Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llllllllluuuuulilianka

co to jest to zaczerwienienie? foto intymne

Polecane posty

Gość fvhghfhfg
clotrimazolum masc jest na recepte?

Gość 81Kwiatuch
Napisz,kiedy to Ci się pojawiło? Czy po depilacji? Ile masz lat?

Gość auuuuuuutorrrkaaa
wlasnie kiedys sie depilowalam, moze od tego, dzis uzylam kremu, cwierc wieku :O

Gość 81Kwiatuch
Ale dokładnie kiedy sie depilowałaś? Kiedyś to pjęcie względne.Jakiego kremu użyłas?

Gość auuuuuuutorrrkaaa
maszynki, z rok temu

Gość 81Kwiatuch
Słuchaj,ale na tym zdjęciu jesteś wydepilowana...Więc nie rozumiem...Skoro golilaś się rok temu,to kiedy zrobiłaś to zdjęcie...Chcę Ci pomoć,więc odpowiadaj konkretniej...

Gość ffffffffffffhhhhhhhhh
kwituszku możesz pomóc?? jeśli u mnie zaczerwienienie pojawiło się kilka miesięcy temu, w niedługim czasie po dosyć mocnym(chyba aż zbyt) myciu okolic intymnych gąbką ?? ... nie zaczęło od tego czasu piec ani swędzieć dlatego do gina nie dotarłam.. jedyne to zapach się zmienił nieco... a wygląda to może nieco bardziej czerwono niż na zamieszczonym foto... ;>

Gość fffffffjkj
a autorce chodzilo o to chyba ze depilowala sie rok temu. a ostatnio uzyla wlasnie maszynki

Gość auuuuuuutorrrkaaa
ej no nie podszywaj sie pod moja pip.. :D golilam sie zawsze maszynka, dzis 1 raz kremem

Gość 81Kwiatuch
Czyli trwa to kilka miesięcy. Czy na dzień dzisiejszy sie to swędzi lub boli?

Gość sabxvsdaxc
Ktos durny napsiał,ze ten dzyndzel to łechtaczka bucha cha :-) .lechtaczka znajduje sie u gory a nie u dołu durnoto

Gość sabxvsdaxc
llllllllluuuuulilianka iel ty masz late,ze masz takei brzydkie ciało.Na nogach widac włosy,nie depilujesz sie :-) w ogole mas jakas dziwna cipke :-)

Gość auuuuuuutorrrkaaa
bolalo jak robilam kremem, wieczorami swedzi, tak jest czerwone

Gość ffffffffffffhhhhhhhhh
nie zaczęło mnie swędzieć ani boleć.. nic a nic... tylko ten zapach co najwyzej. wydzielina też chyba ok

Gość 81Kwiatuch
Co do dziewczyny-autorki foto-zaczerwienienie i swędzenie jest oczywiście reakcją na krem.Absolutnie nie stosuj Clotrimazolum.Radzę na dzień dzisiejszy umyć się samą wodą, nasmarować wazeliną.Jutro idź do ginekologa.Czas najwyższy nawet jeśli nic by Ci nie dolegało.Jeżeli masz w pobliżu aptekę,do mycia kup 1 saszetkę Tantum Rosa i to wszystko.Boże...kto stosuje kremy do depilacji w takim miejscu?????????

Gość 81Kwiatuch
Czy pani ffffffffffffffffffhhhhhhhhhhhhhhh to autorka foto? Pogubiłam się.

Gość auuuuuuutorrrkaaa
ale to bylo wczesniej niz krem, a do gina ne ide bo nie wiem jak wyglada badanie, a poza tym mam isc taka obgolona??

Gość 81Kwiatuch
Ok.Już wiem...To inna Pani... A czy Ty fffffffhhhhhh się depilujesz? Czy po prostu Twoje wargi są czerwone? Nie swędzą ani nie pieką?

