Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

załamana20

nie umiem udawać orgazmu!!!

Polecane posty

Jej :( mam taki problem jak wiele tutaj dziewczyn:( nie mam orgazmu...zresztą nigdy nie miałam!! Za kazdym razem jak kocham sie zmoim skarbem(a trwa to już 6miesiecy) to próbuje udawac bo mi go żal:( że sie tak stara:( a ja nic;(( i po 6 miesiacach on mi mówi ze wydaje mu sie ze nie dochodze nigdy:((( ZATKAŁO MNIE!! nie wiedziałam co powiedziec!! powiedziałam ze nie zawsze dochodze.. ! teraz boje sie z nim kochac,bo wiem ze zapyta znowu o to... co mu powiedziec:(( czy ze mna jest cos nie tak?! czy go to urazi....ze nigdy nie miałam orgazmu:(( nie polecajcie masturbacji itp.... nie ciągnie mnie do tego a nawet nie lubie tak sama...:( prosze pomózcie:(( i bez głupich komentarzy..:((

Gość podczas seksu musi
stymulowac twoja lechtaczke jesli nie mozesz miec ograzmu pochwowego. kobieta orgazmow musi sie nauczyc niestety

Gość yes yes yes yes
To powiedz prawdę, że nie dochodzisz, bo tak to go tylko utwierdzisz w przekonaniu, że jest dobry i będziesz się cały czas z tym męczyć!

Gość podążając na niedoścignionym
powiedz mu, będzie Ci łatwiej, tak przypuszczam. Udawanie nie załatwi sprawy. oczywiście o ile nie jest drażliwy na tym punkcie, po prostu powiedz , że jest cudowny, doceniasz jak się stara, ale czegoś Ci brak... i nie ma co udawać , udawane to w filmie mogą być albo jak się kogoś nie kocha. a tak to trzeba mieć te orgazmy, no chyba , że nie lubisz:(

Gość doczekasz sie jeszcze
najlpsze bywaja w i po ciazy, to moje zdanie i wielu kobiet

uwazam, ze wypadaloby poczekac, az sie do tego dorosnie psychicznie. data urodzenia nie zawsze ma decydujacy wplyw

Gość rycząca trzydziestka
orgazmy u niektórych kobiet przychodzą z czasem,na początku było mi miło i to wszystko,potem stopniowo było coraz lepiej a teraz to już super,rady dobrej na to nie ma nie zamykaj się na seks,szczerze rozmawiajcie o swoich odczuciach,wyłącz głowę w czasie seksu,nie myśl o tym jak wyglądasz,nastaw się na przyjemność,powodzenia ,kiedyś się doczekasz :)

Gość rycząca trzydziestka
nie załamuj się ja nigdy na ten temat za bardzo nie rozmyślałam,często się seksiłam,było mi przyjemnie aż w końcu nawet nie wiem kiedy mam orgazmy,często nawet kilka,cierpliwości,niestety nie mamy konstrukcji faceta pomacha w tą i wewtą i ma,nie udawaj porozmawiaj z chłopakiem

minetka to juz by sie inny topic przydał... moj chłopak kompletnie mi tego nie robi;/ raz na rok! i omińcie komentarz typu może sie nie myjesz.... bo za kazdym razem jak gdzies jedziemy albo wpada do mnie biore kąpiel:(

Gość jajjajajajsdnajksd
sprzedam tesciową :D lOOOOOL:DD:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

no niektore tak niestety maja, moja kolezanka ma 25lat i nigdy nie miala, a miala 3 facetow. ona sie z tym pogodzila, chociaz dla mnie to straszne :O w ostatnim zwiazku raz byla taka sytuacja 2 godziny go chyba meczylam ,ze nie mial juz sily i i tak nie doszlam:( a normalnie twa to 10-15minut :O

mi tez moj ostatni tego nie robil, pierwszy raz mi sie to zdarzylo,ze facet nawet nic nie probuje :O dziwny by jakis.ale na mnie to za bardzo nie dziala,dlatego tez nie nalegalam

prosze was powiedzcie jeszcze jak sie kasuje ten topic bo boje sie ze mój chłopak skojarzy fakty jak przeczyta, a jestem nowa na kafeteri i nie umiem kasowac:(

Gość sprzedam tesciowa
a pozniej walne ci minetke i bedziesz furczala , pierwsza gratis pozniej lodzik i tak pol nocy, idziesz mala na to, rach bach kula w piach :D

Gość vbgrhtr5
kobieta powinna sie ograzmu nauczyc i to najlepiej podczas masturbacji, ale jak ty w ogle tego nie robisz to jak masz sie nauczyc ? zreszta czytalam ze podczas masturbacji podniecenie jest najwieksze i wtedy sa najlepsze orgazmy :P skoro nie potrzebujesz tego to moze w ogole za wczesnie na seks? to ze masz 20 lat nic nie znaczy, ja tak naprawde dojrzalam do seksu w wieku ok 22 lat gdy spotkalam faceta na widok ktorego guziki same sie rozpinaja ;)

Gość vbgrhtr5
i co z tego ze 20 lat i sie wszystkie jebia, teraz to 14-15 latki juz sie jebia ale nie wierze ze seks sprawia im taka prawdziwa przyjemnosc, taka jaka czujesz gdy uprawiasz seks z czlowiekiem ktory cie naprawde pociaga, podnieca i jesli jeszcze cos do niego czujesz to juz w ogole, do seksu trzeba dorosnac a zawsze mozna isc do seksuologa przeciez, od tego jest

Gość tylko idiotki udają orgazm
sprzedam tesciowa napisał: "bo jak durne pindy zamiast sie k**wa skupic na j**aniu to wy k**wa myslicie czy to wypada, a moze mam go za d**e zlapac teraz, ale czy go to podnieci," - ŚWIĘTE SŁOWA! Choć nieco wulgarne. A Ty pewnie jeszcze się zastanawiasz czy lepiej jęczeć: "och, ach", czy może: " o main Got", a może: "yes, yes, yes"? Poszukaj wcześniejszych wątków o udawaniu to przekonasz się, że wszystkie udawaczki potem żałowały bo zamknęły sobie drzwi do orgazmu. Ale jakoś żadna nie umie się uczyć na błędach innych. :O