Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZLOSLIWA 30

DLACZEGO FACECO OK.40STKI ZNAJDUJA SOBIE MLODE 20 LETNIE DUPY??

Polecane posty

Gość ZLOSLIWA 30

Gość całkowicie czarny kot
bo na takich młodych doopach są w stanie wywrzeć wrażenie to takie pójście na łatwiznę :-)

bo dopada ich tzw.druga mlodosc niestety. Moj tatus tak mial i ma,ale chyba zaluje ze odszedl do dziwy mlodszej ode mnie.

Paula a Ty znow nade mna :P A dlaczego kobiety sadza, ze gdy facet zmienia na mlodszy model jest zaraz taki i owaki?? Lustereczko lustereczko by sie chcialo powiedziec.....poza tym, starsze kobiety wola mlodszych, wystarczy poczytac topiki dla starszych wiekowo ;) Poza tym, mlodsza nie marudzi, nie ma tych nawykow jak tesciowa 20 lat wczesniej podczas slubu z jej corka, nie znosi dupereli malo potrzebnych (ostatnio uslyszalem heh), i wiele wiele innych mniej lub bardziej sensownych... dziwne?? skoro odchodzi dla mlodszej, znaczy, ze Wasze 5 min. sie skonczylo, kazdy chce zyc szczesliwie do konca swoich dni, nie dziwcie sie ledwo chodzacym emerytom spedzajacym czas milo ze studentka :) a tak na powaznie, to powodow moze byc tysiace....na to nie ma ani odpowiedzi ani lekarstwa, kazdy przyklad jest inny, indywidualny i trzeba go badac indywidualnie, przeanalizowac dane malzenstwo a nie wszystko do jednego worka...poza tym, na glupie pytania sa glupie odpowiedzi i nigdy odwrotnie ;)

chyba tak, ale w miedzy czasie pranie trzeba bylo wywiesic, wiec mala przerwa byla :) a wracajac do tematu...coz, nie ma odpowiedzi, trzeba zbadac dany przypadek, kazdy ma inne walory i wady....

Gość o tym imponowaniu
to kazda sfrustrowana mowi zawsze, a tu nie o imponowanie chodzi

Gość takto jaaa
a ja mam mlodszego chlopaka (ja 40n on 25) Ma fajne cialko, slucha mnie i ok.Wiazac sie z nim nie bede na stale, pomimo,ze jestem wolna.Do zabawy taki jest ok i sadze,ze faceci w moim wieku tez wybieraja mlodsze,aby sie rozerwac.

Gość a dlaczego zaraz
Bo dojrzałe kobiety już wiedzą, co oni mogą, a raczej czego nie mogą i znajdują młodszych. :D

Gość takto jaaa
on ma fajne ciałko, a Ty?

trafione w samo sedno, dlatego po 40 facet ma malolate bo ma piekne i mlode gladkie cialko, a na widok zony ma odmienny stosunek, czyli przyciaganie niz grawitacja....

Gość -.v.-
Bo kobietyu po 30-ce to już emerytki. Po co facetowi zmora?

zgadzam się z tym, że na 20 letnich dziewczynach faceci po 40 sa w stanie wywrzeć wrażenie....materialne, lepsze to niż nic;) kobiety po 30 to dojrzałe, niezalezne, atrakcyjne, świadome własnej wartości kobiety- nie potrzebują sponsora tylko dobrego sexu- dlatego szukają młodych kochanków rucho(a)wo dających radę:D emeryci 40- letni mogą najwyżej raz w miesiącu- z resztą na tyle to ich stać i finansowo:D

Gość a co w tym dziwnego
TO ŚWIEŻE MIĘSKO oczywiscie że młode kobiety przyciągają młodoscią, ale dobre młode ciała mają tez kobiety 30-letnie i trochę więcej , gdy są zadbane i atrakcyjne-takich jest wiele , ale.... jest jedno ale........ te małotaty i te 20-latki....jeszcze nie myslą o stabilizacji i chcą się tylko bawić, a podstarzali faceci taki też mają cel..bawic się bez zobowiązań...z 20-paro latką jest dość bezpiecznie...jeszcze nie chce rodzić dzieci i nie ciągnie do ślubu...i o to chodzi. Pokorzysta się póki jest bezpiecznie ...a potem zmieni na inną do zabawy. a kobieta 30-letnia ...mimo atrakcyjnego ciała i lepszego dopasowania intelektualnego, ona co prawda lepiej nadaje się na partnerkę do stałego związku...ale własnie..jej zegar biologiczny bije ..i jej chodzi o stały związek , o rodzinę i dzieci i partnera...czyli są zobowiązania i wymagania....a nie chwilowe zabawianie się bez zobowiązań. ..no i zwykle ona jest wybawiona .. w niejednym lóżku się zabawiała... zdecydować się na taką przechodzoną partnerkę? i może na matkę swoich dzieci? a niech bóg broni !! Więc podstarzali faceci unikają takich kobiet...bo im nie o stabilizację chodzi, oni zwykle stabilizację i żony i rodziny i dzieci...już mieli...i od tego uciekli...do zabawy bez zobowiązań i konsekwencji

