Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfsdf

dlaczego wszystkie dziewczyny na kafe myślą że są ładne?

Polecane posty

Gość sdfsdf

w każdym topiku widzę zdania "jestem ładna, a nie mam powodzenia, dlaczego? pewnie mężczyzni się mnie boją", albo "na powodzenie nigdy nie narzekałam", "jestem atrakcyjną kobietą". Mam uwierzyć że na kafeterii siedzą same piękności?! buahahahahaha ( w tym momencie - gdy jakaś to czyta - mysli sobie "ale ja naprawdę jestem ładna"). hahahaha

Gość bo som gupie

Jeśli kobieta pisze, ze jest atrakcyjna i ma powodzenie, to wierzę, bo i dlaczego nie wierzyć....ale jeśli pisze, ze jest atrakcyjna, inteligentna, fajna a nie ma powodzenia, to wierzyć mi się nie chce...zresztą-nie ładne to co ładne, ale co się komu podoba, ja się mojemu mężczyźnie podobam więc nie wnikam :)

Gość ale ja naprawdę jestem ładna
:classic_cool:

Gość burżłaa
no ale ja tez jestem ładna i co mam myslec ze jestem brzydka zeby pozniej oczekwiac od ludzi ze beda mi mowic ze jestem ladna?

Gość Zawsze obca
A dlaczego autor tego tematu myśli zę tylko te dziewczyny są ładne które jemu sie podobają. "Jeden lubi ogórki drugi ogrodnika córki" jak mówia mój wujek!

Gość Paulaa-a7
ej laska moze yc ladna i wogole atrakcyjna ale sama, czasem przez niska samoocene ma trudnosci z poznaniem faceta albo wrodzona niesmialosc znam przyklady

Gość Zawsze obca
W takim arzie co Ty tu robisz Panie niby Idealny :P

Gość Dzisiaj jestem Nikola
Ja tam bywam na kafe czasami i uważam że jestem brzydka. Przyznaję się do tego bo jestem anonimowa. Więc nie wszystkim się wydaje że są ladne.

Gość Zawsze obca
dzisiaj Nicola Serce nawet jeślis ie sobie nie podobasz to ne przyznajs ie do tego takiemu komuś. I dasz sobie mu po Tobie ciorać?

Gość sama i o
jarek delku inni tez tu odpoczywaja buehehe

Gość Zawsze obca
Dziwne miejsce żes sobie na odpoczynek znalazł w tym przybytku wieprzowiny. Sądze że lepiej by było na plaży pełnej idealnych blondynek i brunetek (takich jak prezentują rozkładowki Playboya) z z szampanem w ręku. Odkąd znam facetów w takim własnie miejscu lubią wypoczywać. Czyżbyś miał problemy z miejscówką w takim własnie miejscu? Czyzbyś

Gość Zawsze obca
Tobie sie naprawde w życiu nudzi. Gdzybym była facetem nie chciałoby mis ie przeglądać wszystkich zdjęć zgromadzonych tutaj bab.

Gość popsuje muzabawę
noooooo, a ja nawet zjadlam pasztecik , oooooo pyszniutki był ej ty ..... jarecki.....takiej mądrali to w pysk nasrali

Gość Alter gościnnie
Jarek, nudny jesteś. Wchodzę na kafe i co? No i oczywiście Jaruś ze swoimi oklepanymi tekstami :D. Kafe zeszło na psy :(. Uważam, że jest tu sporo naprawdę atrakcyjnych kobiet.

Gość Alter gościnnie
"powszechnie wiadomo, że fajne laski nie siedzą na kafe... mają lepsze rzeczy do roboty. na kafe siedzą pasztety... tego się trzymajmy " Taaa, przyprawiają rogi takim leszczom jak ty Jaruś :classic_cool:.

Gość Alter gościnnie
Jesteś słodki rogaczu, uwielbiam twoje prostackie docinki 🌼.

Gość Zawsze obca
Wiedziałam że Pan niby Idealny niezrozumie aluzji.

Gość fghbdfvsfdv
Heh. Zryty post. :D Ja podobno jestm ładna, ale mam niską samoocene, nie będę wrzucać swoich zdjęć bo nie potrzebuje komplementów opd was lub krytyki. Na Kafe zaglądam bardzo rzadko, bardzooo... czasem luknę co się dzieje i tak tez było dziś. Nie zgadzam sie z tym ze sa tu tylo brzydkie kobiety, raczej zdesperowane.

Gość Alter gościnnie
Dobrze, że kretynizm nie jest zaraźliwy przez neta. Bo poznawać ciebie nie mam zamiaru, jeszcze by mi się udzieliło. 👄 męski facecie

Gość Sonia*****
nie wszystkie tak mysla ..... niektore o tym wiedza :classic_cool:

Gość brzydula30 nie jest pasztetem
:P

Gość celinenl
98% cip na kafeterii to megapasztety i jebane debilstwo przeciez to widac po tym co wypisuja... http://tnij.org/m_i_w

Gość Zawsze Obca
Celinenl ciekawe wnioski, Po tym co kto pisze oceniać jak kto wygląda

Gość nieskazilotona
kazda jest ladna - nie kazda sie podoba :D

Wiecie ile mnie obchodzi to, co Jarek o mnie myśli? Tyle, co zeszłoroczny śnieg.