Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet rozczarowany

Faceci by nie zdradzali, gdyby kobiety dawały im w łóżku to czego pragną

Polecane posty

Gość Jey jey
zygmunt ma zle doświadczenia, a nic konkretnego za darmo jeszcze nie udało mu sie wyrwać:D

Jey jey ale kretyństwa wypisujecie, wbrew pozorom sa mężczyźni ,którym jedna kobieta wystarcza w zupelności, a skoro sie nudzi to widocznie jest nudna. Trzeba się nieeustannie zmieniac, zaskakiwac, jesli sie jest kobieta wartościową, i ciekawą, to zapewniam że facet nie zdradzi, nie każdy oczywiscie. No wlasnie, nie kazdy. Niestety zadna teoria, zaden sposob postepowania nie zagwarantuje Wam udanego zwiazku. Mozecie wypruc sobie flaki - jesli partner tez nie bedzie sie staral, jesli nie bedzie szczery, jesli nie jest osoba zdrowa psychicznie i ze zdrowym podejsciem do innych ludzi i zwiazkow - nici z tego.

jasne praca na glowie, problemy, obowiazki, pewnie potem dzieciaki i kobieta musi sie zmieniac, zaskakiwac i miec 100 pomyslow na minute zeby zadowolic swojego faceta-to wtedy pewnie nie zdradzi:-o zycie to nie komedia romantyczna 🖐️

Gość 444444444444444
Szczerze? Nie chcę o tym wiedzieć. Jeśli mnie zdradził i była to tylko jednorazowa przygoda - mam nadzieję że nigdy mi o tym nie powie.

Gość obibok żony
Ostatnio moja żona miała opory to dostała po pysku. Nie wytrzymałem po prostu i obiłem sukę. Jak jej się nie chce mieć orgazmu to niech chociaż będzie dziurą.

Gość Jey jey
ja przygode swojego zycia przezywam codziennie z moim mezem i nawet nie przeszłoby nam na mysl doprawiac sobie rogi bo i po co? skoro razem jest nam dobrze i oboje siebie intrygujemy i zaskakujemy.

>> Ostatnio moja żona miała opory to dostała po pysku. Nie wytrzymałem po prostu i obiłem sukę. Jak jej się nie chce mieć orgazmu to niech chociaż będzie dziurą. W końcu ktoś normalny się wypowierdzial :)

Gość 444444444444444
Nie chodzi o mojego męża, bo jest fantastyczny i w łózku jest super. Ale ja już nigdy z nim nie przeżyję pierwszego pocałunku, tego walenia serca, skurczów w żołądku na myśl o nim. A w imię tego by go nie skrzywdzić miałabym sobie odmówić gdyby na mojej drodze pojawił się tajemniczy, zabójczo przystojny brunet wieczorową porą? Mialabym zawsze tego żałować, tylko dlatego by być fair wobec kogos? Poza tym w jaki sposob niby ja go skrzwdzę, skoro bym mu o tym nie powiedziała? Skoro się nie dowie to tak jakby tego nie było.

Gość Mariusz z Włocławka
Ja dałem kiedyś mojej z liścia. Wykręcała się miesiącami, a jak doszło do czegoś to w trakcie chciała przestać . Pytałem czy ją boli coś, nie nie boli. Po tym incydencie dawała chociaż się spuścić. Ale już mam inną. Tamta wariatka

Gość Jey jey
Tamari jak masz z tym problem to moze nie trzeba było sie pakowac w zabawe w dom co? no i jak facet traktuje zone jak slużacą i dziure do wyładowania napięcia sexualnego a nie partnerkę życiową to tak potem jest,

heheh racja zawsze na poczatku jest zajebiscie i sie wszyscy staraja a potem to juz nie to samo ale zyskuje sie inne rzeczy w zamian spadam bo mi sie tu nudzi 🖐️

hahahhahaha ja nie mam problemu tego rodzaju ale znam osoby co maja i z nimi rozmawiam :) nara

Gość A ja miałem wariatkę
Moja była żona miała jakieś problemy psychiczne i nie chciałą seksu. Miała deprechę czy coś. Nie wytrzymywałem to ją siłą bzyknąłem, bo w końcu to jej małżeński obowiązek. Uciekłem od niej. Teraz jest rozprawa rozwodowa, a ona mnie o gwałty oskarża, że niby ją gwałciłem od dnia ślubu. Jebana komediantka. Ale wyszło na jaw, że mamusia z cureczką zataiły leczenie u psychiatry. Jeszcze ta farsa potrwa oj potrwa.

Gość Jey jey
mam meza po to-zeby być szczesliwym, a nie zeby sprzatac, gotowac, bawić jego dzieci. częśto po slubie kobieta po ciąży przypomina coś a nie zgrabna, piękną, jedrnąkobietę, facet zapuści brzuch, i tak sobie dwa kaszaloty żyją. Nie oszukujmy się jak sie wygląda idealnie, jest się naprawde piękna kobietą, pomyslową, tajemniczą, zaradną, i po paru latach nie zrobi z siebie straszydła to wszystko wyglada inaczej.

Gość Kiryłł
A to pizda. Jak można powiedzieć, że cały sex od ślubu to gwałt. A noc poślubna też gwałt?

Gość do autoraaa
\"widać że kobiety się mna interesują\" a to dobree;D kladziesz kasę na stół to co ma robić, ogłaszam :D

Gość do autoraaa
po za tym;D może nie ma na ciebie ochoty, bo jest ktoś jeszcze;D o naiwności;D

Gość hdhdhdhdhdhdhdss
Lać je w mode jak nie chcą hahaha. Związać worek na spermę hahaha

Gość beatrycja
ja czasem ładnie wyglądam zadbana jestem a czasem mi sie nie chce i wyglądam jak straszydło, mój mąż jest nielepszy, to po co ja mam sie starać? Ja powoli przestaję się starać, tak jak on przestał. Do tego trzeba dwojga

Gość Jey jey
beatrycja ja czasem ładnie wyglądam hahaha czasami to ja tez ladnie wyglądam, ale przewaznie super

Gość beatrycja
bo tobie zależy a mi tylko czasem coś sie przypomina że ten facet to ten sam w którym się zakochałam - chociaż już mało tamtego przypomina:o

Gość Jey jey
nie wygląda sie super tylko dla partnera ale przede wszystkim dla siebie samej, kiedy zna sie swoja wartość.

Gość beatrycja
jak wychodzę z domu to zawsze dobrze wyglądam ale jak siedzę w domu to nie zawsze mi sie chce pindrować. Cera wtedy odpoczywa:P

Gość tra lala lala
Wiesz mój facet ma w łóżku to o czym tylko zamarzy,tzn dużo eksperymentujemy,jestem naprawdę otwarta na wszystko czego chce.Poza tym jestem dobrą żoną,staram się każdego dnia.Dobry ciepły obiad,posprzątane itd.A jednak puścił mnie kantem bez żadnych skrupułów!!!Dlatego myślę,że nie masz racji autorze.

Gość beatrycja
widać miał za dobrze:P za dobra żona to źle, zła żona też niedobrze

Gość a mój mnie zdradza
ze swoją ręką :/

Odp. na temat topiku - Guzik prawda! Jak to ujął mój kumpel - Jak masz codziennie ciastko w domu, to w końcu tak Cie mdli, że masz ochotę na odmianę...A więc - nawet jak kobieta jest SUPER kochanką, to nie gwarantuje to jej wierności mężczyzny. Ot, i cała prawda...Więc po co się wysilać? :-P ;-)

Gość beatrycja
MMC zgadzam się z tym