Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinka_lewec

Moze wy cos podpowiecie bo na slubnym chyba się nie znają

Polecane posty

Gość karinka_lewec

Proszę pomózcie dobrac mi dodatki, ja nigdy w tym dobra nie bylam a wiec suknia z organtyny, biała, bukiet z białych kwiatów przewiązany tylko wstązka, buty najprawdopodobniej srebrne ale jeszcze niewiem, bez welonu, włosy upięte, jaką załozyc bizuterie, tylko nie chce zadnego nasszyjnika? Aha czy ponczochy mogą byc bezowe takie cieliste??? Nie widzę sie w białych będę się zle czula ale czy to dobrze bedzie wyglądało?? No i jak tu mąż powinien się ubrac, garnitur grafitowy, koszula napewno biala ale czy zakladac kamizelkę czy nie jesli tak to w kolorze garnituru czy te co są teraz takie srebrne?? a pod szyje co musznik czy zwykly krawat ja bym wolala krawat mąż też ale kolezanki ciągle mówią mi ze teraz muszniki takie modne a mi się to nie widzi dodam, że mąż chudziutki jest aha jesli juz krawat to w jakim kolorze??

mi się wydaje że skoro chcesz srebrne buty to cała reszta biżuterii też powinna być srebrna może jakieś długie kolczyki wtedy na szyję coś bardzo delikatnego albo odwrotnie delikatne kolczyki a na szyję coś bardziej wyrazistego. Co do męża to kamizelka lepiej żeby była w innym kolorze niż garnitur jeśli ty założysz srebrne dodatki to srebrna kamizelka jak najbardziej

jeśli mąż nie lubi muszników to bez senu na siłę go w to ubierać krawat pod kolor kamizelki będzie super

Gość vp.pl
napewno musznik, kamizelka obowiazkowa(nie bedzie jak fleja gdy mu koszula wyjdzie ze spodni) a kolor moze byc jak opisujesz...srebrny. a co do ciebie to rajstopy moga byc takie jak cialo nawet wskazane! nie idziesz do komunii by miec biale rajstopki:-)

Gość karinka_lewec
Nie bede miec rajstop tylko ponczochy, i na szyje nic zakladac nie bede tylko same kolczyki a bizuteria tak myslalam zeby byla srebrna lub biale zloto kurde tez wlasnie myslalam zeby kamizelka była srebrna i krawat pod to ale kazdy mi mówi ze srebrna kamizelka nie modna :O że wogle kamizelki sie nie nosi:O juz sama niewiem

zgadzam się jeśli srebrne buty to srebrna biżuteria (tak sobie teraz pomyślałam że złote buty to tez nie głupi pomysł wraz z złotymi dodatkami) jeśli upinasz włosy to za biżuterie mogą posłużyć szpili w włosach (nie jakieś plastikowe czy różyczki - bleh nie wiem jak wy ale ja na te różyczki nie mogę patrzeć, proponuje ci prawdziwe srebrne szpili/wsuwki do włosów np. szpilki zakończone perłą. to że upinasz włosy daje ci także możliwość pokazania kolczyków i jeśli je tylko chcesz założyć to mogą być bardzo długie i ozdobne. pończochy (z pasem??) jak najbardziej cieliste mogą być. kamizelkę jak najbardziej zakładać może być w kolorze garnituru jak i w srebrnym (nie modne e tam tym sezonie oglądałam w kolekcji z tatą właśnie srebrne). podszyje krawat (trochę bawi mnie ta moda na muszniki:P wszyscy panowie teraz na weselach mają musznik:P a najbardziej zabawnie jest jak zakłada go facet który nie chodzi nigdy w garniturze bo widać że kiepsko sobie radzi z tym żeby czuć się swobodnie) nie uginajcie się modzie i koleżanką. podoba wam się krawat wybierzcie krawat:)

Gość karinka_lewec
nibys - ja chcialam we wlosy własnie wpiąc taki posrebrzany grzebien z kilkoma cyrkoniami bardzo ladny znalazlam fakt troche drogi bo 70zł ale chyba sie na niego zdecyduje bo welonu tez raczej miec nie bede bo smiesznei wyglądam :P bizuteria napewno bedzie srebrna lub biale zloto, chetniej bym poszla w zółte złoto i zlote buty ale suknia ma odrobinę koronki która jest w takim lekko srebrnym kolorze wiec mówicie ze bez problemu moze byc srebrna kamizelka i krawat tak? a przypinac kwiatka do klapy czy chusteczke wlozyc co lepsze? ja wolalabym kwiatka ale mąż mówi ze to głupio wygląda

myślę że taki grzebień będzie fajnie wyglądał na pewno oryginalnie i delikatnie:) a jaki będziesz mieć bukiet? dla mężczyzny można dopasować coś bardzo prostego. właściwie to zarówno chustka jak i kwiatek jest dobrym wyborem:)