Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiolkaaaa

dziewczyny jak byscie zareagowaly w tej sytuacji?

Polecane posty

Gość wiolkaaaa

razem z chlopakiem odbieralam jego siostre z lotniska pozniej podszedl do nas nieznajomy afcet i pow do mojego faceta ze ma ladna dziewczyne pokazujac na jego siostre :O:O

Gość wiolkaaaa
jego siostra zaczela sie smiac i pow ze ja jestem dziewczyna ale mi sie zrobilo glupio:O

Gość wiolkaaaa
boona naprawde jest ladna wysoka zgrabna faceci sie za nia ogladaja a teraz po tym powrocie to juz tak wypiekniala ze szok wiem ze to prozne ale glupio mi sie zrobilo kiedy ten obcy facet powiedzial "ladna masz dziewczyne" a to nie bylo o mnie:O

Gość wiolkaaaa
no i co z tego przykro mi sie zrobilo i tyle a ona aka usmiechnieta nic z tego sobie nie robila faceci sie za nia ogladali kurcze wiem ze to prozne ale chyba jej zazdroszcze:O

Gość frufru
no a skąd obcy facet miał wiedziec która z was to dziewczyna Twojego chłopaka? ;) a ona zareagowała prawidłowo, sprostowała sytuację - co miała jeszcze zrobć, zwyzywać tamtego czy przepraszać Ciebie?... ot, kompleksy wychodzą...

Gość wiolkaaaa
no wiem ale on wtedy powiedzial no to w takim bardz razie masz ladna siostre a ja stalam jak ta debilka:O

Gość bmfoepj
a co ona miala zrobic wg ciebie? :O obrazic sie, nawrzeszczec na faceta? po twoich postach wyraznie widac ze zadroscisz jej urody, charakteru i nastawienia do ludzi. moze pomysl troche nad soba i tez sprobuj nie byc takim dretwusem :P

Gość wiolkaaaa
ale jakienastawienie ona nic nie robi a faceci sie slinia na jej widok przykro mi sie zrobilo :

Gość bmfoepj
bo jest nastawiona pozytywnie do otoczenia. ty pewnie jestes z tych dziewczyn ktore mysla ze uroda to wszystko. ogarnij sie i przestan byc taka zazdrosnica

Gość wiolkaaaa
ale to ona jest wlasnie ladna zgrabna itd i do niej faceci lgna zreszta wcale sie nie dziwie:O a pozniej jak wychodzilismy to widzialam ja kilku sie za nia obejrzalo

Gość wiolkaaaa
nie wiem jak ona to robi

Gość bmfoepj
ale powiedz mi dziewczyno jaki masz problem?! przeciez masz faceta pewnei jestes prozna i chcesz zeby ciebie wszyscy podziwiali i sie za toba ogladali :O

Gość wiolkaaaa
ale widzisz ten facet pow to w takim razie ladna masz siostre:O a ja? kurcze nie mogl chociaz pow dziewczyne tez?:O czulam sie jak pasztet stojac tam

Gość masz kompleksy
a to mało seksowne ciesz się że to była siostra faceta a nie Twoja kumpela poza tym jedyne w jaki sposób mógł zareagować facet to wyrazić dumę z urody siostry o co w końcu Ci chodzi ? musisz pogodzić się z myślą że na świecie jest mnóstwo kobiet o zróżnicowanych typach urody i wiele z nich jest ładniejszych od Ciebie a ty dąsasz się jak pięciolatka, której ktoś odebrał zabawkę chcesz by wszyscy wokół Cię adorowali i wychwalali Twoją urodę ? chyba masz kompleks cudownego dziecka, rodzice całe dzieciństwo zachwycali sie Tobą i teraz nie mozesz pojąc czemu inni tego nie robią ot takie jest życie, tylko rodzice uważają swoje dziecko za najcudowniejsze na świecie i jakoś musisz przywyjnąć do tego że nie każdy będzie uważał Ci za wyjątkową, cudowną, jedyną w swoim rodzaju

Gość cizia mizia
No a na czym konkretnie polega problem? Pewnie nie jestes osobą, która przyciaga meskie spojrzenia. Tak jak i zdecydowana większosć kobiet - nie brzydkie, ale też nie gwiazdy. To chyba nie jest jakis dramat.

