Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...misiu

chciałbym żeby poczuła to co ja

Polecane posty

Gość ...misiu

Jak sprawić, żeby pewna osoba traktowała mnie jak kogoś więcej niż tylko kolegę?

Gość wyeliminowac jej chlopaka

Gość ...misiu
Ona jest wolna.

Gość miłość_niespełniona
karty na stół :D a potem konsekwentne dażenie do celu? Tą metodą albo w prawo albo w lewo, dziewczyna będzie musiała się zdecydować ;)

Gość przestań zachowywać sie
jak kolega a zacznij jak ktoś wiecej

nie jestem przekonana czy to dobre rady jesli dziewczyna nie jest zakochana w Tobie to wyłożenie kart na stół może ją wystraszyć a tak masz szanse,że poczuje coś więcej jeśli widujecie się, może na Ciebie zawsze liczyć, lubi Cie... znam wiele takich przypadkow i mowie tu o dlugoletnich zwiazkach zbudowanych na kanwach przyjaźni:)

Gość ofermm a
"Jak sprawić, żeby pewna osoba traktowała mnie jak kogoś więcej niż tylko kolegę?" ale zajebiste pytanie :D :D :D :D :D :D :D :D :D odpowiedź brzmi: skoro musisz o coś takiego pytać na forum to nie masz szans. im szybciej przestaniesz się łudzić tym lepiej.

Gość nie zniechecaj go oferm a
przeciez nie wiesz nic o nich, moze akurat ta dziewczyna mysli teraz o tym samym co autor i w tym wypadku zrobienie kroku w przod ma ogromny sens

Gość nikt istotny
badz jej przyjacielem w koncu cie "zauwazy"

Gość ofermm a
o tym samym czyli o czym? żeby przestać go traktować jak kolegę bo chciała by ale nie może? mimo wszelkich chęci czuje przy nim takie emocje jak przy słupie ogłoszeniowym. i to twoim zdaniem daje mu nadzieję :D jakoś się z tym nie zgadzam.

Ja dałam mu do zrozumienia, co czuję, pogadaliśmy i niestety nie czuł tego samego. Mi się nie udało, ale przynajmniej wiedziałam na czym stoję i że nic z tego. Pewnie gdybym tego nie zrobiła to ciągle bym żałowała, że nie spróbowałam bo "może coś by z tego wyszło". Za to on teraz żałuje, bo wtedy mówił że mu się podobam ale nie jest pewien czy chce być z kimkolwiek, a teraz ja go nie chcę a on zmienił zdanie... Eh faceci ;)

Gość nie zniechecaj go oferm a
:D zawsze mnie rozbawisz może oboje są bardzo nieśmiali i nie robią nic żeby koleżeństwo przerodziło się w coś więcej? ile jest takich elektryzujących sytuacji z których nic nie wyszło bo nikt nie zrobił pierwszego kroku..a chemia wyczuwalna nawet przez otoczenie

Gość no oczywiście
kiedys mialam wspanialego kolegę nawetpo imprezach budziliśmy sie razem w łozku( tylko spaliśmy) po latach dowiedziałam się, że cale grono było pewne, że lączy nas cos więcej on miał dziewczynę, ja chłopaka kiedys z nia rozmawiałam, bo byla pewna, że on ja zdradza, znalazła pewne dziwne zdjecia od tego czasu spotykalismy sie najczęsciej w towarzystwie naszych drugich połowek myślę, teraz wiem, że wiele stracilismy nie wchodzac w ten zwiazek, no cóz lojalność zwycięzyła

Gość ofermm a
sądząc po tym co pisze ta sierota żadna z w/w sytuacji nie ma miejsca. no ale może się i mylę.