Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziura _w_ całym

czy mimo że wiecie, że wasz facet jest dla was dobry

Polecane posty

Gość dziura _w_ całym

macie go czasem dość???? Czy zastanawiacie się nad tym że znając jego iektóre negatywne cechy będziecie w stanie przeżyć z nim całe życie??

Gość dziura _w_ całym
np czy wasi faceci też nie lubieją rozmaiwiać o uczuciach??

Gość dziura _w_ całym
a mnie to najbardziej denerwuje że mój mąż czasem myśli, że wszyscy dookoła myślą tak samo jak on a wcale tak nie jest

Gość dziura _w_ całym
wkurza mnie na przykład jak puszcza bąki podczas wspólnej kąpieli w wannie i mówi że w końcu dorobił się jacuzzi :O

Gość widia
hej a zastanawiałaś sie może nad tym,że Ty też masz wady?Jak przeszkadzały mi skarpetki mmęża porozrzucane po całym domu to powymieniałam meble na stojące na nóżkach i teraz skarpetek nie widać,bo jeśli są porozrzucane po całym mieszkaniu to upycham je pod meble.To się nazywa sztuka kompromisu i to obok zaufania najważniejsza rzecz w związku:)

Gość dziura _w_ całym
albo sika leżąc w wannie i mowi, ze to nowa fontanna:(

moj to az taki super dobry nie jest.Ma tego diabelka za uszkami:P Mysle,ze wlasnie z nim chce spedzic zycie A negatywe-ktoz ich nie ma? On ma takie,ktore mi az tak bardzo nie przeszkadzaja I z wadami go kocham:)

Gość dziura_w_całym
chyba krótko jesteście razem:) w związku trzeba umieć iść na kompromis czasem trzeba z niektórymi wadami walczyć, tylko jeżeli obie strony tak robią to jest w pożądku a jeżeli tylko jedna to czy to ma sens???

Gość dziura_w_całym
to z wanną to podszyw

Gość dziura_w_całym
mam wątpliwości czy nie wymagam za dużo dlatego założyłam ten temat. Ja się dla niego zmieniłam więc tego samego chce

kto jest krotko? My razem 11lat i jeszcze do morderstwa nie doszlo:) A latwo nie jest gdy 2 zywioly sie dobiora:P

Gość dziura_w_całym
to do widi było :) nie do ciebie:) bo mnie na początku też jego wady nie przeszkadzały dopiero po kilku latach to się zaczęło irytujące robić