Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilllllllllllllllla

Boże ! Uwierzyłam mu, a chyba kłamał! Mogłam zajsc w ciążę?

Polecane posty

Gość slider
gdzie wy mieszkacie? chyba na zacofanym zadupiu, dorośli faceci co chodzą po gimnazjach, 16letnie nie wyedukowane dziewczyny. późno już i nie chce mi się rozpisywać. Ogółem przykra sprawa że takie tępaki opóźniają społeczeństwo w rozwoju.

Idę się położyć, głowa mnie rozbolała od tego wsyztskiego, ale i tak pewnie nie zasnę. Jutro z samego rana tu zajrzę a potem zadzwonie do ginekologa. Mam nadzieję że wsyztsko się ułoży. Dobranoc.

Gość Soul.
Żałosna prowokacja. :] A jeżeli to nie jest prowokacja, to ciemna gawiedź jak najbardziej w Polsce ma jeszcze miejsce i wystepuje ;] czy Ty masz jakiekolwiek pojęcie o seksie? JAKIEKOLWIEK? Żenada.

Gość O Rany..
..Teeek.. Jak na prowok, całkiem... (do) nitschego sobie... :P

Gość O Rany..
..prowokaczu: zapamiętaj: Dziewczyna w Takiej Sytuacji NIE ŚPI.. :D

Jeśli to nie jest prowokacja to od razu do ginekologa jak najszybciej dasz radę po Escapelle z każdą godziną jest coraz mniejsza szansa, że nie dopuści do zapłodnienia. Owulacja jest 12-16 przed miesiączką to nie jest powiedziane, że zaraz po okresie zależy od długości cyklu. Jak jesteś po owulacji to masz farta, a jak przed to plemniki skubance potrafią przeżyć sobie w odpowiednich warunkach nawet do 7 dni i przeczekać na owu.

Gość zbgfnbngmm
Zrób tak jak Ci radzą (tabletka po, jest duża szansa że możesz wpaść) a na przyszość nie puszczaj się z tępakami dopóki sama nie będziesz gotowa na poniesienie konsekwencji swoich czynów...

Gość 70 zł na tabletke nie masz
to kto będzie łożył na utrzymanie bejbe?:)

Gość garfieldowa
Posikałam się ze śmiechu:-D

Gość chyba pęknę ze śmiechu
Jeśli to prawda to naprawdę nie ma z czego się śmiać, raczej zapłakać by wypadało... ale ja nie mogę się powstrzymać :D :D :D Muszę Wam jednak powiedzieć, że to jest wielce prawdopodobne! Niedawno oglądałam program Ewy Drzyzgi i tam były takie pary które wpadły właśnie sądząc, że za pierwszym razem się nie zachodzi i inne im podobne. Niestety takie brednie krążą wśród ludzi i niektóre debile w to wierzą :O

Gość fgtttt
blona dziewicza ma wlasciwosci bakteriostatyczne i podczas pzrebicia PH krwi zabija PH plemnikow. Ponadto blona przykleja sie do penisa tworzac tym samym pierscien ochronny nazywany " penis hymenus aureolus".

:D niezła prowokacja, chociaż wcale nie nowa - ludzie, którzy są od niedawna na kafe pewnie tego nie pamiętają, ale był tu kiedyś taki kultowy topik o goleniu łechtaczki, na nim był motyw z błoną tworzącą \"naturalną prezerwatywę\". to był chyba najśmieszniejszy topik wszechczasów, a ten tutaj to tylko plagiat :classic_cool: 🖐️

No nic, byłam dzisiaj u ginekologa, opowiedziałam swoją historię i zapisał mi Escapelle, mam nadzieję że będzie ok. A na kafeterii jestem od jakichs 3 miesięcy więc nie widziałam żadnego tematu o goleniu łechtaczki i nie jest to żaden plagiat :-o