Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxcuzxme

Zazdrość o ex co mu cnotę odebrała...

Polecane posty

Czy to normalne? Jestem chyba dość mocno zakochana, znaczy zauroczenie to powoli mija, ale czuję, że to przechodzi w poważniejsze stadium. On jest ode mnie trochę młodszy. Miałam nadzieję, że to prawiczek. Strasznie mnie kręciła ta myśl. Ale się dowiedziałam, że nie jest. Ja też nie jestem. Jemu też było przykro, ale przynajmniej jest po równo. Niby mamy nie myśleć o przeszłości... On miał świetny pierwszy raz, ja nie bardzo ... niby wszystko jest w porządku, ale nie mogę, dzisiaj zbudziłam się to od razu myślałam o tym, i miałam obrazek, że on z tamtą, ja wiem, że to przeszłość, ale ja się czuję jakby mnie zdradził. To chore przecież ;( jak mógł mnie zdradzić jak nawet mnie nie znał... i to ze nie będę pierwsza. trochę samcze to moje myślenie... co mam robić?

Przecież Ty też nie byłaś dziewicą. A poza tym nie przyszło Ci na myśl, że jeśli byłabyś jego pierwszą nie ciągnęłoby go żeby spróbować jak to jest z inną? Szczególnie jeśli by wiedział że Ty to już robiłaś, a on spał tylko z Tobą...

Gość randall.......................
A myślisz że jemu jest przyjemnie Cię całować, wiedząc że wcześniej inny facet miał tam swojegto pena ? A jak chcesz prawiczka to odezwij się do kartona albo beryla

w sumie racja, tylko boję się, że będzie porównywał jak to było z tamtą. i, że ze mną będzie mu gorzej... dobrze, że to był tylko raz. jego jeden i mój jeden. może to przeznaczenie ;] no on się trochę zdziwił, że nie jestem taka cnotliwa jak myślał, ale powiedział, że nic się nie zmienia. a mi i tak głupio, wolałabym być czysta, niewinna, a ciągle mam zbereźne myśli ;/ czasem mi się wydaje , że więcej o tym myślę niż on i że takich osób jak ja nie powinno się szanować, chociaż on lubi jak go kuszę... muszę jakoś wyciszyć hormony chyba :D albo udawać , że temat 'seks' nie istnieje...

Faceci myślą o seksie co 5 min :P I ciekawe jakbyś się poczuła na moim miejscu. Ja byłam jego pierwszą, on miał 4 w długotrwałych związkach :P

aaa i to w sumie nie jest tak, że chcę jakiegokolwiek prawiczka, takiej manii jeszcze nie mam chociaż kto wie :) tylko marzyłam sobie po cichu, że mój luby nigdy z żadną kobietą...że nie wie co i jak itp. a tak to on wie już wszystko i nic go nie zaskoczy :( nie będzie tej fascynacji takiej jak przy otwieraniu prezentu bożonarodzeniowego

Gość blim
tez nigdy nie chciałam faceta nie prawiczka....jakies takie obrzydzenie by mnie brało na mysl ze on to z inna robił..dotykał ją..pieścił...miał orgazm....poza tym bałabym sie ze bedzie porównywał z która było lepiej....i na szczescie udało mi sie spotkac prawiczka który teraz jest moim mezem...

Gość zasłona
:D:D:d chcecie prawiczków :D:D:D Z innych powodów bym nawet Was zrozumiałą ale jeśli jesteście aż tak zakompleksione iz obawiacie sie porównania to jest porażka :O:P

Gość blim
ale tu nie chodzi o kompleksy....tylko taka prawda ze faceci porównuja....sama bym porównywała....to normalne....

