Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gosiak317

--sama---Chcę się tylko wyżalić....----

Polecane posty

ech... ja już nie pojmuję tego świata.. miałam cudownego chłopaka... Kochaliśmy się... fakt, może nie byliśmy ze sobą zbyt długo.. ale to się czuje, gdy coś staje się dla nas najważniejsze w życiu... Nagle.. z dnia na dzień... dostaję list, że odchodzi.. że nie ma innej, że to nie jest też moja wina... że po prostu nie jest chyba jeszcze gotowy na bycie z kimś a ja potrzebuję silnego mężczyny... Ostatnio jak się widzieliśmy widziałam, że coś jest nie tak... ale powód mnie zaszokował... nie chce ze mną rozmawiać.. chcę to wyprostować, wytłumaczyć.. ale jest zbyt uparty... a ja czuję się bezsilna.. bo coś mi wylatuje z rąk... a ja niepotrafię tego powstrzymać... wie, że go kocham... proszę pomóżcie mi... nigdy bym tak nie pomyślała wcześniej, ale ja teraz nie widzę sensu żeby dalej żyć... nie umiem tego zaakceptować...

Gość 5820
spokojnie, uwierz mi on nie stanowi całego twojego świata... mnie też z dnia na dzień zostawił i też byłam w szoku..chciałam wyjaśnień, chciałam to naprawić...ale on podjął decyzję i tyle...trzeba się z tym pogodzić

Gość 5820
stwierdził że chce być sam a mi daje wolną rękę....

cóż Ci można doradzić.. faceci to świnie i przekonuję się o tym na każdym kroku. Niby kochają, a nagle Cię rzucają i sama zostajesz, ze wszystkim!! Dobrze Cię rozumiem, ale nie wiem co masz zrobić.. ja sama też nie wiem co ja mam zrobić:(:(