Trzeba być idiota by twierdzić, ze 30- latki sa bardziej "przechodzone" niż 20- szczególnie w dzisiejszych czasach, kiedy to nastoletnie gówniary robia loda koledze z ławki w zamian za szluga:P

doprawdy tak sobie to tłumacz:O 30-tki to stareeee dooopy i przyjmij to do wiadomości w końcu 🌼:P

Twoje fakty:P moje fakty to seks z młodszym ale zycie z 40-latkiem :D

nie mam pojęcia bo dopiero zaczęłam spotykać sie z 40-latkiem,jak dotrwamy do 5 rocznicy to zdam sprawozdanie na kafe:P

Dobra, czekamy z zapartym tchem na relacje:D w razie "W" wiesz...farmakologia jest łaskawa, niebieskie tabletki itp.:P

Sami- czytam i tylko się utwierdzam w przekonaniu, ze świat mężczyzn wokół dupy się kręci:D

wypaczony narod....mam 32 lata, zawsze ogladam sie za dwudziestkami, a one za mna, nie sponsoruje i nie bede placil za sex nawet w formie pomocy doraznej, a fizycznie wyrabiam o niebo lepiej niz nie jeden szczyl 20letni, ktory nie ma doswiadczenia jak dac prawdziwa przyjemnosc kobiecie a miesniaki zdychaja po pierwszej godzinie spedzonej sam na sam i z 20stka i z 40stka, taka prawda drodzy mili, trzeba miec referencje dzis we wszystkim, a 40stolatek potrafi tez lepiej niz nie jeden malolat dac wiecej przyjemnosci kobiecie, we lbach sie popitolilo i tyle....a najlepszy sex to 30 kontra 30 Kolejnym czynnikiem przemawiajacym za 20stka jest fakt, ze taka nie steka nie marudzi, nie wyciaga na waciki od meza itepe.... Inny fat jest tez taki, ze 40stka kobitka jest rownie sprawna i atrakcyjna jak 20stka, znam 40stki co sa tak samo pociagajace zarowno fizycznie jak i intelektualnie.... starsi faceci i starsze babki zawsze wola mlodszych, a mlodsi zaczynaja sie brac za starsze bo to inna liga sexu niz mloda malo kumata w sexie 20stka...roznie to bywa, sa i tu i tam rozne takie i owakie nacje, nie ma stereotypu... a poza tym free love chyba, ze komus z nudow odbija i jest szczesliwa kochajaca zona i matka, ale tak jakos dla sportu bo kolezanka ma to i ja sobie znajde, takie to pogonic...a facet jak ma w domu kobiete odpowiednia nie oglada sie za mlodymi, bo zona umie mu dogodzic, jesli nie umie, coz nigdy nie umiala...wiec nie dziwota, ze polazl do mlodej... inna bajka>> laska robiaca kumplowi w lawce lodzika za szluga?? kurka za moich czasow tego nie bylo, ale za szluga to juz kurwiszcze i szmata, a prawda obecnie panujaca jest jedna, kobiety sie nie szanuja, same sie nie szanuja wiec co dopiero mowic o szacunku dla nich... ;)

Gość a co w tym dziwnego
doprawdy nie chwytasz przechodzona czy wybawiona czy doświadczona...bez względu na wiek...nawet nastolatka ....jest do zabawy w sam raz ....ale na partnerkę życiową...już niekoniecznie czy ci się to podoba czy nie...czy od debili nazwiesz tych którzy tym się kierują...to nie ma znaczenia...bo taka jest rzeczywistość....na "przechodzenie" zwracają uwagę i kobiety i mężczyźni...w większym lub mniejszym stopniu .... TAKA JEST REALNOŚĆ...możesz to sobie krytykować...ale twoja krytyka nie zmienia tego co jest realne Można rzeczywistość przyjąć do wiadomości...lub bujać w obłokach (co właśnie robisz w swojej wypowiedzi)

Cisza nocna nic dodac nic ując;) też jestem zdania, ze najlepszy sex to 30/30:D

a co w tym dziwnego- mówimy o sexie a nie o związkach- to drugie to już wyższa szkoła jazdy, tylko widzisz, wśród znajomych mi 30 żadna nie szuka stałego związku, wręcz przeciwnie, większość jest już tymi stałymi związaki zmęczona i właśnie postanawia się bawić i korzystać z życia:D