Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4g45g

Czy warto pakować się w związek z takim facetem?

Polecane posty

Gość 4g45g

Spotykamy się od niedawna, facet ma 27 lat i bawi się w sklejanie modeli samolocików :(, niby fajny facet ale kurde zachowuje się jak jakieś dziecko a ma swoje lata przecież. Czy warto pakować się w związek z takim facetem?

lol przez to że jego pasja jest sklejanie modeli samolotów chcesz przekreślić od razu faceta?

Gość facet co cycki C lubi
lepiej jakby pił wodkę z kolegami ?

Dokładnie, to że facet ma jakieś zainteresowania powinno być plusem, a nie minusem. Gdybyś wiedziała ile trzeba popracować na dobrym modelem, to byś z miejsca zmieniła zdanie :p

Gość apokoollllain
a jezeli pasja faceta jest granie w gry i poswieca temu duuuuzo czasu to tez nie nalezy przekreslac tej jego pasji? ciekawa jestem kto by mi pomogl przy ew dziecku jakby sie pojawilo bo przeciez on gra!

apokoollllain co innego grac 1-2 godziny dziennie (lub raz na 2-3 dni)a co innego gać nonstop

Gość 4g45g
-> apokoollllain o właśnie o to mi chodzi, dobrze to ujęłaś Takie pasje są dobre dla nastolatków nie mających obowiązków, a nie dla dorosłych ludzi.

Gość 4g45g
Taka pasja to oznaka zdziecinnienia strasznego i że facet jest jeszcze chyba niedojrzały i mało odpowiedzialny.

Gość firtza
Mój facet też ma parę pasji, które można by uznać za "zabawy chłopięce", ale nie poświęca im każdej wolnej chwili! Co innego pasja, co innego obsesja. Jeżeli owa pasja nie jest na 1 miejscu jego życiowych priorytetów, to tylko się cieszyć, że ma zainteresowania.

apokoollllain - co innego gdy facet gra sobie 3-4 godziny w tygodniu, a co innego gdy od przyjścia z pracy siedzi przed monitorem aż do późnej nocy i tak dzień w dzień :P

Gość 4g45g
No nie jest to obsesją u niego. Ale w tym wieku mieć taką dziecinną pasję? To głupie strasznie :(

Gość zrup mu loda

4g45g zawsze możesz zacząć szyć ubranka lalkom :p lepsze to od chlania wódy :p :D

Każdy z nas ma coś z dzieciaka. Mój brat uwielbia sklejać modele samolotów i nie zauważyłam żeby przez to był niedojrzały. O niczym złym to nie świadczy.

Gość firtza
Mój mężczyzna też już jest dorosły, ale np. kupił sobie taką grę- wyścigi na komputer z kierownicą, pedałami gazu itp. Gra w nią jednak tylko od święta- najwyżej 5 razy w roku. Wolałabyś, żeby Twój facet miał "dorosłe" pasje typu kolekcjonowanie monet czy znaczków? :P

Gość 4g45g
wolała bym żeby miał normalne pasje jak jego koledzy czyli woda, papierosy, narkotyki, dziwki, rozboje, wymuszenia, włamania, pobicia, napady z bronią i bez broni...