Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxcuzxme

Zazdrość o ex co mu cnotę odebrała...

Polecane posty

Gość blim
a ja nie znam pary gdzie oboje byli doswiadczeni i nie było u nich zdrad....mimo ze mieli doswiadczenie to i tak byli ciekawi jak to jest z kims innym....znam dwie pary gdzie oboje byli niedoswiadczeni i zadnych zdrad miedzy nimi nie ma....

Gość zasłona
Zatem jak widać reguły nie ma ;)

Gość blim
ja mysle ze to zalezy od ludzi....jedni bedą ciekawi to spróbuja....a innym jest dobrze jak jest i nawet nie mysla o próbowaniu...

Gość vivienne leigh
facet ktory biega od panienki do panienki mysli tylko o sobie i swoim malym... znam to z autopsji. facet , ktory do seksu potrzebuje uczucia jest wartosciowszy... zalezy mu przede wszystkim by kobiecie bylo dobrze. tez myslalam ,ze z moim obecnym bedzie nieciekawie skoro ... mial 2-3 kobiety... i teraz wiem jak bardzo sie pomylilam.mam z nim najlepszy seks w zyciu! stara sie jak moze...i zna takie techniki... ;) wole faceta zaj... w lozku i wiernego jak piesek :D

Gość Ja byłam dziewicą on
był prawiczkiem i nie było tragedii :o Zło, skąd takie przypuszczenie? Od pierwszego stosunku miałam orgazmy i bynajmniej nie było to tylko klasycznie, pod kołdrą i po ciemku. Zanim był seks pieściliśmy się na wiele sposobów i lepszych orgazmów sobie po prostu nie wyobrażam. Musiałabym chyba umrzeć, ale to nie jest w kręgu moich pragnień. Wszystko zależy od ludzi, ich dojrzałości (seks o tym nie świadczy, podejście do seksu już tak, byle dzieciak mógł się bzykać z połową osiedla i niekoniecznie zna przez to ciało kobiety). Chociażby ktoś miał 40 partnerek to każda nowa ma swoje upodobania i tak trzeba się jej uczyć. Doświadczenie może wpływać na tempo nauki i pojmowanie, ale jest jeszcze coś takiego jak inteligencja i predyspozycje. Niektórzy są po prostu świetnymi kochankami bo potrafią odczytywać emocje drugiej osoby, mają w sobie pasję, a są osoby które nawet w kolejnym związku propagują 4-minutowy seks. Moje liczne koleżanki akurat nie oszczędzały się i sporo na temat tych owianych sławą zbudowaną na posiadaniu licznych partnerek mogą powiedzieć. Dużo zależy ty po prostu od dopasowania i szczęścia.

Gość vivienne leigh
zgadzam sie ... prawiczek tez moze byc swietny w lozku

ja też wolę jak facet stawia na jakość a nie ilość, mój były mówił, że lubił dużo i jego byłe mu dogadzały,to ja mu: "no dobra to pokaż co potrafisz" . w mordę w życiu!! nic nie poczułam! 2 cm i trauma;( oczywiście powiedziałam mu, że jest beznadziejny on myślał że go oszukałam, bo dziewica nie powinna mówić takich rzeczy. ale dobrze się stało, zamiast tamtego egoisty mam słodkiego misia :) któremu mogę nawet powiedzieć jak poprawić jakość pocałunków, bo to też ważne. on też się boi, że go będę porównywać. ale nie będę, bo to co ktoś miał w gatkach w sumie nijak się ma do tego co się ma w sercu. a dla mnie to się liczy. i po co próbować z kimś na boku jak można wszystkiego ze swoim partnerem? tym bardziej, że poprzedni się starali i zero mojej reakcji,podniecenia, a ten tak mnie kręci, że nie wiem , od samej jednej myśli o nim odlatuję

Pojętny bym raczej powiedziała, świetny to on jest teraz. Nie powiem, mogę powiedzieć wiele, ale seks jest bardzo mocną stroną mojego związku, gdyż w łóżku jest mi niesamowicie. Pociąga mnie po kilku latach niczym w pierwszym miesiącu. Żeby w łóżku było super potrzeba chemii, chęci nauki i odrobiny pikanterii w postaci fantazji i odrzucenia pewnych zahamowań. Bez tego ktoś mógłby godzinami ubijać moją cipkę niczym bitą śmietanę i najwyżej starł by ją na wiór, chociażby nie wiem gdzie wcześniej go trzymał. Jeżeli osoba jest bez polotu i fantazji to nie mamy o czym rozmawiać.

