Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmeeggiiee

zamieszkac przed ślubem

Polecane posty

Gość sorry ze tak zapytam
Nie wiem jakich ksiezy sie pytalas... Mieszkanie nawet nez seksu jest grzechem z dwoch powodow 1. Jest narazeniem sie na grzech ciezki 2. Jest zgorszeniem dla innych

Gość aann//
Co za bzdura???? Pierwsze słysze zeby mieszkanie przed slubem bez seksu itp było grzechem?! Ja czytałam wypowiedzi księdza i tez było stwierdzone ze grzechem to nie jest!!! Niedługo sie okaze ze przytulanie to tez grzech:o

Gość aann//
idąc dalej tym tropem to siedzenie razem w jednym pokoju lub pustym domu tez powinno byc grzechem bo tez jest okazją do grzechu. Nie popadajmy w paranoje

Gość spadajcie z tym katojebliwym
ścierwem nei każdy w życiu się podporządkowuje ideologiom autorko - rób jak ty uważasz. Jesteś dorosła i samodzielna, nie masz 16 lat. I nie słuchaj panienek które ci odradzają mieszkanie przed slubem bo w ten spoósb nigdy nie upolujesz faceta. Zgodnie z ich sposobem na życie powinnaś nei dość że z nim nie mieszkać to jeszcze kupczyć swoim tyłkiem i postawić warunek: ślub albo zero dupczenia. w tyych maleńkich móżdżkach tych lasek nie mieści się to że nie każdy od razu myśli o przyszłym ślubie i wcale ślub nie jest celem. Zyć trzeba chwilą i wyciskać z niej wszystko a nie myśleć o tym co będzie za 5 lat. jak czujesz że mieskzanie z tym facetem da ci szczęście to nad czym się zastanawiasz. nie podpisujesz żadnego cyrografu do śmierci. Ps. wszystkie pary jakie ja znam mieszkają razem.

Gość a ty inaczej nie potrafisz
rozmawiac tylko ublizac innym??? Cholera kazdy ma prawo miec swoje zdanie, ale nie ma prawa obrazac innych w taki sposób jak ty!!! Jezeli dla Ciebie związek to polowanie na faceta, a sex to dupczenie to współczuje:o Napisałas ze trzeba zyc chwilą i wycicskac z niej wszystko, otóż wcale nie trzeba!!!!! Uwazaj zebys sie nie udławiła

Gość a ty inaczej nie potrafisz
A swoja drogą jesli uwazasz ze slub to podpisywanie cyrografu to po jaką cholere wchodzisz na forum slubne?!

spadajcie z tym katojebliwym no ale temat jest zamieszkanie przed ślubem nie bez slubu więc autorka chyba kiedyś chce miec ten ślub, więc warto by było się chociaż dowiedzieć czy jej chłopak chce tego samego i przedyskutować parę spraw z tym związanych. Już tutaj koleżanka Gusik dała dobry przykład dlaczego warto chociaż przedyskutować tą sprawę.