Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielorybka na plaży

Rozmiar 50 w bikini na plaży

Polecane posty

Gość miałam 52
wmawiaj sobie dalej ,że w tym stroju wyglądasz apetycznie :( ,myślę ,że i tak wciąż będziesz myslała na tej plaży ze wszyscy na Ciebie patrzą tylko sie nie przyznasz do tego

Gość Wielorybka na plaży
miałam 52 - takie jest Twoje zdanie i szanuję je. Ja mam swoje zdanie i tylko jedno marzenie ... słońce na plaży :D

Gość cienka sprawa
.. i to najważniejsze !!!! ( olej wszystkich)

Gość ARA196
Nie przejmuj się i nie zwracaj uwagi na złośliwości tylko jedż do ciepłych krajów i opalaj się tak jak lubisz.Największy problem jest w tym, że rozmiary 36 głównie po plażach chodzą żeby wszyscy mogli podziwiać i zazdrościć a tw większe rozkoszują się słońcem na leżąco. Ja sama mam rozmiar 36 i co z tego jak pajączki na nogach, początek celulitu nie pozwalają się z tego rozmiaru cieszyć w pełni. Tak więc jak sama widzisz każdy ma coś i nikt nie jest idealny.

Ja wyjezdzam jutro na sloneczne plaze i... mam zamiar chodzic po plazy w kostiumie dwuczesciowym. Stanik na grubych ramiaczkach, dol to majtki, a\'la szorty. I sie nie wstydze. I maz jest zawsze ze mna i sie nie wstydzi mnie. Owszem, mam tluszcz (bo tluszczykiem tego nazwac nie mozna) ale bez przesady. Plaze, gdzie przebywaja tylko osoby o rozmiarze 36-38 to tylko w TV mozna ogladac:D:D Ludzie rozejrzyjcie sie w kolo!!

glupie jestescie:P jak jest wam dobrze we wlasnej skorze to przestancie sie przejmowac innymi ludzmi tylko robcie swoje:P z reszta jak bylam nam morzem nigdy nie zwracalam uwagi ze tu lezy wieloryb a tam kosciotrup,wisialo mi to:classic_cool: innym ludziom tez to wisi wiec przestancie sie zamartwiac:P ja mam rozmiar 36(czasem nawet i 34:-O) i jakos nie uwazam sie za lepsza od tych grubszych:D

Gość cienka sprawa
każydy z nas ma kompleksy, takie czy inne -nie bez powodu nazywają nas kobietami.

Gość rtt
up

Gość kate_881
Kwestia tylko i wyłącznie tego w czym się będziesz dobrze czuła. Jeśli faktycznie bikini to jest coś w czym będzie swobodnie i bez skrępowania paradować po plaży to nie widzę problemu :) Jeśli jednak masz wątpliwości to polecam coś bardziej zakrytego - czyli kostium jednoczęściowy z usztywnianymi miseczkami i najwyżej w pasie jeszcze przewiązać pareo :) fajnie stroje w takich rozmiarach ma Krisline z tego co kojarzę :) oni się specjalizują w większych rozmiarach więc z pewnością coś dla siebie znajdziesz :)

Gość ncjka
gdybyś sie tak nie obrzerała to byś teraz nie musiała myslec o tym gdzie kupisz strój!!!!!

Gość HahahahHSHSHSHSHSH
"Tez mam ten klopot. bo gdzie k****a nie spojrzysz to rozmiar 36 gora 38. Same szczypiorki na plazy, mozna nerwicy sie nabawic. I wypocznij tu czlowieku... na urlopie." Mam na to radę! przestań wp*****lać hamburgery tylko wio na siłownie, grubasie, to takiego problemu nie będzie. ;)

Gość gość
Ja mam r 46-48 i też jestem na etapie zakupu kostiumu. Całe lato jeździłam z dzieciakami na baseny i powiem wam, że to nawet nie o rozmiar chodzi. Uprawiam sporty, biegam i pomimo mojego rozmiaru mam fajne ciałko, opalone z ledwo tylko zauważalnym cellulitem jak mocno ścisnę pośladki. A tam kobitki z rozmiarem ok 38-40 i cellulitem od kolan w górę. Tak więc każdy jest jaki jest i koniec. A ja bez skrępowania zakładam bikini, mini, legginsy i głęboko mam opinię innych. Pozdrawiam gorąco autorkę. A poogladajcie sobie piękną polską modelkę Ewę Zakrzewską na swoim blogu również w bikini. Apetycznie.

>>>A poogladajcie sobie piękną polską modelkę Ewę Zakrzewską na swoim blogu również w bikini. Apetycznie.<<< x Przyznaję, że Ewa podobała mi się na blogu, który prowadziła z jakąś koleżanką. Chętnie spojrzę na jego nową wersję :). x Ps. Byłem kiedyś z dziewczyną do niej podobną i bardzo miło :) jej kształty wspominam :).

Gość gość
misio pedau co ty gadasz.Przecież ty jesteś homo

Gość 32 mmm
Bardzo fajnie jest widziec. Kobiety w tym rozmiarze lubie takie i zewlaszcza starsze