Gość vivienne leigh
ha! znam to ! moj poprzedni byl takim niby chojrakiem... zaliczal babki na lewo i prawo (ponoc...tak sobie dodawal)...wyrywal je tylko na mundur ;/ zenada... jak doszlo do seksu... szok - maly i beznadziejny :D teraz mam kochanego misiaka ,ktory musi cos czuc do kobiety ,zeby isc z nia do lozka... wprawdzie tez jest wojakiem ale zawsze to zatajal...bal sie ,ze kobiety beda lecialy na mundur a nie na niego. tez go czasem ucze.. :) sam mnie wypytuje co czuje gdy robimy to i tamto... jest bardzo ciekawski... czyta nawet ksiazki.. chce mi w kazdy mozliwy sposob sprawic rozkosz. jest otwarty i odwazny. wierny i czuly. poprostu the best :D

Gość vivienne leigh
zgadzam sie ,ze polot i fantazja to klucz do swietnego seksu :D

A ciekawość jak jest z innym mnie zwyczajnie bawi. Kiedyś mój kolega powiedział mi zabawną rzecz. On jest w zawodu instruktorem jazdy, jak wiecie krążą o tej profesji różne opowieści i to zgodne z prawdą. Miał właśnie taką sytuację, że dziewczyna wiedząc o jego żonie i dziecku (a byli małżeństwem ze sporym stażem) usilnie ciągnęła go do łóżka. Proponował seks na różne sposoby. W końcu się wkurzył i powiedział jej tak: "A co Ty masz cipę w poprzek? Prążkowaną? Z wypustkami? Czym niby chcesz mnie skusić? Cipa to cipa. A reszta jest rzeczą gustu. Nie ma rzeczy, które podobają się wszystkim." I ja dokładnie myślę tak samo. Penis to penis, po kilku latach spędzonych na kafeterii stwierdzam nawet, że jeden z tych ładniejszych, chociaż nigdy nie śpiewałam pieśni pochwalnych do tego narządu. Ot przydaje się po prostu. Akurat idealnie trafiłam w wygląd, w 100% mój ideał. Hmmm, seks? No seks mam taki, że czasem opływam dosłownie i póki co nie wiem co to rutyna. Zresztą nudnemu nudno. Mogę być oszukana, źle traktowana, tak wtedy odejdę. Ale nie po to żeby zrobić to samo, a pewni gorzej niż z moim partnerem, skoro mam że tak powiem wszystko czego oczekuję. Bo inny penis przebije mnie na wylot? Będzie mieć magiczną moc? Sama nie wiem. :D I choć seks jest niesamowity to też nie skupiam na nim swojego życia i bardziej cenię przyjaźń, zaufanie i wierność. Ale to już są kwestie osobiste.

Współczuje doświadczeń z pierwszy mundurowym. Właśnie aby uniknąć takich przeżyć nie śpieszyłam z utratą cnoty, bo nie było w tym fakcie nic religijnego. Szczególnie, że krowa która dużo ryczy mało mleka daje. Ci co mają dużo partnerek często zaliczają nie je, ale swoje kompleksy. Moja bliska koleżanka wylądowała w pokoju na imprezie z takim bożyszczem, super przystojnym piłkarzem. Na początku myślała, że przez zgaszone światło nie może znaleźć penisa, ale potem okazało się, że jest po prostu taki malutki. W chłopak pomimo ogromnego powodzenia i wielu partnerek w łóżku nie tylko nie ma czym zawojować, ale nawet nie wie jak. Po kilku minutach opuściła pokój w ciszy. I żeby to był jeden taki przypadek. Jej najlepszy partner to taki skromny chłopak, nie wiem miał może 2 dziewczyny, ona z 20 facetów i dopiero przy nim przestała udawać orgazmy. :P

o właśnie, tacy skromni są zazwyczaj najlepsi :D mój obecny to przy mnie po prostu anioł, ja mam wyrzuty sumienia, ponieważ to ja ciągle schodzę na takie nieprzyzwoite tematy, on myślę , że jeszcze przez długi czas nie poruszyłby tego tematu , w ogóle zawsze łapki trzymał przy sobie... ale własnie takiemu nie mogę się oprzeć. bo z takim chłoptasiem co na pierwszym spotkaniu już się całuje, maca i opowiada zbereźne historie to na nic się potem nie ma ochoty :/ albo taki facet 11 lat ode mnie starszy seksoholik, erotoman. jego dotyk czy pocałunki w ogóle nie sprawiały mi przyjemności. wiedział co i jak , to prawda, ale to było pozbawione jakiejś magii. był zużyty ;/ i nigdy nie przypuszczałam, że w ogóle można się podniecić choćby samymi pocałunkami albo uwielbiać tak i pragnąć czyjegoś dotyku. i to właśnie nie jakiś dotyk gościa, który miał za sobą niezliczoną ilość kochanek i super praktykę tylko właśnie takiego niewinnego chłopca... :)