Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 85894656898566

Biore 1 opakowanie tabletek yasminelle! Mój okres trwa już 12 dni!

Polecane posty

Gość 85894656898566

Hej , biore wlasnie 1 opakowanie tabletek yasminelle, zaczelam brac je z 1 dniem okresu. Zazwyczaj moja miesiaczka trwa 7 dni, dzis jest 12 dzien a ja dalej mam plamienie! Czy to od tabletek ?

moze mnie tez nie przypasowały te tabletki. wczesniej brałam regulon i czułam sie bardzo dobrze a teraz po porodzie biore yasminelle i w połowie drugiego opakowania miałam 6 dni duze krwawienie a teraz w przerwie jak powinien byc okres to go nie ma... odstawiam to w pierony

Gość ffffffffffjjj
Ja mam totalnie tak samo! 11 dni brałam i łaziłam ponuro z okresem, potem zadzwoniłam do lekarki, a ta kazała mi natychmiast ostawić. Dziś 12 dzień, już nie brałam yasminelle, ale okres ciągle jest. Mam nadzieję, że samo wróci do normy... I tak nie brałam tego dla antykoncepcji, ale zapisała mi kobieta jako dodatkowy lek przy leczeniu trądziku (to ja sobie pomyślałam, że może trądzik ma u mnie jakiś związek z hormonami czy coś i trzeba brać... bo słyszałam coś o przypadkach, że ludzie biorą leki antytrądzikowe plus antykoncepcyjne wspierająco... a ona mi przepisała automatycznie i na chybił trafił tylko dla unikania ciąży! nawet się nie pytała, czy prowadzę życie seksualne. A nie prowadzę. Teraz się to wyjaśniło. Rany, niepotrzebne rozburzenie cyklu, który chodził jak w zegarku)