Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasssienka1888

TIPSY = PUSTAK ? ? ?

Polecane posty

Gość amstrong
lubię jaj kobieta ma zadbane dłonie:)

Gość diablek3344
tipsy są bardzo praktyczne... wiem bo mam:D

Gość kafetarienka
panna młoda na ślubie bardzo ładnie wygląda jak ma tipsy z biała końcówką:)

Ja też noszę tipsy (a także czasem zrobie jakiejś kobiecie) jest to dla mnie na prawdę straszna wygoda, wszytsko w nich zrobię a po drugie nie muszę się męczyć i praktycznie codziennie malować bo lakier odprysnął... I wcale nie uważam się za pustaka :P

Gość dewelopelelemant
tipsiary to najczęściej puste, tlenione blondyny.... ale są wyjątki :D

Gość moja siostra
studiuje zaocznie na dobrej uczelni, pracuje jako sekretarka, ubiera się elegancko ( a nie wyzywająco ), farbuje włosy na czarny ( ale bez żadnych pasemek na tym), czy to, że ma ładne tipsy czyni z niej pustaka?

A tlenioną blondynką to na pewno nie jestem :P wręcz przeciwnie :P

Gość ccczarnowłosa
ja mam czarne włosy, studiuje zarządzanie na 5 roku i mam tipsy- a to chyba nie jest opis do \"typowej tipsiary\":) prawda????

Gość dziamamadzia
ja uwielbiam tipsy!!!!!!!!!!:D:D:D

Gość facet co cycki C lubi
Wiesz pisząc o zarządzaniu nie błyszczysz jak diament wśród antracytu . Nie studia świadczą o elokwencji i dobrych manierach a proste gesty.

Gość kleryczyk
panny z tipsami są głupie!

głupie to są niektóre wpisy na kafeterii :classic_cool: Wygląd nie ma nic do rzeczy , choć jest to co by nie mówić takie okno na osobowość człowieka , jak to mówi przysłowie "jak Cię widzą tak Cię piszą ". Tipsy nie są niczym złym . Odrosty i pomarańczowa cera są jedynie efektem ubocznym głupiej mody, nie świadczą o inteligencji choć częściej taki zestaw tipsy + kurczakowy blond + za dużo solarium widać u dziewczyn niedowartościowanych które próbują za wszelką cenę wyrwać coś z życia ;).

Gość hahahahah
niezła interpretacja:D

mógłbym jeszcze dodać fragment rozpoczynający skecz KMN ."ważne jak daje radę w trudnych czasach kapitalizmu"

Gość frefefregtgtgt
Samiczki lemura i czepiaka także mają niezwykle duże łechtaczki. Łechtaczka samicy afrykańskiej hieny cętkowanej jest tak ogromna, że wygląda jak penis samca. Narząd ten zupełnie nie przypomina typowej łechtaczki ssaka; zarówno pochwa, jak i łechtaczka mieszczą się w jednej, podłużnej części ciała. Samica hieny odbywa stosunki za pośrednictwem tej fallicznej wypukłości i rodzi przez łechtaczkę. (A jeśli myśl o tym sprawia, że się wzdrygacie, to bardzo proszę, możecie wzdrygać się dalej, bo tak właśnie jest). Inaczej jednak niż bonobo, hiena cętkowana nie korzysta ze swego imponującego organu, aby oddawać się codziennej zmysłowości, jej zainteresowanie seksem ogranicza się bowiem do okresów rui. Wydaje się, że rozmiar narządu jest przypadkowy - to skutek wystawienia żeńskiego płodu na wpływ dużych ilości testosteronu, który maskulinizuje zewnętrzne narządy rodne. (Hormonalny status hieny cętkowanej okazuje się dla nas ciekawy z innych jeszcze powodów, co omawiam szerzej w rozdziale poświęconym agresji samic).

Tipsom mówię stanowcze nie! Z obserwacji wiem, że ładnie to one wyglądają dwa dni po zrobieniu, a później żółkną od spodu i stają się siedliskiem brudu, chyba, że jest się księżniczką, która nie sprząta i nie gotuje. Każde własne panokcie lepsze niż tipsy.

Gość scarlet1976
Czesc-zacznę od tego że inteligencja jest jakby niezależna od paznokci :).A tak powazniej to to w tipsach moze i ładnie ręka wygląda ale na dłuższą mete to jest troche niewypał.Mogą sie niszczyć przy pracach domowych czy nawet poodpadac tak bez wyraznej przyczyny bo nie zawsze jest to dobrze zrobione.Ja kiedyś się skusilam tak bardziej z ciekawości i nie byłam za bardzo zadowolona.Miałam a,la francuz zrobione a mi zaczęły zółknac pomimo ze zmywałam w rękawiczkach,potem się połamały wieć pościągałam a paznokcie ruina:(pod spodem....Poza tym ponosi się koszty odnowy.Jak ktoś ma ładne swoje paznokcie to naprawde szkoda kasy, mozna fajnie pomalowac, jakiś manikure zrobić-taniej i wygodniej ..

Gość scarlet1976
Jeszcze wam napisze jak moja klienka skwitowałą tpisy-,powiedziala ze dziewczyny robią je tylko dla siebie bo ona się nie spotkala zeby sie jakoś szczególnie facetom podobały:):)>Ale wszystko kwesti gustu of corse:)Ja jednak zachęcam do stawiania na naturalność naszych łapek;).Ja mam krótko zapiłowane paznokcie i pociągnięte bezbarwnym lakierem,ładnie wygodnie i funkcjonalnie.Kiedyś malowałam pazury na czarno ale przy pracy na kompie czy pracach domowych niszczyło się wszystko a nie było kiedy tak odnawiać

Gość haneeczka
podobają mi się tipsy ale jeszcze nie odważyłam się na zrobienie ich...:);)

Gość a ja mam hehe
:D:D:D:D

Gość magda lenka
tipsy są bardzo praktyczne

Gość a ja mam tipsy
i chciałabym kupić sobie soczewki kontaktowe czy to oznacz ze muszę ściągnąć tipsy??? czy bardzo przeszkadzają przy zakładaniu soczewek?????

Gość madagonek
ja nigdy nie założę sztucznych paznokci :/

Gość świetne
te drugie są suuuuuuuuuuuuper:D

Gość uppppppppppppppppppppppp
tipsy sa straszne. niepodwazalnie

Gość rozyczkanka
te drugie są śliczne;)

Gość okropnie sztucznie wyglądaja