Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuliiipanek25

ja chyba oszalalam?wejdzie i pomozcie mi?

Polecane posty

Gość tuliiipanek25
Nigdy niepozowle na to zeby facet mnie utrzymywał.Sama zarabiam na siebie i na dziecko.A moze wszsytko samotne matki powinny zostac wykreslone ze spoleczenstwa.Przeciez taka kobieta niema szans na to aby ulozyc sobie zycie.Co za ludzie.

Gość tuliiipanek25
Zaden pedofil.On dzis 1 raz w swojej karierze masazysty robil masaz malemu dziecku.

Gość ludzie jacy wy durni jestesci
:O odczepcie sie od dziewczyny, no naprawde wstydu nie macie. najezdzacie na nia, bo facet jej sie spodobal? a ta panienka, co ja od szmat i kurew wyzywa, to niech do rynsztoka wraca. paskudny musisz miec charakter. autorka nigdzie nie napisala, ze ma zamiar rozbic jego zwiazek, wiec nie wyciagaj pochopnych wnioskow.

Kobieto, JESTEŚ ZWYKŁĄ KURWĄ I TĘPĄ SZMATĄ , NIC WIĘCEJ !! PRZYJMIJ TO WKONCU DO WIADOMOŚCI :O I zaprzeczasz sama sobie, bo tyle ludzi ci tu juz pojechalo.... Gdyby mi tak ktos pojechał na forum to pierwsze co to usuwam topik, koncze gadke i spierdalam z tego forum !!!!

a dodam jeszcze, ze jesli zakręciła bys go wiedząc ze jest zajety to powiem jedno.... takich ludzi jak ty to sie z błotem miesza.....

Gość ludzie jacy wy durni jestesci
stoprocent, troche kultury:O czy autorka wyraza sie w taki sposob, ze sama/sam musisz uzywac takich sformulowan? nie nauczyli Cie w jaki sposob prowadzi sie rozmowe na poziomie? obrzydliwym jezykiem sie poslugujesz.

Gość tuliiipanek25
Jest mi bardzo przykro ze mnie tak oceniacie.Az placze przez was.Jestem mloda kobieta ktory niezle jak na swoj wiek dostala od zycia.Niemam zamiaru nikomu rozbijac zwiazku.A on sam mi powiedzial ze jest z ta swoja dziewczyna dlatego zeby niebyc samemu.To juz kogos takiego skreslam na wstepie.

Gość maxiiiiiiiiiiio
No to po co ten topic? Nie kumam..

Gość czerwona szuflada
tulipanku, naprawdę wstyd mi za tych baranów co tu piszą. Nie przejmuj się nimi... to zgraja zakompleksionych idiotów lubiących sie powyżywac, bo sa anonimowi. A Tobie radzę działać dalej w kierunku masazysty :)

Gość tuliiipanek25
To chore ale ja mam 25 lat a povczulam sie jak nastolatka.Motylki w brzuchu.Wiem ze ten chlopak ma dziewczyne nawet pokazywal mi jej zdjecie.Niezle co jak na faceta ktorego widzialam 1 raz w zyciu i znalam zaledwie 30 min.

Gość O Rany..
..Te, taki jeden.. Zejdź z autorki, a wejdź se na swoją.. To się zajmiesz; bo nudzisz się wyraźnie, damski bokserze... :P

Ja pier... to po wuj się pytasz tu ludzi ? co od nich oczekujesz ? To twoje życie ..więc rób tak żebyś była szczęśliwa ..chyba lepszej rady nie dostaniesz. Z męskiego punktu widzenia to jest frajerstwo się wiązać z dzieciatą ( chyba że ojciec nie żyje ) ze wzlędu na ojca dziecka ktoremu w każdej chwili sie moze przypomnieć. Facet ktory miał by się z tobą wiązać jest z góry na przegranej pozycji z ocjcem dziecka bo po miedzy wami chemia jest dalej nawet jak go teraz nienawidzisz .

Gość O Rany..
..revolver.. całe szczęście, że ktoś tu myśli...

Gość 089
umarłąm i trafiłam do piekła? kobieto ogarnij sie! piszesz , ze nie jestes k...wa a piszesz jakbys byla zwykla napalona nastolatka co da kazdemu bo jej spodobal;/ i nie rozumie , ze cudzkie uczucia to nie zabawa, ze jest zajety;/

Gość O Rany..
taki jeden.. wyrolowała Cię panna z dzieckiem? To zapomnij, a nie pier..., bo rodzinę powiększysz..

