Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanesskaaa

DUREX PLAY żel stymulujacy orgazm dla kobiet dobry czy nie?

Polecane posty

Gość vanesskaaa

na ogólnym nikt nie odpowiada wiec moze tutaj, ten żel ma niby stymulowac i potegowac orgazm ale czy tak jest ? moze ktos z was stosowal ? bo troche kosztuje i nie wiem czy go warto kupic a jest nowoscia wiec nie ma opinii o nim

Napewno sam żel nie wywołuje orgazmu. Może ewentualnie powodować rozszerzanie się naczyń krwionośnych i lepsze ukrwienie narządów płciowych.

Gość madrosc slow
drutex play wymiata

Zgadzam sie Florkiem:-) zel jest oki ale tylko poprawia ukrwienie:-)

Gość dziewwwww-=0y
po tym zelu wargi sromowe staja sie przekrwione wydłuzaja sie robia sie długie po to by oplesc jajka partnera podczas współżycia na dodatek łachtaczka powieksza sie i robi sie w ksztalce orzecha i stoi 2 dni

Gość czarno pomaranczowa
my mamy i fajny jest:)ja mam wrażenie ze rozgrzewa moją łechtaczke....do masazu słabo sie nadaje bo szybko sie wciera,ale do innych rzeczy...no no..:)

dziewwwww-=0y po tym zelu wargi sromowe staja sie przekrwione wydłuzaja sie robia sie długie po to by oplesc jajka partnera podczas współżycia na dodatek łachtaczka powieksza sie i robi sie w ksztalce orzecha i stoi 2 dni ot coo..buahahahahaha

Gość calineczka mała lalala
ja mam tez zel, szczerze jest.. zwyczajny. Zadnyc rewelacji. Wciera sie blyskawicznie, kiedys nawet pomyslalam, ze to takie odczucie jakbym posmarowała się pastą do zębów. Serio! taki chłód.

Gość calineczka ja
no bo sa rozne rodzaje ja mialam ten chlodzacy - niebieski - noto chlodzi fajnie w c.pke heheheh no wiecie zawsze mozna sprobowac cos nowego

Gość pani mecenasowa
ten zel strasznie mnie szczypal w cipke i w ogole czulam dyskomfort :P nie warto go kupowac

Autorka pyta o Durex Play O,a nie te inne :o Też chciałabym wiedzieć,jednak to nie taki mały wydatek.Pojemniczek ma chyba 15 ml,a kosztuje 50 zł.Za 20 miałąbym bardzo duże opakowanie żelu fioletowego 2 w 1.

Gość bateryjka
ale podobno jest bardzo wydajny,starcza kropelka na łechtaczke. tez mysle nad kupnem,ale ta cena... a pewnie i tak dziala tylko rozgrzewajaco, zreszta ten zwykły czerwony PLAY tez mial dzialac cuda a tylko czuje cieplo przez 1-2sekundy jak sie dmuchnie na posmarowane miejsce,żadna rewelacja

Gość gość
W Rossmannie

Gość gość
Ja tym żelem kanapkę posmarowałam i było super, wargi mi rozgrzało, a zęby zzimniło, a cała szczęka mi drżała przez 10 minut. No polecam bardzo