Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dosc tego ryja

kobiety potrzebuje rady ... odnosnie twarzy

Polecane posty

Gość mam dosc tego ryja

mam pytanie do was kobietki otoz potrzebuje porady. mam nierowny koloryt skory tzn policzki sa czerwone albo blade mam jakies takie plamy a kolo warg i na nosie znowu wygladam jak bym byla brudna ;/ mam dosyc tego ze moja twarz tak wyglada z daleka moze tak tego nie widac ale jak patrze w lustro to mi sie slabo robi. moze polecicie mi jakis krem do twarzy co wyrowna ten koloryt dodam ze mam 22 lata i nie mam wypryskow na twarzy czasem sie zdarzy 1 czy 2 a tapety nie chce uzywac co wtedy dopiero mi sie skora przetluszcza i wyskakuja syfy... z gory dziekuje za pomoc

Gość ETi987
proponuje mikrodermabrazje u kosmetyczki lub w domu (mozna kupic zestaw do domowej mokrodermabrazji już za 40 zł), ale na początku dobra kosmetyczka powinna pomóc najlepiej- wyrówna Ci się koloryt cery. Na co dzień krem tonujący np. Avon, Hydra-radiance (nawijzającao-roświetlający krem koloryzujący), roswietla cere i nadaje jej lekki brązowy kolor, przez co cera wydaje się być bardziej lednoloita.

Gość Zadająca_pytanie
Też mam nierówny koloryt skóry (wokół ust moja skóra jest ciemniejsza niż na reszcie twarzy) i też szukam czegoś skutecznego na to. Może się uda :]