Gość O Rany..
Nawet, jeśli to prowok, to co mniej inteligentni z ciekawej strony się Pokazują... :P

Gość tuliiipanek25
A czy ty myslisz ze ja sie napalam na kazdego napotkanego faceta.NIE.NIE.ten mi poprostu spodobał.

Gość 089
po przeczytaniu twojej krótkiej ale dosadnej wypowiedzi tak wlasnie mysle:)

Gość tuliiipanek25
To mysl dalej moze mysliwym zostaniesz.No zesz czy nigdy nikomu nikt sie niespodobal.Np. kasjer w sklepie albo gdziekolwiek indziej.Niewierze.

Gość 089
mnie owszem spodobal, ale jak się dowiedziałam, ze zajety w tym samym momencie przestawal.

Gość tuliiipanek25
Przeciez ja tego faceta niepodrywam.Wiem dobrze ze jest zajety.A szkoda bo naprawde spodobal mi sie.Wiem ze to glupie ale nawet spytal sie czy jestem mezatka powiedzial ze nie.Dupa.Jak fajny facet to zajety.Ale i tak mialabym marne szanse bo mam dziecko.

Gość 2221211
To ze masz dziecko nieskresla cie abys mogla ulozyc sobie zycie.Masz szamnse spotlac i poznac wartoscowego czlowieka.Ale nierozbijaj zwiazku.

Gość podążając na niedoścignionym
hej tulipanek, jak on naprawdę tak Ci się spodobał i Ty jemu to może coś będzie, masz jeszcze kolejne wizyty ? spotkacie się jeszcze , czas pokaże co z tego będzie :) a bywa tak, że ktoś jest z kimś, bo nie umie być sam, ale to nie znaczy, że ma być na tę osobę do końca życia skazany. lepiej być z kimś bez kogo nie można żyć :)) i nieważne , że zajęty, może jego dziewczyna też już sobie kogoś upatrzyła, nie przejmuj się głupimi komentarzami , powodzenia

Gość tuliiipanek25
Niewiem czy ja jemu sie spodobalam.Niemam pojecia.Nawet jutro powiedzial ze mi powie dokladnie skad powstalo schorzenie mojej corci.Ze ma dzisiaj o tym poczytac.Mowil ze mam sliczna coreczke i jego chrzesnica ma tak samo na imie jak moja corcia i nawet pokazal mi jej zdjecie.Ja dawno tak sie nieczułam.Nawet mi mowil ze na zabiegi dlugo sie czeka i mialabym dopiero pod koniec sierpnia ale przyjal nas od razu i z miejsca zrobil dziecku masaz.Ja oszalalam.

Gość fikuu miku na patyku
hihihiihi

Gość fsdsdfsdgdfgd

Gość polonistkaaa
autorko "nie"z czasownikami pisze sie odzielnie;)to tylko taki maly szczegół;)

Gość tuliiipanek25
Dzis w;asnie byłam z corcia u tego pana od masazu.Od razu jak mnie zauwazyl to przywitał sie i podszedł do wozka zobaczyc mala.Dzis akurat bylo duzo ludzi.Akurat byłam przed ostatnia ale za mna była pani i prosila mnie zebym ja puscila i zgodzilam sie.Akurat dzis bylam ostatnia pacjentka.Bardzo fajnie nam dzis sie rozmawialo az zaproponowal kawe zebym z nim wypila ale sie niezgodzilam.Niestety jutro juz go niebedzie bo teraz byl na zastepstwie .I jutro bedzie kto inny.Ale powiedzial mi gdzie teraz pracuje ten sam budynek tylko na 3 pietrze i zebym po masazu do niego przyszła.

aż śmiać mi sie chce :D:D Po prostu PORAŻKA! Jak widze te \"elokwentne\" komentarze które aż biją jadem po oczach. Jak dobrze że to tylko biedne zakompleksione laski udające nie wiadomo kogo na forum. : ) \"zrobiłaś sobie dzieciaka z jakimś przypadkowym facetem, który Cię kopnął w d**ę, bo pewnie łatwa z Ciebie ... teraz Cię juz znowu swędzi do dania d**y kolejnemu.\" aż kipi pruderyjnością ALE To w końcu POLSKA : )

Mogłybyście przejść na jakieś Katolickie forum : ) Mniej stresów dla was. A ty Tulipanek sie nie przejmuj. W końcu skończą z mężem który będzie je traktował jak kolejny mebel, gosposie i nianie : ) a Ty będziesz miała wspomnienia i bagaż doświadczeń zanim zwiążesz się z kimś na stałe : )