Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy jesteś dobrą kochanką

Czy jesteś dobrą kochanką?

Polecane posty

Gość Czy jesteś dobrą kochanką

Czy jesteś dobrą kochanką? Jak sądzisz, jesteś? Co to w ogóle znaczy? Dobra kochanka to taka, która wiele z siebie daje i potrafi mówić o własnych potrzebach, mówię o tych seksualnych. To nie prawda, że w seksie rozmowa jest zakazana, zależy jak to zrobisz i ile będziesz mówić, a co najważniejsze o czym. Z pewnością, zabronione w intymnych sytuacjach jest poruszanie spraw nie związanych z seksem, podaruj sobie więc marudzenia, narzekania, zwierzenia. Za to bardzo wskazane jest wzajemne poznanie własnych potrzeb, upodobań. Naprowadzaj go na swoje czułe miejsca, pytaj go co lubi i jak….Nikt nie jest jasnowidzem. Jak myślisz dlaczego tak wiele osób szuka kogoś trzeciego?Nie bądź staroświecka, bądź demonem seksu! Możesz czasem podminować, być wyuzdana i wyzywająca. O tak! Nie czekaj wiecznie na propozycje z jego strony, być może on czeka na twój pierwszy krok, być może sądzi, że ty czegoś nie zaakceptujesz. Boisz się, iż z nim może być podobnie? Mało prawdopodobne, jeśli jemu się nie spodoba twoja inicjatywa, znaczy, że z nim jest coś nie tak ;-p Baw się seksem, w łóżku nie ma miejsca na grzeczne dziewczynki! Jego oczekiwania Częściowo na ten temat już napisałam. By znać oczekiwania mężczyzny, musisz co nieco o nim wiedzieć i poznać jego upodobania. Czy wiesz co go przyciąga do Ciebie? To oczywiste pożądanie, tylko dlaczego tak jest? Mężczyźni to wzrokowcy, wiadomo, że pociągają ich kobiety o określonym typie urody

Gość a to moje zdanie
jestem

Gość cococlina
mówic o swoich potrzebach?:D:D:D wystarczy je wskazac podczas seksu wiekszość facetów jest dobrymi obserwatorami ;)

Gość akademiczka...
kobiety to sluchowcy

Gość damma z łasiczką
jestem. nie narzekam

Gość symfonia to program
Czy wiesz co go przyciąga do Ciebie? odpowiem, wiem ale to nie ejst zwiazane z tematem:D chyba nie jestem dobra kochanak buuuu