Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielorybka na plaży

Rozmiar 50 w bikini na plaży

Polecane posty

zabronisz mi wypowiadać się w jakimkolwiek temacie cienka sprawo? temat pojawił się na ogóle i prawdę mówiąc trudno było go nieskomentować:D i owszem,drażnią mnie takie tematy,bo widać autorka jest osobą mocno zakompleksioną skoro na forum internetowym szuka potwierdzenia czy aby na pewno może się pokazać w bikini,gdyby tak nie bylo po prostu kupiłaby ten kostium i wyskoczyła na plażę ale nie,ona potrzebuje świadomości,że nie zostanie wyśmiana a zostanie!!

Gość malamargaritka
a ja noszę rozmiar XS i się wstydzę wychodzić na plażę:(

Gość abcdefghi
ja też

Gość lollllla
oblesne babska , nikt niema ochoty patrzez na wasze spasione ciala na plazy fujjjjjjjjjjjj sama waze 52 kilo przy 170 i chce schudnac do 48 a wy co??? żreć zeć żreć

Gość lollllla
raz leżałam koło takiej oblesnej grubaski na plaży ,która co chwile żarła i pierdziała głośno i tak że czuc było !!! ludzie obok zaczęli w nia rzucać papierami żeby sie opanowała, bo to co ona wyprawiała to nie mozna było wytrzymac naprawde

Gość malamargaritka
ja pamiętam że jak byłam mała to na plazy razem z siostrą rzucałam jajkami gotowanymi w taką grubą babę, później dołaczyły inne dzieciaki i kazdy rzucał tym co tam miał pod reką. tez żarła i żarła, tylko nie pamiętam czy pierdziała:D

Gość mozilkaa
Podziwiam duże kobiety które nie wstydzą się swoich ciał. Niestety wzbudzają też niezdrowy zachwyt i nieuprzejme komentarze :(

Gość Dzisiaj jestem Nikola
Może wyjść na plaże rozmiar 50, 52 i 54. Wystarczy założyć pareo.

Gość oliwisa32
Plaża jest po to żeby sie opalać,a nie po to zeby popatrzec sobie na ludzi,

Gość oliwisa32
Ja mam rozmiar 44,i mam nie iść na plaże bo ktoś uważa mnie za oblecha ,śmiechu warte

Gość fazaaa
wieloryby, nie straszcie ludzi

Gość beznamyslu
autorce zapewne chodziło o strój dwuczęściowy a nie bikini na sznurku to raz a dwa ,ze każdy ma inną budowę i niezależnie od rozmiaru jeden lepiej wygląda w jednoczęściowym a inny lepiej w dwu..niech przymierzy taki i taki i sama zobaczy w czym lepiej się prezentuje i już.Ja jestem szczupła ale stara i chyba też powinnam mieć zakaz plażowania coby nie obrazić uczuć estetycznych jakiś siks...he!he! fakt Polska jest masakryczna...w USA nikt tak na wygląd nie zwraca uwagi ale tam wszystko jest różnorodne ...u nas przymusowa standaryzacja...prawie faszyzm w opiniach

witam w tym roku z mężem pojechaliśmy do Francji mój rozmiar 48/50 pojechałam z jednoczesciowym strojem wróciłam z dwu :) Maż latał ze mną po Geancie i szukał takiego abym mogła ise pieknie opalić i co tam rostępy po ciąży i co tam fałdki Kocha mnie, i do tego jest przystojny, laski za nim szalały ale niestety :) jest ze mnąi w nos niech sie cmokną a ty ubieraj 2 czesciowy strój i opal sie pięknie i żyj pełnią życia a nie myślami o tym że ktoś Ci na du*pe bedzie patrzył :)

Gość wariatka666
ja nosze tak 28,29 i nigdy nie włożę bikini ...

Gość franccca
no i brawo :) dla męża i dla Ciebie :)

Gość patysiakkkk
ja to bym chciala miec faldki, nie wiem o czym wogole mowa!

Gość wariatka666
patysiakkkk a ja bym chciała ich nie miec :/

Gość MałaMiMi26
Ja nosze rozmiar 36 a moja Kobietka 44 i jest najsliczniejsza na swiecie:)Wiec kup ten stroj i baw sie dobrze, a ludziom to zawsze cos sie nie podoba;)ale olej ich;)

Gość patysiakkkk
chodz, sie wymienimy wariatko666 :) ja bym sobie dodala w biuscie i w brzuszku ^^

Gość wariatka666
ok :)) ja odejmę z brzucha, ud i rąk

Gość to dopiero probleem
a ja mam 180cm waze 61kg nosze 38, M i jak mam isc na basen albo plaze jestem chora:( wydaje mi sie, ze kazdy widzi moje niedoskonalosci i zwraca na nie wielką uwage. wiem z 1 str ze tak nie jest, mam tego świadomosc, ale jednak kompleksty robia z mozgu wode.... zeby bylo smieszniej pracuje jako foomodelka. i co tu ze soba zrobic...ehh

Gość Wielorybka na plaży
Hejka :D Już (!!!) jestem z zakupionym kostiumem. Byłam pewna, że wątek umarł śmiercią naturalną, a tu SZOK ! Ile postów :D

Gość matko matko
czy wy byliscie kiedykolwiek za granica? czy tylko plaze ze slonecznego patrolu znacie? i tak jak ktos napisal wyzej, bikini to cos innego niz stroj dwuczesciowy, sa b fajne stroje dwuczesciowe nie tylko dla wiekszych, ale takze dla za szczupłych, ktore chca sobie dodac kraglosci. wiec co was to obchodzi jaki, kto ma rozmiar na plazy? to co mnie zawsze dziwi to kobiety po 50, 60 albo po 70 osdtanio widzialam opalajace sie toples, na plecach:P mnie to dziwi, ale jak im to nie przeszkadza? to mnie ma to przeszkadzac? troche toleracji

Gość Wielorybka na plaży
Kupiłam jednak kostium dwuczęściowy :p Staniczek rewelacyjny, coś na kształt takiego dla kobietek uprawiających sport, głęboki, na szerokich ramiączkach - fantastycznie trzyma biust, a majteczki to raczej krótkie szorty. Kolor chabrowy :D Jestem zachwycona ! Chociaż jak pomyślę o cenie to ...:o Dokupiłam też paero za 30 zł w kolorze błękitu, bieli i granatu :D

Gość no to napisz gdzie
kupiłas, bo ja tez sobie musze cos nowego sprawic:)

Gość Wielorybka na plaży
w Felinie :D

rozmiar 50 i kostium dwu czesciowy? Nie mam nic do ludzi otylych, ale trzeba wiedziec jak sie ubierac do swojej wagi

Gość Wielorybka na plaży
Złośniczko ...no właśnie w jednoczęściowym wyglądałam jak opakowany baleron :(