Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielkaniewiadoma

dlaczego on zrobił

Polecane posty

Gość takisobiejeden
czesto gdzies wychodzi bez ciebie?

Gość wielkaniewiadoma
nie, mieszkamy razem, jak juz to do baru, ale ten bar jest kolo domu wiec albo pojdzie po piwko i wraca do domu, no chyb aze jakis mecz albo zuzel to posiedzi z chlopakami. No nie moge mu zabronic aby do baru nie poszedl do kumpli, czasem musi z nimi posiedziec pogadac. Ale tak to zazwyczaj razem jezdzimy

Gość podejrzany
...jestem podejrzanym w tej sprawie, proszę o pseudo "fachowców" o nie wypowiadanie sie na temat człowieka, którego się nie zna. Nic złego nie zrobiłem, moja narzeczona tak panikuje, ponieważ, pracuję w służbach mundurowych i dostałem propozycje pracy w stolicy na lepszym stanowisku, pisalem do kumpla meila z pytaniem co mam w tej sytuacji zrobić. Dla niej jest to wrazliwy temat, staram się go nie porudszać. Myśli, że chce jej uciec. Jest wręcz przeciwnie. Haslo do nk zmienilem na 1 dzien, bo ni chcialem, zeby przeczytała odp od niego a wiem, że zawsze wszystko mi sprawdza...to tyle...

Gość takisobiejeden
no to wszystko jasne:-)

Gość Mustbe
No pozostaje nadzieja że mówisz prawdę i nie oszukasz swojej dziewczyny no i oby tak było .Ale ja i tak jestem raczej przekonany że coś tam kręcisz na boku :) porozmawiaj z swoją dziewczyną bo sam widzisz co tu się działo dzisiaj .

13:03 [zgłoś do usunięcia] wielkaniewiadoma ok rozumiem, ale pomyslcie. tyle lat razem, mieszkamy razem, planujemy na przyszly rok slub a on by takie cos robil. to po co by to bylo. a na co wam wspólne konta internetowe ?

Gość podejrzany
...kolego Mustbe, jedyne o co możecie mnie oskarżyć to to, że przesiaduje do nocy przed komputerem (pracuję jako informatyk), nigdy nie miałem problemu z wiernością a moja wybranka może o tym zaświadczyć, nigdy nie miała podstaw to tego, żeby mnie o coś podejrzewać, wręcz przeciwnie...po prostu nie potrafi rozwiązywać problemów w normany sposób...zawsze powtzrzam, ze jak coś nie pasuje to ma mi o tym powiedziec a nie dusi w sobie apotem wybucha...brak dobrego porozumiewania...to nasz problem...(wsumie jej)

Gość Mustbe
Przecież nie musisz mi się tłumaczyć .Porozmawiaj szczerze z swoją partnerką i trzymam za Was kciuki .