Gość --------
zazdrosne gówno :)

Gość wiolkaaaa
przeciez dbam o siebie a ona nawet sie nie maluje miala jeany i jakas zwykla bluzke wlosy zwiazane w koka nawet nie farbuje a ma takie powodzenie a ja musze sie nalatac po fryzjerach maluje dbam o siebie ladnie sie ubieram ...nie wiem macie racje zazdroszcze jej bo ona nic takiego nierobi a faceci sie na jej widok slinia

Gość frufru
widocznie Ty się akurat facetowi nie podobałaś :) najwazniejsze że Twojemu się podobasz...

Gość masz kompleksy
żal mi Twojego faceta by wszystko wskazuje na to że Ty będziesz strzelac focha zawsze gdy w towarzystwie będzie jakaś ładna dziewczyna, albo zawsze gdy Twój afacet na ulicy spojrzy na inną nie dość że jesteś zakompleksiona i zazdrosna to jeszcze tymi swoimi kompleksami będziesz go zamęczać ciesz się że w ogóle z Twoim charakterem jeszcze masz chłopaka

Gość cizia mizia
a myslisz, że czesto sie zdarza kobietom, że je ludzie zaczepiaja na ulicy i mówią, jakie to sa ladne? to się czasem zdarza, ale raczej rzadko. I temu chłopu akurat jego siostra sie spodobała, a ty nie za bardzo

Gość zodiakalna waga
ja wspolczuje facetowi na jego miejscu to bym do ciebie uciekala tzreba byc niezla debilka zeby byc zazdrosna o sisore wlasnego faceta!

Gość masz kompleksy
wszystko wskazuje ża autork jest niedojrzałą małolatą sama pomyśl, jak można być zazdrosną o wszystkie piękne kobiety ? lepiej popracuj nad poczuciem własnej wartości, nad zainteresowaniami i hobby

Gość kacha..
oj ok juz zostawcie dziewczyne i probujce ja tez zrozumiec widac golym okiem ze dziewczyna ma kompleksy ale to tylko nalezy wspolczuc bo dziewczyna meczy sie i byc moze za malo chlopak ja adoruje, brakuje jej potwierdzenie o swojej atrakcyjnosci a to, ze zrobilo sie jej smutno to mysle ze nie dziwne raczej kazda dziewczyna chcialaby uslyszec tak mily komplement

Gość jolka marolka
wcale bym nie reagowała,przecież nic wielkiego się nie stało

Gość kacha..
i prawidlowo- widac ze nie stresujesz na tym punkcie, a to znaczy ze jestes spokojna na psychice a ta dziewczyna ma wenwetrzny problem i ja jej wspolczuje bo ona sie meczy

Gość Curculione
powiedz jakiej reakcji byś oczekiwała? Dziewczyna ładna, zna swoją wartość, czemu miałaby się nie śmiać z całej sytuacji? Nie każda jest piękna niestety i tym brzydszym pod górkę trochę, ale chyba twojemu chłopakowi to nie przeszkadza?

Autorko, siostra Twojego faceta na pewno nie śmiała się z tego, że Ty jesteś od niej brzydsza, tylko z tego, że facet nazwał ją dziewczyną jej własnego brata. Ja też bym się śmiała. Twój facet na pewno uważa, że Ty jesteś najpiękniejsza i pewnie jest dużo osób, którym to Ty bardziej się podobasz niż siostra faceta. Tak to już jest, że dla każdego piękne jest coś innego. Jeśli chodzi o makijaż, to ja też się w ogóle nie maluje, a mimo to często słysze komplementy od obcych facetów na ulicy czy u mnie w sklepie.

ja zgadzam się z kachą, każda z was jedzie po dziewczynie a prawda jest taka że miało jej się prawo zrobić przykro i to nie znaczy wcale że jest zazdrośnicą czy niedowartościowaną panną. Nie jedna z was po takich słowach miałaby zwalony dzień i chodziła nadąsana. Facet który to mówił powinien też cokolwiek miłego jej powiedzieć, widocznie był prymitywny i zabrakło elementarnej kultury z jego strony. A teraz do autorki: Czy czujesz się atrakcyjna dla swojego chłopaka?Mówi Ci o tym,prawi komplementy?