Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zadająca_pytanie

Podkład dla nastolatki-szkodzi?

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuuuuuuuoooooooooo

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppp

Gość benzacne stosuje się
benzacne stosuje się punktowo a nie na całą twarz i wtedy nie ma efektu przesuszonej skóry na twarzy, po za tym możesz dobrać odpowiednie stężenie żelu proporcjonalnie do problemu z cerą więc nie musisz stosowac od razu tego 10%, wysuszenie to raczej normalny skutek przy walce z pryszczami bo żeby się ich skutecznie pozbyć to trzeba je wysuszyć, dlatego ważne jest stosowanie kremu nawilżającego

Mam dopiero 10 lat ale. mam duże doświadczenie. Otuż jestem foto modelką. Dużo dni spędzam, u fryzjera na zakupach czy w spa. Kiedy sprawdzałam w necie co by sobie kupić na święta i jaką aby mi fryzjerka zrobiła fryzurę czytałam o makijażu. Każdy dzień się na tym zaczyna. Naukowcy stwierdzili, że makijaż bardzo szkodzi nastolatkom. Bardzo się tym interesuję więc przeczytałam do końca. I są dzieci, dzieci, które jak nama nie patrzy wyjmują jakieś rzeczy do makijażu co nie zaszkodzi. Ale jak naukowcy potwierdzają, dla nastolatek jest to bardzo szkodliwe. Otuż jeśli codziennie się malujesz dajmy na to w wieku 25lat będziesz wyglądać na 45. Ale to nie wszystko! Kiedy staniesz siękobietą możesz zachorować na raka lub inne pokaźne i nie wyleczalne choroby. Nie chcę cię straszyć czy co, ale lepiej bież tak jak ja bardzo drogie minimum 50zł bo te są lepsze. Albo wybierz takie dla dzieci. Ale dam ci nazwy firm które polecam: yes rocher, sephora inglot tyle z najlepszych marek. A jeśli chodzi o te pryszcze to nie musisz się martwić. Ale jeśli po takim czasie nie ma efektów to pójdź do jakiegoś dobrego spa i tam się dowiedz o specjalistę. A jeśli tam nie będzie to zwróć się do mnie dam c Ci jakiś link do spa albo specjalisty.tylko gdzie mieszkasz? Źrudło jejuroda.pl

Mam dopiero 10 lat ale. mam duże doświadczenie. Otuż jestem foto modelką. Dużo dni spędzam, u fryzjera na zakupach czy w spa. Kiedy sprawdzałam w necie co by sobie kupić na święta i jaką aby mi fryzjerka zrobiła fryzurę czytałam o makijażu. Każdy dzień się na tym zaczyna. Naukowcy stwierdzili, że makijaż bardzo szkodzi nastolatkom. Bardzo się tym interesuję więc przeczytałam do końca. I są dzieci, dzieci, które jak nama nie patrzy wyjmują jakieś rzeczy do makijażu co nie zaszkodzi. Ale jak naukowcy potwierdzają, dla nastolatek jest to bardzo szkodliwe. Otuż jeśli codziennie się malujesz dajmy na to w wieku 25lat będziesz wyglądać na 45. Ale to nie wszystko! Kiedy staniesz siękobietą możesz zachorować na raka lub inne pokaźne i nie wyleczalne choroby. Nie chcę cię straszyć czy co, ale lepiej bież tak jak ja bardzo drogie minimum 50zł bo te są lepsze. Albo wybierz takie dla dzieci. Ale dam ci nazwy firm które polecam: yes rocher, sephora inglot tyle z najlepszych marek. A jeśli chodzi o te pryszcze to nie musisz się martwić. Ale jeśli po takim czasie nie ma efektów to pójdź do jakiegoś dobrego spa i tam się dowiedz o specjalistę. A jeśli tam nie będzie to zwróć się do mnie dam c Ci jakiś link do spa albo specjalisty.tylko gdzie mieszkasz? Źrudło jejuroda.pl

lanetka - bez urazy ale p********z jak potłuczona. Od podkładu można dostać raka? Naucz się czytać ze zrozumieniem, bo coś czuję, że masz z tym problemy... A co do spa, to dziewczyna juz wspominała, że jej nie stać na zabiegi. AUTORKO - jeśli masz cerę trądzikową, to poszukaj podkladów lekkich, antybakteryjnych, przeznaczonych do cery problemowej. Możesz zapytać w drogerii, na pewno ktoś Ci doradzi. I nie martw się, podklad w malej ilości nie zaszkodzi Twojej buzi. Tylko pamiętaj, by zmywać dokladnie makijaż przed pójsciem spac :)

Gość gość
A może tak zamiast podkładu krem bb, np. z Under Twenty? Jest dla cery młodej, na trądzik i raczej jej nie zniszczy. Ja jeszcze daję puder przeciwtrądzikowy własnej roboty i jest git. Ty możesz inny ale nie polecam dla dorosłych tylko także dla cery mlodej. Pozdrawiam :)