Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolkaaaa

dziewczyny jak byscie zareagowaly w tej sytuacji?

Polecane posty

Gość wiolkaaaa
mowi ale to nie zmienia faktu ze zrobilo mis ie przykro dzieki ze sa tu osoby co to zrozumialy

\"Facet który to mówił powinien też cokolwiek miłego jej powiedzieć, widocznie był prymitywny i zabrakło elementarnej kultury z jego strony.\" No co za cham, powinien powiedziec komplement kazdej dziewczynie na lotnisku, bo inna mogla uslyszec, i moglo byc jej przykro :o

do te verde: nie wypowiadaj się jak nie umiesz czytać ze zrozumieniem a to co napisałaś/eś właśnie o tym świadczy

Gość 089
smialabym się , bo kiedys szlam z moim ulicą ZA RĘKE a jakas stara babka do nas "wy jestescie rodzenstwem?"

Gość złamałamCiSerceNajdroższy
wiola ja Ciebie doskonale rozumiem i wiem co czulas poprostu chodzilo Ci o to ze powiedzial w waszym towarzystwie ze ona jest ladna.... co innnego gdzyby tam stalo w waszym towarzystwie z 5 dziewczyn ale ty i ona bylyscie same wiec to oczywiste ze to ona jest tą ladniejsza... a to juz jest przykre...kiedy jest sie ta "gorsza" ja niestety nawet nie moglam ogladac zdiec mego Lubego kiedy trzymal kuzynke za reke w tancu... czuje sie taka brzydka :( kazda jest piekniejsza tak na marginesie, dlaczego krytykujecie tak osoby ktore maja kompleksy?? tak jakby zrobily conajmiej cos zlego przeciez to nie moja wina ze jestem nie dowartosciowna osoba :(

Gość o co Ci
dziewczyno chodzi,w ogóle Cie nie rozumiem.Masz faceta,jest z Toba to chyba mu sie podobasz nie?A co Cie obchodzi opinia innych skoro juz jestes zajeta.No chyba ze masz faceta w dupie i chcesz swirowac z kims innym

Gość podążając na niedoścignionym
jejciu nie przejmuj się tak. dla mnie to i tak dziwna sytuacja, że ktoś obcy tak podszedł i powiedział mu po prostu "ładną masz dziewczynę" to trochę głupie. może prowokacja? ;> przecież taki tekst to raczej mógłby urazić chłopaka, że ktoś się ogląda za jego dziewczyną, sprowokować do walki :) a chłopak nie prawi Ci komplementów? hmm no ale nieważne, wyobrażam sobie, że musiało być Ci przykro. kiedys bylam w odwrotnej sytuacji, bylam z kumpela a trzech facetow i wszyscy o mnie 'ow she is really pretty' a potem na moją kumpele i nic jej nie mówili...dobrze że nie bardzo zna angielski ;] powiedziałam jej że ona też się im podoba ;D