Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość libido i ja

NIC NIE CZUJE

Polecane posty

Gość libido i ja

od 2 lat jestem z moim chlopakiem mieszkamy razem, pare miesiecy temu zauwazylam ze przestal mnie pociagac to znaczy staram sie strasznie i zeby bylo romantycznie i zebym wygladala kuszaco ale mnie nic nie podnieca nawet jak mnie piesci i nie mam zadnych orgazmow, wysilam sie i daze do tego zeby je miec ale nic nie sa t chyba tabletki anty bo biore je od poczatku, a i nudy w lozku nie ma po prostu moje libidi tak jakby zniknelo pomocy

Gość la i brak mojego libido
nerwica, depresja, cięzka sytuacja życiowa, przezycia traumatyczne? Jesli nic z tej listy, to nie wiem:(

Przestań brać tabletki antykoncepcyjne. Libido powinno ci wtedy wrócić.

Gość ryboza00112
niestety mam tak samo i chyba 70% kobiet w polsce

Gość libido i ja
mam ciezka sytuacje teraz i jestem tym sama mieszkam za granica zawalilam studia sama sie utrzymuje do polski nie mam po co wracac bo nie ma dla mnie miejsca ,ale staram sie relaksowac i nei przejmowac zbytnio odprezyc jak to robimy ale nie nic to nie daje, jest jakies lekarstwo? moze powinnam isc do lekarza?

Gość libido i ja
ale tabletki biore od 2 lat i dopiero po 1 roku 7miesiecy zaczelo mi tak libido dawac znac o sobie

Zanik libido może też być spowodowany nadmiernym napięciem emocjonalnym i stresem. Mimo to, proponuję odstawić tabletki anty.

Gość la i brak mojego libido
ja mam nerwicę i cięzką sytuacje w życiu, libido jest niskie, trafiłam na fajnego ginekologa, po rozeznaniu stwierdził, ze najprawdopodobniej z powodu podswiadomych przeżywanych problemow i stresu. u ciebie tez tak moze byc, moze gdzies dam sie zablokowałas psychicznie. poszukaj u partnera przede wszystkim ciepla i wsparcia, bo widze,ze faktycznie masz niewesołą sytuację. wszytsko zalezy od naszego nastawienia