Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielkaniewiadoma

dlaczego on zrobił

Polecane posty

Gość ej ej ej
to nie rozmawiaj z nim na zasadzie oskarżeń tylko poproś go zeby wytłumaczył ci tę sytuację bo cię to męczy, masz do tego 100% prawo

Gość ej ej ej
jeżeli to zbagatelizuje i powie że się nic nie stało to niestety musisz czuwać

Gość ej ej ej
jeżeli ci opowie wszystko w szczegółach to pewnie nic się nie dzieje, a może ci jakąś niespodziankę szykuje i z kimś rozmawiał na tren temat. Chociaż sam nie wierze w to co pisze :(

Gość Mustbe
ja pierdole dziewczyno ! zaczynam zauważać że Ty sama nie wiesz czego chcesz albo boisz się prawdy .Twój chłopak wychodzi bez Ciebie pić i wraca pijany po dwóch godzinach w dodatku wchodzi na NK ,zmienia hasło i pisze list do koleżanki ? Przejrzyj na oczy ! przecież perfidnie kłamie Cię w żywe oczy a Ty się jeszcze boisz o to pytać ?? Chłopak widać ma Cię w garści i dobrze wie że jesteś taka i dasz mu spokój ale masz 100% pewność że on ten twój spokój wykorzysta a wtedy założysz tutaj wątek pt "chłopak mnie zdradził ,dlaczego nic nie zrobiłam "

Gość wielkaniewiadoma
wszystko mu powiedzialam a on mowi ze byl podpity

Gość ej ej ej
jest tu na caffe taki wątek co to facet po pijaku przeleciał przyjaciółkę swojej dziewczyny

Gość wielkaniewiadoma
wiem pczytalam

Gość ej ej ej
Mustbe ma racje ty chyba bronisz się przed prawdą

Gość ej ej ej
musisz się z tym zmierzyć, im szybciej tym lepiej, ja i tak myślę że on tylko szuka wrażeń i jeszcze cie nie zdradził, tego ci życze

Gość wielkaniewiadoma
co?? staram sie dociec prawdy, to jest 6 lat mojego zycia mam to tak przekreslic

Gość faceci tacy sa
on mogl to przekreslic majac inna uwierz mi -mj byly przekreslil 5 lat,, widuje go jakbysmy nigdty sie nie znali

Gość ej ej ej
ja sugeruje walkę o związek, sam to przeszedłem, wiem że się boisz tego żebyś nie wyszła na zazdrosną idiotke ale musisz znać prawdę

Gość wielkaniewiadoma
tylko ze on sie wypiera wszystkiego,

Gość faceci tacy sa
zawsze sie wypierają.....

Gość ej ej ej
ja się jakoś wykręciłem nie ujawniając całej prawdy, ale na dłuższą metę męczące jest życie w kłamstwie, wyciągnij z niego wszystko, dla niego to też będzie lepsze, powodzenia

Gość faceci tacy sa
wiem ze nie chcesz przyjac tego do swadomosci, ale na 99% cie zdradzl

Gość faceci tacy sa
jak raz sie zainteresowal inna to sie powtorzy, nie uwazacie?

Gość wielkaniewiadoma
no i to jest njagorsze

Gość takisobiejeden
kazdy sie wypiera dopoki nie dasz mu dowodu...wiem cos o tym... poza tym sprawdz mu tel albo samochod czy cos tam nie ma.

Gość faceci tacy sa
rozumem cie dokladnie, niestety ja juz zawsze bede przygotowana na taka sytuacje, nie zaufam zadnemu tak do koonca po tamtym palanncie

Gość wielkaniewiadoma
Jestes najpiekniejsza hej, co tam Asha, jak leci. Ja poowoli do przodu. mic sie nie zmineilas, kiedy wpadniesz na grilla?pozdr, zawsze wielbiacy bolo TO NAPISAL

Gość takisobiejeden
powachaj ubranie....a czasem jak wychodzi bez powodu to rusz tylek i idz za nim ...nie zapomnij aparatu:-)

Gość faceci tacy sa
faceeci na kafe dobrze pisza, sama prawda

Gość faceci tacy sa
no to wiadomo --------lata za nia jak glupi, przykre to ale mu sie znudzil zwiazek pisze calkem szczerze, zebys zaczela mysles o sobie i nie zmarnowala z nim wieecej czasu

Gość Mustbe
Słuchaj jestem facetem i nie piszę tego wszystkie tutaj tylko po to żeby się z Ciebie pośmiać i pokazać jaki jestem pewien swojego zdania.Żal mi Ciebie a jeszcze bardziej żal mi Ciebie bo sam byłem taki jak twój chłopak.Byłem długo w związku z dziewczyną która mnie kochała i oddała by za mnie życie ,wszystko było cudownie ale mi zaczynało brakować wrażeń i zamiast życia z nią zaczynałem uciekać w internet i przypadkowe pogawędki zamieniały się czasem w spotkanie na której nie tylko zawsze były rozmowy i żarty .Zniszczyłem życie swojej dziewczynie i wiem że byłem głupi .Dla mnie nie ma czegoś takiego jak męska solidarność bo to głupota jest się bronic nawzajem a przecież w życiu różnie bywa.Wiem jaki byłem i widzę że twój chłopak zaczyna podążać tą samą drogą co ja więc bierz się czym prędzej do roboty i ustaw wszystko jasno tak jak należy.Myślisz że gdyby mi Ciebie nie było żal to marnował bym teraz czas na tej durnej kokieterii ???

Gość wielkaniewiadoma
ludzie ja z nim mieszkam mam wachac ciuchy. najgorsze ze nie mam zadnego dowodu co bymm ogla go przycisnac

Gość takisobiejeden
dziwisz sie na temat wachania ale powiem ci jedno ze swoje perfumy znasz wiec sie kapniesz jesli na bluzie czy w czym tam twoj facet chodzi poczujesz inny zapach........

Gość wielkaniewiadoma
mowie wam nie czulam innych perfum

Gość faceci tacy sa
takisbiejeden ma racje, czuc obcy zapach :)