Gość zofia123456 Napisano Czerwiec 15, 2009 Wróciłam. Boli mnie brzuch jak nie wiem. Jak przed okresem, mam takie parcie na podbrzusze i ból w dole pleców, do tego wzdęty brzuch. :/ Moze powinnam isc do ginekologa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agata Agata Napisano Czerwiec 15, 2009 Hej Zosiu, a może termofor na podbrzusze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zofia123456 Napisano Czerwiec 15, 2009 TO nie pomaga. Teraz przyszła mi myśl, że może Ciąża?! Chociaz przecież miałam okres tydzien temu i biorę tabletki, wiec nie wiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agata Agata Napisano Czerwiec 15, 2009 Okres i tabletki ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agata Agata Napisano Czerwiec 15, 2009 jakie ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zofia123456 Napisano Czerwiec 15, 2009 No tabletki antykoncepcyjne bierze sie 21 dni, po czym jest 7dniowa przerwa na krwawienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agata Agata Napisano Czerwiec 15, 2009 no przecież żartuję ____to nie może być ciąża... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zofia123456 Napisano Czerwiec 15, 2009 Przy tych bólach przychodzi mi wszystko na myśl juz :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agata Agata Napisano Czerwiec 15, 2009 A kiedy ostatno kochałaś się - przed czy po okresie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agata Agata Napisano Czerwiec 15, 2009 masz może tabletki no spa ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zofia123456 Napisano Czerwiec 15, 2009 Przed okresem i po okresie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zofia123456 Napisano Czerwiec 15, 2009 Mam , nie działają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agata Agata Napisano Czerwiec 15, 2009 masz takie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agata Agata Napisano Czerwiec 15, 2009 a masz swojego gina ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zofia123456 Napisano Czerwiec 15, 2009 Mam, ale moge isc do niego dopiero jutro, albo w środe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agata Agata Napisano Czerwiec 15, 2009 idź koniecznie - uspokoisz się!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zofia123456 Napisano Czerwiec 15, 2009 Aż sie boje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agata Agata Napisano Czerwiec 15, 2009 A teraz namawiam Cię na wizytę w toalecie !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Agata Agata Napisano Czerwiec 15, 2009 masz może gadu gadu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zofia123456 Napisano Czerwiec 15, 2009 Mam, 9060717 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 18, 2018 Tego typu bólu pod żadnym pozorem nie można lekceważyć! Podłoże może być zupełnie inne, niż nam się wydaje - w moim przypadku było ono neurologiczne. Dlatego w gabinecie neurologicznym Janusza Miętkiewcza http://neurologprzygodzice.pl/ miałam przeprowadzone specjalistyczne badania, również zostałam poddana specjalistycznej konsultacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 19, 2018 Z tego, co widziałam na http://womenshealth.pl to są to typowe objawy stresu, ale na twoim miejscu poszlabym do lekarza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monias7781 Napisano Kwiecień 28, 2018 Jeśli chcemy sobie pomóc, to warto porozmawiać z psychologiem. Mogą to być bowiem pierwsze objawy depresji. Tutaj https://psychomedic.online jest namiar na terapię online. Warto z niej skorzystać i rozwiązać swoje problemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 22, 2018 Przy powtarzających się bólach brzucha lepiej udać się do lekarza na odpowiednie badania. Jeżeli mieszkacie we Wrocławiu to polecam wam udać się do www.endomed.com.pl Tam możecie wykonać USG jamy brzusznej i dowiedzieć się co jest nie tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 5, 2018 Wg mnie warto iść do lekarza który zajmuje się takimi rzeczami, sprawdź np. http://bstolarska.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość majkula233 Napisano Wrzesień 2, 2018 Stres może być czynnikiem bólu brzucha i nie tylko. Nie leczony może być groźny dla zdrowia poczytajcie sobie na stronie https://adamed.expert/ o tym jak szkodliwy wplyw na nasz organizm ma stres rowniez warto sie dowiedziec jak go leczyc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 11, 2018 Jeżeli macie problemy z bólami brzucha a nie wiecie co może być tego przyczyną to powinniście wykonać badanie gastrologiczne. Dobrą placówką, która zajmuje się badaniami tego typu jest www.endomed.com.pl we Wrocławiu. Możecie też uzyskać pomoc w poradni, która się tam znajduje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 3, 2018 Ból brzucha w stresie pojawia się u mnie często i często też towarzyszy mu biegunka. Niestety mam IBS i tak właśnie w tej chorobie organizm reaguje na stres. Biorę przez to codziennie debutir, który zawiera maślan sodu, bo w ten sposób drażliwość jelit jest złagodzona i nie mam wtedy problemów z brzuchem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość żyłka Napisano Marzec 31, 2019 bóle brzucha przez stres to bardzo częste zjawisko, a jeśli ogólnie mamy jakieś dolegliwości jelitowe to w takich chwilach będą się nasilać. U mnie niestety nie da się całkowicie wyeliminować stresu, więc wspieram jelita debutirem, dzięki czemu nabłonek jelit jest odżywiony i motoryka lepiej działa. A ja się lepiej czuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość łukania Napisano Maj 22, 2019 Jeśli jemy szybko, a do tego jeszcze dojdzie stres to tak naprawdę wzdęcie czy zaparcie będzie murowane, przynajmniej u mnie. Ale ja mam na to sposoby, bo noszę ze sobą wyrób medyczny Intesta i w razie jakiś dolegliwości czy problemów z trawieniem to ją przyjmuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach