomych przypomnialam sobie jaka to frana, na poczatku bylo ciezko:))

Gość Pani Yelonkowa
A warto :) Po kilku dniach znacznie poprawia się stan skóry. No i ten paskudny zimowy celulit :o Jeszcze troche. Mam nadzieje , że zanim zrobi się całkiem ciepło pozbędę się dziada raz na zawsze i już nie doprowadzę się nigdy do takiego stanu , żeby znowu mi się zalęgło tyle tego świństwa :)

hula-hoop kręcę już od miesiąca ale mam takie ciężkie i z masażerem kupiłam na allegro ;)Efekty powoli widać siniaki głownie na brzuchu i biodrach bo kolanami nie kręcę :P Codziennie rowerek stacjonarny po 10 km. Witaminy też biorę takie dla kobiet w ciąży :D

Gość viviana
ja musze schudnac z tyłke i ud ;( mam taki tłuszczyk ogolnie jestem szczupła ale mam obtłuszczone te partie ciała :( normalnie galareta... :( jak sie tego pozbyc

Gość Pani Yelonkowa
Bogata w miłość i jak efekty po miesiącu ? Widać coś ? :)

Gość Pani Yelonkowa
viviana jak oglądasz film to nogi do góry i machaj , rób nożyce , niech pracują :)

Gość viviana
chcialam zaczac biegac i jednoczesnie brac l karnityne taka co sie w wodzie rozpuszcza pije sie codziennie rano a jak ma sie trening ktoregos dnia to sie pije przed samym treningiem podobno działa

Gość Pani Yelonkowa
Ja strasznie chciałabym mieć rolki , ale mieszkam na wsi i nie mam gdzie jeździć :P

Gość viviana
dzieki dziewczyny to bedę mahac i jeszce na dworzu chyba musze sie zaczac ruszac:D

Pani Yelonkowa głównie to widać siniaki :D ale poprawia sie wygląd skóry,boczki znikają optycznie tego jeszcze nie widzę,ale czuję wyraźnie po spodniach ;) Ile czasu dziennie kręcisz ??

Gość Pani Yelonkowa
Bogata w miłość ja kręcę od 3 dni i jakieś 40 minut dziennie . Muszę Wam jeszcze powiedzieć , że kupiłam na allegro PAS NEOPRENOWY . Kosztuje 5 zł ale jak mnie czyni cuda. Zakładam jak idę na rower , wracam do domu i jestem cała mokra , wszystko się wypaca z brzucha i boczków. Dodatkowo nagrzewa mięśąnie a wiadomo , że jak nagrzane to szybciej spala się tłuszcz. Jestem nim zachwycona !

Gość sporcik
dzioewczyny warto dbac o siebie, albo przynajmniej robic jakies cwiczenia, rower jest idealny , hula hop tez ( podobno pieknie rzezbi talię) Czytałam ,ze ludzie , którzy wygladaja młodo ( o 10-15 lat mniej) niz maja zazwyczaj uprawiaja sport. I nie chodzi tu o sport wyczynowy tylko 15-20 minut deziennie. Oczywiscie wazny jest tez tryb zycia i czy ma się stresy

Gość Pani Yelonkowa
Ale za to ni cholery nie potrafie robić brzuszków. Zrobię 5 i padam na twarz :P

Gość sporcik
Bogata w miłość jak długo jezdzisz? Ja tez mam rowerek stacjonarny, teraz jezdzę ok.7 km czsami więcej. Czy schudłaś i kiedy zobaczyłaś pierwsze efekty?

Gość Pani Yelonkowa
A na gołu brzuszek czy na koszulce kręcisz ? Mi na koszulce spada :P

Gość DR PSYCHOL
A CO NA TO MĄŻ?

Ja właśnie zaczęłam z powrotem ćwiczyć, czego dwa lata prawie nie robiłam. Przytyłam przez ten czas sporo, wprawdzie nie z własnej winy, ale już moją winą jest to że nie zadbałam o siebie. Nie jestem gruba, ale szczupła też nie jestem i nie wyglądam już tak ładnie i zgrabnie jak wtedy. Teraz właśnie zaczęłam się żywić owocami i warzywami, całkiem niezłe to jest, zamiast obiadu wczoraj miałam sałatkę owocową. Mąż niedługo wróci i on już odchudzać się nie powinien, ale z normalnymi obiadami też wytrzymam, po prostu wezmę dwa ziemniaczki zamiast dziesięciu. Akurat ziemniaki uwielbiam. Najlepszą motywacją jest dla mnie patrzenie na swoje zdjęcie sprzed dwóch lat, a kiedy jeszcze pomyślę że taką obecny maż mnie poznał to jeszcze bardziej chce mi się starać. Chociaż jestem dla niego cały czas piękna (biust mam niezły, muszę przyznać) to chciałabym zadbać o siebie, zwłaszcza jeszcze przed potencjalną ciążą. Za tydzień wyjeżdżam do Szwecji, mam zamiar popływać trochę i dietę też mieć jakąś zdrową, co tamtejsze jedzenie mi ułatwi :) I kupiłam dwie sukienki które strasznie mi się podobają, rozmiar mniejsze. Tak że zdjęcie i sukienki- najlepszy doping. A hula- hop też wypróbuję. Naprawdę robi różnicę czy jest cięższe czy lżejsze?

Gość Pani Yelonkowa
Podoba mu się to , rozbiera się , wchodzi do kółka i kręcimy razem :P

hej, ja mam pytanie do tego kwasu foliowego. tak własciwie to kazda kobieta juz od18roku zycia powinnla go brać bo jak go bierzesz po zajsciu w ciazy to nie ma takiego efektu ( przyjanmniej tak nam na wykladach dr mówiła) a ja się zastanawiam czy mogłabyś podać firme z ktorej korzystasz bo jest wielu producentow Kw F

Gość Pani Yelonkowa
Ja biorę Folik. Jestem jak narazie przed ciążą :)