Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anioł i diabeł w jednym

Zapraszam na kawe!

Polecane posty

ja poprosze ciemnookiego bruneta, moze byc wysoki, lekko umiesniony ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh sie romarzylam :classic_cool:

Gość
Żarty żartami:).

biedronka i Hinatce chciałem udostępnić tak wspaniałe łoże a tu masz juz go jedna skomsumowała.Dycha tam jeszcze.Albo uciekł.:D

Serwusik wszystkim. anioł i diabeł w jednym-------> bym ci proponował abyś nie zakładał hurtowo nowych tematów tylko pozostał np. w tym.Masz ten dar,że załapują się uczestnicy bardzo szybko więc wykorzystaj tak aby na dłuzej się zatrzymywano.Będziecie rozpoznawalni i niejeden będzie z wami chciał podyskutować. Stwozycie ścisłe grono,które będzie bardzo ścisle ze sobą współpracować.I zapewne będzie temat niejednokrotnie bardzo oddalony od pozostałych ale zapewni ci to korzystna wspólpraca.Przemyśl to a ja ci tylko sugeruję ,że bardzo się rozwinie.Tez zapewne nieraz was odwiedze ale tez mam swoje towarzystwo nieraz przez złośliwych nazywane TWA czyli Towarzystwo Wzajemnej Adoracji.Ale te wtręty niektórych bo zazdroszczą tak wspaniałej atmosfery,o którą będzie dbał gospodarz tego topicu.I każdy ,który tu przyjdzie rozrabiać będziesz miał prawo zgłosić do usunięcia jego postu.Moderia tylko ciebie będzie respektowała nikogo innego z topicu nie posłuchają.Będziesz trwał i pinował porzadku.Jak się czerwone nicki pojawią i będa zaczepne IGNOROWAĆ.Jak nie pomoże zgłosiśż na śmietnik i delikwent jak nie usłucha będzie zbanowany. Tutaj możesz zakladac kontrowersyjne tematy,kto będzie chciał dyskutować merytorycznie napewno do was przyjdzie>Jak tematy się spodobają szefostwo da ci specjalny przywilej priorytetowy na cafe. Czuję to że w bardzo szybko dojdziecie do kilkunastu tysięcy wpisów. Ale to wszystko o TWEJ decyzji zależy.

Gość kwiczące świnki ze śmiechu
i nie sugeruj sie np.takimi wpisami.nie patrz na nicka czerwonego tylko co reprezentuje i tez może smiało przebywać.D-09