Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasssienka1888

TIPSY = PUSTAK ? ? ?

Polecane posty

a co mają tipsy do charakteru? :o To tak jakby napisać blond = pustak :o Ja nieraz miałam, nie za długie bo mi się podobały :) z tego względu iż moje paznokcie są łamliwe i słabe i niekorzystnie to wg mnie wygląda :) stereotypy, gratulacje dla ciebie INTELIGENTNA autorko posługująca się nimi :) Szczyt inteligencji :)

Gość khgklhjkjghkjhgkhg
Tipsy to protezy paznoksci dla kobiet, ktore nie potrafią zapuscić swoich - czyli jak w sztucznej szczece - czasami koniecznosc, ale nigdy nie takie ladne jak naturalne. Ja mam swoje naturalne dlugie paznokcie, nie używam odzywek, maluje dwa razy w tyg. na blady nieprelowy roz. Sa juz dosc dlugie, ale bardzo zadbane, choc nie spedzam nad nimi wiele czasu - dwa raz w tyg po 15 min. Dobrze sie odzywiam i czasem lykam witaminy - pieniadze ktore wydajecie na tipsy lepiej zainwestowac wlasnie w witaminy i dobre jedzenie. Dodam, ze sprzatam i zajmuje sie domem - i robie to wszystko w rekawiczkach gumowych. Niekonieczniue wygodne, ale poswiecam sie dla ladnych paznokci. Wszyscy je podziwiają. To naprawde nie trudne. Niestety widziałam tylko jedna dziewczyne w zyciu, ktora miala tipsy, ktore wygladaly jak paznokcie naturalne, nie byly zbyt dlugie. Reszta to tandeta. Jakkolwiek nie uwazam, ze mialoby to swiadczyc o tym, czy ktos jest postakiem, raczej o braku gustu. Dodam, ze jestem tleniona blondynka hehe beztipsowa;) Jakkolwiek blond jest tak dopracowany, ze wyglada jak moj naturalny kolor. Do osoby duuuzo wyzej - czarnowlosa - nie popisalas sie tym zarzadzaniem - jest to kierunek, na ktorym obecnie studiuje najwiecej malo inteligentnych osob bez zainteresowan, ktore sa skuszone slowem ZARZADZANIE i wybieraja to, bo i tak nie wiedzyaly co. Zbiorowisko ludzi srednio inteligentych, studiujacych tylko po to, aby studiowac, najwiecej tam wlasnie tepych lasek. Ale oczywiscie sa wyjatki, jak wszedzie i jak zawsze, wiec nie generalizuje.

Gość khgklhjkjghkjhgkhg
pUstakiem oczywiscie, chcialam napisac prostakiem hehe

Gość ccczarnowłosa
-------> do poprzedniczki do twej wiadomości nie wybrałam tego kierunku bo "musiałam" lecz dlatego że chciałam wiem że wielu ludzi chodzi na ten kierunek bo na inne się nie dostali ale ja do nich nie należę, wybrałam go świadomie i wiele się nauczyłam, więc proszę nie uogólniaj że wszyscy po ZARZĄDZANIU są to mało inteligentne osoby bez zainteresowań...

Gość hhaiius
a co mają wspólnego tipsy z pustakiem????????:p

Gość heee
?????????????????????????????????????????????