Gość vivienne leigh
chyba kazdego ogarnia zazdrosc na mysl o tym ,ze jego partner uprawial sex z kims innym . mnie czasem meczy mysl ze moj m przez 11 lat sypial z ta wywloka swoja ex ;/ choc mowi ,ze sex ze mna jest zaj....y to ja i takm zle sie z tym czuje. on jednak ma gorzej gdyz ja mialam przed nim wiecej partnerow... i widze ,ze jego to boli. zawsze pojawiaja sie takie glupie emocje.

nie kazdego, bo moj facet mial kilka partnerek a ja wcale o nich nie mysle. Nie kazdy człowiek ma takie odchyły i jest zazdrosny o przeszłośc partnera... To ja współczuję tym co znajda sobie faceta w wieku np 35-40 lat. Co wtedy? bedziecie musialy analizować az 40 lat jego zycia.. straszne to bedzie... i uwazam ze lepszy jest facet ktory juz z kobita spał - lub z 2-3-4 bo przynajmniej nie bedzie mu sie chciało sprawdzac jak to jest z inną - bo jak wiadomo prawiczek predzej czy później stwierdzi, ze jedna kobieta to za mało i każda następna moze być lepsza.

jejku blim, ale miałaś farta, cnota to jednak skarb :D no ale czasu się nie cofnie. no a ja to chyba właśnie o ten orgazm jego jestem najbardziej zazdrosna ;p najchętniej wyprałabym mu mózg, żeby zapomniał o tamtej. czasami się boję, że on ciągle ma to w głowie, tamten raz, jej ciało, koronkową bieliznę... ;/

no tak, dopiero się poznajemy :) więc może jest szansa, że będzie mu lepiej ze mną niż z byłą i szybko tamta mu wyleci z pamięci :D no i może nieważne kto był pierwszy a ważne kto ostatni :P tak wiem, pocieszam się i mam kompleksy ^^

Gość blim
jesli facet bedzie chciał sprawdzic jak to jest z inna to i tak sprawdzi i nie ma znaczenia czy był prawiczkiem czy nie....i takie gadanie ze prawiczek chce sprawdzic jak to jest z inna jest tak samo wyssane z palce jak twierdzenie ze kazda kobieta chce miec dzieci....

Gość vivienne leigh
moj partner ma 36 lat. mial tylko 2 kobiety przede mna. i co? nie kazdy facet musi przeleciec tabun latwych i brzydkich ,zeby udowodnic swoja meskosc :D

Gość zasłona
nIE KONIECZNIE :P Mój M miał same dziewice i powiedział NIGDY więcej - wcześniej czy później pragnie sie poznać jak to jest z innym . To jego słowa :P Ja osobiście nie wyobrażam sobie być z prawiczkiem :O dla mnie to gorsze niż dżuma :O:P ;) Ale o gustach sie nie dyskutuje ;) Uważam , że problem maja osoby ze sobą ,którym przeszkadza przeszłość seksualna partnera .

Gość blim
jesli facet naprawde kocha to nawet nie pomysli o innej...

blim ale dojrzały facet ktory sie w młodości wyszalał, swoje przeżył, zrozumiał ze seks na wyścigi byle zaliczyć wcale nie jest wazny prędzej bedzie wierny i oddany tej z która mu dobrze niz taki co ledwo zakosztował seksu i najchetniej przeleciałb wszystko co sie rusza. Taka prawda. Jakoś znam wiecej przypadków zdrad wsród młodych, co ledwo zakosztowali seksu niz w dojrzałych zwiazkach gdzie oboje partnerow ma doświadczenie i 2-3 partnerow za soba.

Gość zasłona
vivienne leigh- ile przeleciał to nie wiesz :P:D Co innego o ilu wiesz :P narka 🖐️

jesli kocha... ale ile ta szalona milosc trwa? z czasem przyjdzie przyzwyczajenie, nuda i wtedy nawet ten co z milosci oddalaby zycie jest w stanie zdradzic.