Gość ffffffffffffffffffhhhhhhhhhhhh
nie, ja nie jestem autorką :) po prostu podczytywałam temat i zobaczyłam że pani pomaga, więc też zapytałam :) .... dodam że bodajże około 2 tygodniu przed pojawieniem się zaczerwienienia zaczęłam golić tak na '0' okolice intemne, jednak jakiś czas temu przestałam to robić... zaczerwienienie jednak jest nadal... ale jednak pojawiło się w miarę bezpośrednio po tym bardzo mocnym myciu gąbką

Gość 81Kwiatuch
Do autorki - czy swędzi Cię tylko to miejsce zaczerwienione i podrażnione? Czy jeszcze wejście do pochwy? Jakaś wydzielina z wnętrza? Kobieto!!!!!!! Ty mnie nawet nie denerwuj z tą wizytą u lekarza? Jak można tak traktować swoje ciało? Przecież badanie nie boli!!!!!! Odpowiedz na pytania z początku postu

Gość ffffffffffffffhhhhhhhh
nie swędzą nie pieką, i już z miesiąc nie widziały maszynki/depilatora ;)

Gość auuuuuuutorrrkaaa
czasem swedzi, stowuje tez wkladki wiec moze i troche od etgo, zadnych wyciekow innych nie ma :D

Gość 81Kwiatuch
Do fffffffffffhhhhhhhhhh- nie odpowiedziałaś czy Cię to swędzi lub boli? Skóra sie łuszczy? Jakiekolwiek objawy?

Gość fffffffffffhhhhhhhhhh
odpowiedziałam już nawet 2 razy że ani nie swędzi ani nie boli... ewentualnie łuszczenie skóry jest ale takie niewielkie w sumie,nawet małe bardzo bym powiedziała.. więc może jest trochę sucha tylko :) ale nie pamiętam czy było wetedy kiedy problem się zaczął .. także dokuczliwego bólu czy swędzenia nie ma.. tylko ten kolor, ewentualnie zapach... no i na upartego małe łuszczenie skóry.. ale naprawdę małe

Gość 81Kwiatuch
Do autorki- mam nadzieje,że kwestia higieny nie jest w tym wypadku do podważenia.Wkładki mogą powodować reakcję alergiczną,a powiedz mi jeszcze jaką nosisz bieliznę? Materiał i rodzaj? Czy nie stringi przypadkiem?

Gość 81Kwiatuch
Do fffffffffffffhhhhhhhhhhh - wybacz,ale takie odpisywanie dwóm osobom naraz mnie myli.Jaki ten zapach?Czym się podmywasz?Czy swędzi pochwa?Jaka bielizna?

Gość ffffffffffhhhhhhhhhhh
nie wiem czy się nawet nie rozpędziłam z tym łuszczeniem... chyba idę się dokładniej wyoglądać że tak powiem, za minutę wracam i napisze

Gość fffffffffffhhhhhhhhh
nie przepraszaj, nie ma za co.. to ja sie ciesze ze ktos odpisuje :) ... co do podmywania to do czasu pojawienia sie zaczerwienienia bylo to glownie szare mydlo, i czasami przyznaje sie jakies zwykle tez... ale nic sie od tego nigdy nie dzialo, a odkad jest zaczerwienienie to zaczelam uzywam mlecznej emulsji do higieny intymnej jakos tak, z cleanic\'a...chyba liczac ze cos pomoze :| pochwa nie swędzi, ani nie boli. bielizna to różnie, i stringi i zwykłe majtki. a zapach to hmm.. jak jest chociaż troszkę wydzieliny to wtedy czuć taki mało przyjemny.. kiedyś tam wydawało mi się że pare dni wydzielina byla jakby grudkowata ale bardzo szybko to minelo i nie ma juz sladu po takiej. jest w zasadzie normalna.. ide zobaczyc co z tym luszczeniem zaraz tu wroce

Gość fffffffffffhhhhhhhhhh
z mojego ogladania, w troche kiepskim swietle wyszlo ze tak. luszczenie w sumie nie widac, wargi sa sino czerwone, a sama okolica pochwy pochwy bardziej czerwone niz reszta.. nieladnie wyglada... ale brak bolu pieczenia czy swedzenia..