Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tuliiipanek25

ja chyba oszalalam?wejdzie i pomozcie mi?

Polecane posty

Gość tuliiipanek25
Ten facet naprawde mi sie spodobal.Akurat dzis ja bylam ostatnia pacjentka.Siedzielismy u niego w gabinecie, zrobil masaz zabieram sie do wyjscia.A on mowi zebym zostala.posiedzialam porozmawialismy i nawet niewiem kiedy ten czas zlecial.Rozmawialismy dobre z 1.5 h.

Gość tuliiipanek25
On teraz był na zastepswie za kolege.I od jutra bedzie masowal moja corcie inny pan.Ale powiedzial do mnie ze jutro po zabiegu mam przyjsc do niego na gore.A ten dzisiejszy masaz to był jak to nazwal "gratis".Ze dopiero od jutro zaczynam.I temu nowemu mam nic niemowic.To wszystko takie dziwne.Niewiem co mam o tym myslec.

Jeżeli masz na to ochotę to idź : ) Nie musisz wszystkiego po kolei analizować. Życie jest na to za krótkie.

Gość goralka
Ale ty scieme walisz tulipanku.pokazal mi zdjecie dziewczyny,pokazal mi zdjecie chrzesnicy...a zdjecia psam,ciotki i sasiada ci nie pokazal???chlop z albumem zdjeciowym do pracy chodzi.a poza tym zgadzam sie ze pustak z ciebie-szukasz pomocy na forum zamiast ruszyc mozgiem i pomyslec,DNO!!!!!

Gość tuliiipanek25
Tak pokazywal mi zdjecia.A zdjecia ma w telefonie.I po co mialabym klamac.

Gość marcepaaaneeekeek
Lepiej zajmij sie dzieckiem a nie jakims facetem,Napewno nawet spojrzec na ciebie niecche.

Gość moniiiiiiii
tulipanku, nie słuchaj tych pustostanów którzy cisną ci od k.rew itd, kto się przezywa sam się tak nazywa. was chyba dupy swędzą bo macie zły humor i narzekacie dziś. i widać jak wy żyjecie skoro od razu piszecie że nie ma dziewczyna rozkładać nóg - na pierwszym spotkaniu zapewne sami tak robicie, bo po co rozmawiać i spotykać się od tak, trzeba się ruchać od razu. pozdrawiam mamę i życze miłych rozmów, jak ci się facet podoba to nie rezygnuj, raz się żyje :)

Gość tuliiipanek25
Podoba mi sie naprawde.Niepamietam kiedy mi z obcym facetem tak dobrze rozmawialo.Czuje sie dzwine naprawde.To glupie ale ja o nim mysle.

Gość kjdfkjkl
gim