Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sensia

Prosze o odpowoedzi to ważne!!

Polecane posty

Gość Sensia

Czy pozwolilibyście swojej 18 letniej córce wyjechac nad morze z chlopakiem i znajomymi ?? Odpowiedzcie szczerze

pierwszy raz pojechałam na takie wakacje mając 17 lat, w tym roku (18 l.) jadę drugi raz. rodzice mi pozwolili i dlatego nie zrobilam i nie zrobie nic głupiego, żeby nie zawiesc ich zaufania. za jakies 20-25 lat, jesli bede miala córkę w tym wieku pozwolę jej, jesli uznam ze jest na tyle rozsadna. mysle, ze to dobry sprawdzian samodzielnosci dziecka;) mam nadzieję, ze pomogłam:) pozdrawiam 🌻

Gość a dlaczego nie pozwolić
??

Gość ania kawał drania
zastanów się co robiłaś w kierunku wychowania córki przez te 18 lat i jaki masz z nią kontakt,myślę że zakazy niczego nie załatwiają

Gość Sensia
ja mam ten problem ze kloce sie z mama o to wlasnie... Ona mowi ze jestem za mloda na takie wyjazdy :( a z chlopakiem jestem już rok i ona go zna.. Boli mnie to ze inne kumpele juz rok temu wlanie jezdzily na wakacje same a ja mam 18 i jest afera :(

Gość ja bym nie pozwoliła
to jeszcze dziecko i na takie wyjazdy ma czas

Gość ja tez pojechalam
jak mialam 17 lat, jakoś m to nie zaszkodzilo wszystko zalezy od tego czy masz zaufanie do swojej córki i wiesz jacy to znajomi z którymi jedzie

Gość Sensia
powiwdzialam jej ze i tak pojadę bo siłą mnie nie zatrzyma.. ale boje sie tego co mogloby byc jak wroce z nad tego morza..

Gość a dlaczego nie pozwolić
ja bym też i tak pojechała... wole miłe wspomnienia i pare dni wojny z mamą...

Gość Sensia
a moja mowi ze napewno w ciążę zajdę ze cos sie stanie i tym podobne. Ja naprawde uwazam co robie :( a ona nie rozumie NIC. W sumie nigdy sie nie rozumialysmy --- a dlaczego nie pozwolic - no wlasnie boje sie tej wojny cholernie

Gość ja swojej na pewno pozwolę
sama miałam fajną mamę i mogłam wyjeżdżać na takie wakacje już od 16 roku życia.

Gość traaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mnie mama by puściła , bo ma do mnie zaufanie i wie że nie zrobię nic głupiego ...

Gość Sensia
---- ja swojej napewnp pozwolę - zazdroszce takiej mamy :( ja pierwszy raz poszlam na dyskotekę w tym roku w kwietniu to co to dla niej musi byc taki wyjazd nad morze.. masakra jakas

uuu ... mnie to mama czasami sama namawia ze mam gdzies isc na jakies balety :P a nie w domu siedze :P

Gość Sensia
kurwa co ja mam zrobic.. naprawde chce tam jechac.. pomozcie

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ale przecież człowiek 18-letni jest DOROSŁY, może głosować, sam odpowiada za swoje błędy, może robić co chce. ja rozumiem, że rodzice dopóki utrzymują swoje dziecko, mają prawo pewnych rzeczy wymagać. ale 18 to moment, w którym władza rodzicielska traci moc prawną :)

musisz z nią poważnie porozmawiać moim zdaniem i to najlepiej tak na spokojnie ... chociaz moze to byc trudne ( wnioskuję z tego co piszesz ) masz moze rodzenstwo ? Niech sie za tobą wstawi albo cos ... musicie znaleźc jakies rozwiązanie

tak traci prawną moc , ale niektórzy rodzice mówia tak ze jezeli mieszkasz pod moim dachem to bd robila / robil to co ja chce ;]

a ja balabym się zeby corxe nic sie nie stalo, zeby jej nie zamordowalo i odradzalabym jej

Gość a na długo chcesz jechac

Gość Sensia
brat trzyma strone mamy. chce jechac na 2 albo 3 noce. Rozmawiac probowalam. Ale nic nie wyszlo. to jest taka kobieta ze jak swoje postanowi to trzyma sie tego zdania, mimo ze milion osob jej mowi, ze robi zle.. Ile razy ciotki sie za mna wstawialy zeby mnnie gdzies puscila.. i dupa ona wszytsko wie najlepiej

pozwól rzeczywiście jak ma narobić biedy to narobi i za ścianą osiemnaście lat to czas na powolne wypuszczanie dziecka z gniazda zakazami jej nie ustrzeżesz- a tylko w najważniejszym momencie życia- zrazisz ją do siebie- nie przyjdzie do ciebie ani po radę ani się zwierzyć ani zapytać bo pomyśli "mama i tak będzie na nie"

Gość Sensia
2*25 ale bys kategorycznie nie pozwolila jechac czy zdalabys sie na jej wybor ??

ile brat ma lat ? DZIWNE ZE nie wstawia sie za sis

Gość Sensia
ma 23 lata wiec nienjest jakims gwniarzem :)) tak teraz oatrząc na moja matke mam wrażenie ze probuje rozpaczliwie zatrzymać mnie w domu.. chociazby na sile. ale ja sie nie dam oo nie

ej a brat wyjeżdżał gdzies na takie wyjazdy jak b ył w Twoim wieku ?

uhhhh nie ma to jak doczytać temat- posadź tu mame i niech poczyta:P

Gość Sensia
chetnie bym tak zrobila :P moze jeszce nie dzisiaj ale w ciagu najblizszych dni jej pokaże.. moze cos zrozumie :)) moze.

Gość hmm a sypiasz z tym chłopakiem
???

Gość Sensia
brat jak mial 19 lat byl za granica na 3 miechy