Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmazynowy potwór

Ile płaciłyście/płacicie z dja?

Polecane posty

Gość karmazynowy potwór

jw. Piszcie proszę:) najchętniej razem z regionem Polski.

Gość Zielonooka blondynka
1500zł Śląsk

Gość SZCZEPANKA
JA MA ZESPOŁ - 1900 - 3 OSOBY - SLĄSK

Gość ja place tyle
1400 pomorskie

Gość ehehe to niezle licza
ja zaplace 850 woj pomorskie

Gość karmazynowy potwór
W Krakowie liczą 2000, co mnie zabiło! Dlatego chciałabym się dowiedzieć czy to jest normalna cena :/

Gość ehehe to niezle licza
to hcyba zbyt wygorowana cena za puszczanie muzyki i zabawianie gosci,bez przesady

Gość karmazynowy potwór
No dokładnie, myślałam ze zamkniemy sie w 1200zl, 2000 za jedna noc?! Ale wszyscy o ktorych slyszalam tyle sobie każą :o Piszcie pliiiisss...

Gość fafarafaa
1700 zł z dojazdem, DJ + wodzirej

Gość mgddfgfg
moi znajomi płacili z 2500 zł, wodzirej +dj, jak dla mnie to bardzo dużo, tyle zapłaciliśmy za dobry zespół 3 osoby, i co muzyka na żywo, to na żywo...

Gość mgddfgfg
dj był ok, muzykę puszczał dobrą, ale wodzirej, to już był taki sobie, te jego gadki nie zawsze były właściwe.

Gość karmazynowy potwór
My nie lubimy muzyki w nieoryginalnej wersji, w ogóle weselnej muzyki. Dlatego też chcemy dja. Poza tym myślałam że to wyjdzie dwukrotnie taniej. A tu takie kwiatki :o

Gość mgddfgfg
Też mi się zdawało, że to jednak taniej, bo mniej zachodu, ale generalnie, to prawie tyle samo, a jak weźmiesz takiego taniego, to nie wiadomo, czy to nie jakaś lipa. Wiesz jak zespół jest dobry, to jest bardzo fajnie i nie ma co przesadzać, ale wesele, to nie koncert w filharmonii, muzyka musi być biesiadna, taka dobra do skakania.

Gość mgddfgfg
No ludzie się bawią i przy dj szczególnie jak jest dużo młodych osób. Ale ja jestem tradycjonalistka i wolę zespół, no chyba że zespół okaże się lipą totalną :)

Gość mgddfgfg
Poza tym trzeba mieć też na uwadze gości, a nie tylko swoje upodobania...no jak też nie lubię disco polo, ale kilka piosenkę nie zaszkodzi, przy tym ludzie się wyluzowują, dobrze się bawią.

Gość karmazynowy potwór
Wiesz, jak mi puści gość boysów "jesteś szalona" czy coś podobnego to jestem za bo przy tym ludzie się świetnie bawią. Podobnie jak rock'n'roll z lat 60., Czerwone Gitary. Ale w wersji oryginalnej. Tak jak napisałam nienawidzę muzyki weselnej, nawet na studniówce jak grał zespół to siedziałam, a bawiłam się jak schodził na przerwę przy muzyce z komputera:P Z pewnych rzeczy nie zrezygnuję. Zresztą nieważne, decyzję podjęliśmy, temat dotyczy cen. Ale dzięki za opnię:)

Gość mgddfgfg
Rozumiem :). Byłam na weselu gdzie zespół grał samego disco polo, coś strasznego...Ja byłam w stanie zrezygnować z dj tylko w przypadku gdyby było, to z połowę taniej niż zespół i gdyby był na pewno ok, tzn. gdybym go wcześniej na jakimś weselu widziała. No u nas tak było jesteś szalona i kilka innych, a tak dużo polskich hitów i zagranicznych.

Gość karmazynowy potwór
No właśnie coś takiego byśmy chcieli. Ale ceny mnie zszokowały:(

Gość ngdnf249nXPO
w zeszlym roku w W-wie 2000. I nie zaluje! Byla super muzyka bez falszow :)

Gość mgddfgfg
Jak dj, to koniecznie wodzirej, no chyba, że dj jest taki, że też coś pogada czasem, trochę poprowadzi zabawę. Poza tym, ja np. też nie lubię, jak wodzirej za dużo wymyśla, ciągle jakieś zabawy, trzeba się bawić tak, jak on każe, czuję się wtedy, jak w szkole. Nie można sobie swobodnie, po swojemu potańczyć, porozmawiać w tańcu. No ale, to kwestia upodobań.

Gość motylek_85
śląsk: 1.200zł - jeden dzień 1.800zł - dwa dni

Gość zaraz zaraz.
jeżeli DJ każe sobie tyle płacić to jaka waszym zdaniem powinna być cena za zespół 5-cio osobowy grający na żywo?????????

Gość karmazynowy potwór
W mojej okolicy 5-osobowy zespół liczy sobie 3 tys. Nie wiem tylko po co aż 5 osób do tego potrzebne...

ja płacę za DJa/wodzireja 2 tys ale wiem że w tym wypadku cena idzie w parze z jakością :) już byłam na weselu, które prowadził i muszę powiedzieć że żadna orkiestra sie równać nie może :)

Gość zaraz zaraz.
DJ 2000 a zespół 3000??? To jakieś nieporozumienie!!! Do wiadomości karmazynowego potwora - 5 osób w zespole grającym na żywo to normalna sytuacja, da się to zrobić w 4 osoby, ale lepiej mieć więcej instrumentów dla urozmaicenia brzmienia. Szkoda że ludziom trzeba wyjaśniać co to jest muzyka "na żywo" :(((((((((

Gość KarinaSol
zaraz zaraz -nie trzeba nikomu niczego wyjaśniać... jak i nie ma potrzeby robienia z kogoś "tępaka", komuschodziło pewnie o to, że wiele teraz instrumentów da się zastąpić "elektroniką". A muzyka "na żywo" w przypadku wesela ma swoje wady jak i zalety. Jeśli nie widziało i nie słyszało się zespołu podczas ich pracy może być kicha, bo czasem te wykonania nie są po prostu "dobrej jakości", a nie każdy kto gra i spiewa to od razu ARTYSTA - niestety.

Gość karmazynowy potwór
Jestem po 2 stopniach szkoły muzycznej, więc czym jest muzyka na żywo nie musisz mi wyjaśniać. Tylko mówię o MUZYCE, a nie pitoleniu. Nie wiem do czego aż 5 osób - dawno nie byłam na weselu. Jedna śpiewa, druga pewnie zacina na keyboardziku, a co robią 3 pozostałe? Akordeon np?

Gość vtmpoq
5 osób w zespole, to już na prawdę dużo. U Nas było 3 i wystarczająco,.