Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karola188

Czy tak wyglada prawdziwa milosc?

Polecane posty

Gość Karola188

Witam wszystkich! Jestem z chlopakiem od 2 lat ,jestem zakochana i On rozniez odwzajemnia to uczucie....denerwuje mnie tylko jedna rzecz....to ze malo do mnie pisze .....jak sie spotykamy jest dobrze..przytulamy sie calujemy,rozmawiamy ale gdy sie rozstajemy to ja zazwyczaj pierwsza pisze bo na smsa od Niego musialabym czekac godzinami...Moj chlopak od niedawna pracuje i rozumiem ze ma moze mniej czasu i swoje sprawy ale ja chcialabym miec z Nim staly kontakt .....spotkania tez sama aranzuje....nie zawsze ale najczesciej tak jest.....rozmawialam z Nim o tym ostanio i niewiele sie zmienilo......co o tym myslicie?? pozdrawiam.

Gość faceci nie potrzebują
tyle pisać smsów. Oni w ogóle są bardziej zamknięci w sobie. To znaczy, my kobiety lubimy sięuzewnętrzniać i mówić o sawoich uczuciach a z nimi jest tak, że jak powiedzą raz "kocham Cię" to uważająże ma nam to starczyć na 10 lat :/

najważniejsze że między wami się dobrze układa

Gość Karola188
a nam kobietom to nie wystarcza..hm;/ ja bym chciala zeby pisal czesto ale On juz chyba niestety tak ma;/a jak to jest z Waszymi facetami?

wiesz, oni w sumie to chyba wiedzą ale nie do końca rozumieją niestety :/ ale w sumie ważne jest jak jest między wami, sama piszesz że on odwzajemnia Twoje uczucie :) a o smsach sporóbuj z nim porozmawiać, że miło by Ci było jakby napisał Ci czasem coś od siebie bo wtedy byś wiedziałą że o Tobie pomyślał itp. :)

Gość Karola188
widze, ze mnie rozumiesz.....ja bym chciala zeby On sam zrozumial ze powinien czasem napisac.....

Tylko wiesz, oni delikatnych aluzji nie rozumieją :/ Im trzeba młotkiem wbijać do głowy niektóre rzeczy ;)

Gość karola188
z tym to sie zgodze:))hehhe

Wiec sytuacja wygląda tak, ze: 1. Ty aranzujesz spotkania 2. Po 2 latach bycia w związku wciąż nie macie stałego kontaktu 3. To Ty najczęściej piszesz do niego To znaczy, co takiego robi, ze uważasz, ze odwzjemnia uczucie? Bo zpotykacie się z Twojej inicjatywy, całujecie i przytulacie..

Gość karola188
ogolnie jest dobrze bo gdy sie spotykamy mowi ze mnie kocha,rozmawiamy o naszych planach,mowi ze chce ze mna zostac juz do konca......nie zawsze ja aranzuje spotkania ale zazwyczaj.....odwiedza mnie czasem bez zapowiedzi...........ajjj juz sama nie wiem co myslec

Gość karola188
i tak zrobie...sprobuje sie na jakis czas nie odzywac,nie pisac,nie dzwonic........bede neutralna...zobaczymy co z tego wyjdzie...

Gość karola188
bedzie ciezko tymbardziej ze ida wakacje i bede miala duzo wolnego czasu.....:P

Gość ggggggggggggggusia
a ja mysle ze jest ci zbyt dobrze w zwiazku i glupio szukasz problemow

Gość ggggggggggggggusia
i gwarantuje ci ze z twojej neutralnosci guzik wyjdzie

Gość karola188
moze i masz racje;/

Gość ggggggggggggggusia
owszem przerabialam. staraj sie jeszcze bardziej siebie i jego uszczesliwiac. nie czekaj na klopoty i ich nie wywoluj bo mozesz sobie z nimi nie poradzic

Gość karola188
czyli twierdzisz ze jest ok i powinnam wyluzowac?

Gość ggggggggggggggusia
mysle ze tak. a chlopak sie stara jakos w tym zwiazku czy juz nuda wieje??

Gość karola188
ja sie z Nim nie nudze ale zeby sie specjalnie staral to niebardzo

Gość tajin
Zapraszamy do zapoznania sie z oferta tajin - marokanskich naczyn ceramicznych do gotowania na ogniu, plycie elektrycznej, na grilu lub w piekarniku. Sklep rekodziela marokanskiego www.marokostyle.com

Gość ggggggggggggggusia
w gruncie rzeczy powinnas wyluzowac. a jesli zwiazek wieje rutyna to zacznij dbac by tak nie bylo a chlopak z pewnoscia do ciebie dolaczy

Gość karola188
dzieki za cenne rady:))

Gość kibaryeeee
karola, mialam podobno sutuacja jakos to nzsoialm na pocztaku. ale stwredzilam e nie moge wiecznie byc SIŁĄ NAPĘDZAJĄCO tą znajmosc. jesli tobie pasuje taka rola, to spoko

Gość karola188
kazdy z Was inaczej na to patrzy a ja juz nie wiem co robic

Gość kibaryeeee
a wiec nie podoba ci sie to? ja mialam potrzebe, aby to on czasem pisał do mnie, marudzil ze nie odpisuje, chcialam poczuc czasem ze brakuje jemu mnie, zeby dzwonil itp, tak jak zwykle robia mezczzyni ktorzy sie staraja. chcialam zeby on zaaranzowal spotkanie. po pristu taki typ. na dodatek koles byl malo pewny siebie wiec wciaz musialam mowic ''jestes wspanialy!'' wtedy robil sie nieco odwaznejszy i pisal czasem sam z siebie, haha. nie to nie dla mnie. dzieki niemu nieco bardziej docenilam mezczyzn czasem natretnych, ktorzy wiedza czego chca, i nie boja sie o tym mowic. nie pasuje mi meska rola w zwiazku. fajnie czasem podominowac, ale w grze ''kotek i myszka'' chcialabym byc nieraz myszka.!

Madusia 18 Myślę, że facet nie lubi ciągłej kontroli, musi mu się wydawać, że jest wolny i pewnie zawsze wiąże się z podobnymi dziewczynami, które muszą spełniać rolę matki... Znałam kilku mężczyzn , którzy wybierali dominujące kobiety ale nigdy nie uwierzyłabym, że im tak strasznie na nich zależy a tym dziewczynom współczułam. Jeden interesował mnie przez dość długi czas, lecz nie byłam o niego zazdrosna, bo wiedziałam że te jego związki prędzej, czy później się skończą. Życzę tej osobie spotkania takiej kobiety przy której w końcu będzie mógł się spełnić.

Jesli facet nie lubi przejawiac inicjatywy to cos jest nie tak. Jesli mu zalezy, bedzie przejawiał inicjatywę. Jesli dziewczyna tęskni , chce się spotkać i bierze za telefon, dzwoni, umawia się, to dokładnie tak samo zrobi facet, jeśli tęskni i chce sie spotakć. Nie mówcie, ze jak autorka przestanie dzwonić, on dalej będzie kochał i tęsknił, ale nie zadzowni, bo nie lubi przejawiać inicjatywy. Bzdura!