Gość blim
zasłona---> no widzisz kazdy lubi co innego...ja bym nawet nie spojrzała na twojego chłopaka...brzydziła bym sie takiego ''latawca''

Gość ------------
do viviean czyli wg twej logiki = skoro ty miałaś więcej partnerów niz twoj facet to nalezysz do tabuna tych łatwych i brzydkich kobiet? :D hehehehehehh

Gość zasłona
blim-- Mój M to bynajmniej nie latawiec :D:D:D:D:D:D:D biorąc pod uwagę jego wiek i ilość partnerek to naprawdę żaden wyczyn ;) ps. Usmiałam sie dziekuje , dzisiaj powiem M ze jest latawcem :D:D:D;)

blim ja nigdy nie spojrzałabym na prawiczka, bo zawsze chciałam czerpac z seksu jak najwiecej juz od samego poczatku - a jak wiadomo prawiczek + dziewica = porazka przynajmniej na starcie. Oczywiscie trafiaja sie takie przypadki ze dziewica i prawiczek biora slub ale zazwyczaj jedno albo 2 zaczyna po pewnym czasie myslec o innych - nie koniecznie zdradza ale mysli i to bardzo czesto...

Gość blim
tylko jesli takiemu prawiczkowi by zalezało zeby zaliczyc jakas tam liczbe dziewczyn to by to zrobił....tylko sa tacy co chca zaliczac i sprawdzac i sa tacy co czekaja z tym na ta jedyna....mój maz nie chciał tego robic z byle kim.....mamy znajomego ktory miał zone i ja zdradzał na lewo i prawo...potem miał dwie kochanki które tez zdradzał..potem poszukał sobie następna zone która zostawił po 5 miesiącach slubu bo znalazł sobie inna....teraz tą kochanke tez zdradza...wiec jak widać są faceci i ''faceci''

Gość zasłona
to moze sprawdzimy ile znamy par małżeńskich prawiczków ?:) Ja osobiście żadnej 😭

Gość vivienne leigh
niekoniecznie... wiecej partnerow moze znaczyc np 3 :D dobrze wiecie o co chodzi.... wiekszosc facetow nie patrzy na jakosc ale na ilosc... osobiscie szanuje wlasnego faceta wlasnie za to ,ze ma zasady. jesli chodzi o mnie... kazdy popelnia bledy. jesli ktos nie zazdrosci tego ,ze ktos kogo sie obecnie kocha byl blisko z kims innym...to znaczy ze z nim cos nie tak. nie robie scen...on nawet nie wie, ze czasem sie zastanawiam nad tym jak bylo z tamta... nie wypytuje... mysle ,ze kazdy w srodku choc raz zadal sobie podobne pytanie. ci twierdzacy inaczej poprostu klamia. nie sadze tez ,ze facet ktory mial 15 kobiet jest lepszym kochankiem. czesto jest wrecz odwrotnie. bo taki kochas nie szanuje kobiet i mysli tylko o sobie ;p

ja znam pare gdzie on byl prawiczkiem a ona nie. teraz on ma kochanke a ona siedzi w domu z dziecmi. Znam pare gdzie on był prawiczkiem - ona nie. On zdradzał az w koncu sie rozstali. Teraz ma kobiete ktora ma juz doswiadczenie i stwierdzil ze tak dobrze to mu jeszcze nie bylo. Znam tez pare gdzie oboje byli niedoswiadczeni i teraz ona boi sie seksu a innym a on sobie korzysta. Tak wiec nie znam pary szczesliwych i udanych "niedoswiadczonych "

ja nie jestem zazdrosna choc na poczatku myslałam - ale szybko doszłam do wniosku ze to idiotyzm i taka zazdrosc pasuje bardziej do 15 latków. No i nie wiem czy taki co miał 1 partnerke moze byc super kochankiem - bo zna ciało tylko 1 kobiety i z pewnoscia gdyby byl w łóżku z inną to nie wiedziałby jak jej sprawic przyjemnosc - bo jak wiadomo kazda jest inna - a on robiłby to co ze swoja pierwsza. Tak wiec ja wole facetow korzy maja pojecie o seksie i potrafia robi wieleeee rzeczy.