Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet rozczarowany

Faceci by nie zdradzali, gdyby kobiety dawały im w łóżku to czego pragną

Polecane posty

Gość facet rozczarowany

Taka jest prawda. Niestety polskie kobiety w większości sa nastawione na branie, nie dawanie. Często w ogóle nie mają ochotę na seks, nie mówiąc już o jakimś eksperymentowaniu. Np. moja żona po 2 latach małżeństwa ma ochotę na seks tylko raz w tygodniu. Już nie pamiętam kiedy ostatnio robiła mi tzw. loda, chyba z pół roku temu. Dlatego postanowiłem poszukać sobie kochanki. A w międzyczasie byłem kilka razy w agencji. I tam dostałem to czego chciałem, bez żadnych oporów i zahamowań. Najśmieszniejsze jest teraz to, że żona mnie wysyłała do lekarza, bo niby mam problemy ze sobą i dlatego mi nie staje. A tu popatrz, poszedłem parę razy na panienki i okazuje się, że nie mam żadnych problemów z libido.

Gość babka rozczarowana
Kobiety bardzo chętnie dawałyby wszystko mężczyźnie, pod warunkiem, że ich mąz na miano mężczyzny by zasługiwał, a nie był złamańcem i palantem. :)

wielu kolesi ma w dupie zdanie zony,chce wszedzie wsadzac i zostac zaspokojonym...z takim podejsciem lepiej sie nie chajtac,tylko lazic po agencjach albo byc sponsorem... ja lubie sex,oral to nie problem itd...ale jesli ktos zaczalby naciskac na anal,na co sobie nie pozwole,to momentalnie moje napalenie stygnie.zastanow sie nad tym co napisalam

jeszcze cos mi na mysl przyszlo-powiedzmy,ze twoja zone krecilby scat..ty bylbys totalnie przeciw...mimo wszystko za kazdym rzaem,gdy szlibyscie do lozka ona by perfidnie przykladala ci tylek do twarzy czekajac az go wylizesz,po czym popuszczala by tresc jelitowa na twoja twarz...i co?spieszyloby ci do lozka??chyba nie... a faceci tacy wlasnie sa.mowisz,ze nie,a on i tak przy kazdej rozbieranej okazji bedzie probowal wlozyc,bo moze zmienilas zdanie albo sie nie zorientujesz... prawdziwy facet-powiedzialam raz co o tym sadze i temat NIGDY wiecej nie powrocil.to sie nazywa szacunek i milosc.jakie ty miales powody by sie chajtac to nie wiem

Gość nannanan
Facet jak to facet :-) ale są kobiety które zrobia wszystko(chodzi o seks)aby załapać faceta i go utrzymac przy sobie i nie wazne czy ten facet jest wolny czy nie i nie wazne czy ta kobieta lubi to wszystko co robi.

Gość facet rozczarowany
Ale mnie nie kręcą żadne dewiacje. Eksperymenty to mam na myśli seks w różnych pozycjach, seks w różnych miejscach, nie tylko w łóżku. Lubię też seks oralny, zawsze marzyłem o tym, żeby moja kobieta mówiąc wprost - połknęła. A mojej żonie wystarcza raz w tygodniu w pozycji klasycznej przy zgaszonym świetle. Do tego uważa mnie za nieudacznika, któremu nie staje. No to udowodniłem sobie, że jednak mi staje i nie jestem wcale takim nieudacznikiem, skoro inne kobiety się mną interesują :)

Gość Mustbe
Gówno prawda :) moja obecna dziewczyna daje mi wszystko w łóżku.Mam to czego chcę ,piękną seksowną 19tolatkę która pieprzy się ze mną na różne sposoby i niczego mi totalnie nie brakuje ale nie świadczy to o tym że nie pociągają mnie inne laseczki.

facet to pogadaj z zona zawsze tak bylo??? najlepiej na dziwki chodzic:-o

Gość nannanan
Mustbe analnie ci tez daje?

Gość facet rozczarowany
Mówię o zainteresowaniu kobiet z mojego otoczenia - praca, znajomi. Z jedną z nich mam coraz bliższy kontakt i pewnie zostaniemy kochankami. A prostytutki to inna sprawa.

Gość facet rozczarowany
To się okaże czy da czego oczekuję. A jeśli nie to kochankę zawsze łatwiej sobie znaleźć niż wymienić żonę na inną.

Gość njktlr
a zastanowiłeś się dlaczego żona nie ma ochoty na sex częściej? Moze jesteś beznadziejny, mało sie starasz, taka jest prawda

widocznie cos robisz zle,ze zony nie podniecasz...pewnie orgazmow nie ma.musisz troche sie bardziej postarac.pozaczepiac ja w domu,podszczypywac,calowac w kark podczaa dnia..i dopieo po tygodniu czegos takiego zaatakowac w sypialni.rozgrzac do granic mozliwosci i gdy juz bedzie piszczala,zebys go wlozyl-wtedy dopiero wejsc-satysfakcja gwarantowana:) prawda jest taka,ze kobieta musi brac wiecej niz dawac,bo jej potrzeba wiecej czasu na dojscie,a jak na chwile nic sie wokol niej nie robi,to rowniez podnieta opada.taka juz ta ludzka konstrukcja,ze facet nie musi miec wiele i juz dochodzi,a kobieta trzeba rozbudzac,ale jak ci sie nie chce,to idz zaplac,niech ci panna poudaje jaki jestes super

Gość minfaa
facet rozczarowany-------twoja żona ma kochanka,bo ty jestes kiepski w łozku

Gość Mustbe
nannanan Mustbe analnie ci tez daje? Tak jest ale robimy to rzadko

Gość facet rozczarowany
Robiłem dużo, za dużo. Kumple mi mówią, że byłem dla niej za dobry i mam za swoje. Spoczęła totalnie na laurach. Myślicie, że się nie starałem? Ale ile można.

a co do kochanek-to w wiekszosci kobiety zdesperowane,z zanizona ocena siebie...mialam taka kumpele,ktora byla kochanka 2 razy!nigdy nie miala orgazmow,ale jeczala jak chora umyslowo.byla pewna,ze jak facet bedzie myslal,ze daje jej extra przyjemnosc,to jej nie zostawi i czesciej zadzowni.myslala,ze ich zlapie na sex,a prawda jest taka ,ze kazdy wracal do tej zimnej,zlej zony :P kochanki udaja-nie maja innych argumentow niz sex,zeby facet zostal z nimi.lepiejdbaj o to,co jest w domu

Gość nannanan
Mustbe no to wspołczuje ci dziewczyny:-) 19 lata i dja esoibie w dupe pchac :-) nie wazne ,ze rzadko :-) Widocznie daje ci w dupe pchac abys od niej nie odszedł do innej.

Gość njktlr
widocznie nie robiłes tego co trzeba. Prawda jest taka że jak kobiecie jest dobrze, to ma wieksza ochotę Może nigdy nie było jej dobrze... smutne ale częste...

a rozmawiales z nia o tym?bo sie wierzyc nie chce,zeby tak reagowala...to jak podczas sexu podlozysz jej penisa pod usta,to odwraa glowe,czy co?

Gość i na odwyrtke
Poprostu zal .i zero komentarza .

Gość Jey jey
widac marny facet z ciebie skoro masz taka daremną zonę. ja przetestowałam mojego meża długo przed slubem, czy w łózku umiemy sie dopasowac, i cieszyć sobą, wszystko było git, i teraz po 3 latach też jest git, nawet jeszcze lepiej. Przede wszystkim oboje lubimy sie ze soba kochać, a tak widac ze twoja zona z toba nie bardzo to może ją obrzydzasz?