Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lizmusz

limuzyna

Polecane posty

Gość lizmusz

jaki macie pojazd na wesele? czy w dzisiejszych czasach limuzyna to obciach>

Pamiętam, że jak była mała to marzyło mi się by do ślubu pojechac taką typową limuzyna, a teraz... bym nie chciała ;) Nie uwazam, że to obciach, ale strasznie nie podoba mi sie jak ktoś jedzie do ślubu czarną limuzyną - dla mnie to wygląda jak karawan ;/ My jedziemy chryslerem 300 C, chcialam białego no ale już na całym śląsku na nasz termin były porezerwowane tak więc jedziemy srebrnym, ponizej wklejam link ;) http://www.allegro.pl/item659867938_chrysler_300c_na_wyjatkowa_uroczystosc_slask.html

Gość tak szczerze mówiąc
to mi limuzyna troche zalatuje jednak obciachem. Nawet biała. Takie mam odczucia

Gość ukukuk
jak dla mnie obciach ... my mielismy samochod w stylu retro

A ja mialam wlasnie dluga biala limuzyne, baaardzo dluga - z 10 osob by sie tam spokojnie zmiescilo. Nas bylo 8. I to bylo wlasnie fajnie, ze mlody odebral mnie ze swoimi rodzicami i swiadkiem, i ja tez zabralam do limuzyny swoich rodzicow i swiadkowa. Pojechalismy do kosciola powolutku, a po kosciele w limuzynie juz tylko ze swiadkami otwarlismy szampana i bylo naprawde super :) Kierowca nawet jechal wkolo rynku pare razy, wkolo ronda pare razy, zebysmy mieli czas ochlonac i sie napic lampeczke albo i dwie ;) A w takim malym aucie to tylko my sie zmiescicie i nikt wiecej. Tak wiec polecam jednak limo :)

tez jak bylam mala to myslalam ze łooooo ale fajnie tak do slubu limuzyna, a teraz dla mnie to troszke tandetne. wole jakies eleganckie mercedesy czarne . sama bede brac merca od wujka .akurat ma swiezynke auto i stwierdzil ze on kierowca bedzie z najwieksza przyjemnoscia. pozatym 1000 zł za dwie godziny jazdy limuzyna? :-/

Gość lizmxa
dokladnie - duży strasznie koszt - tym bardziej że jest sporo innych wydatków

Zawsze się zastanawiałam jak te limuzyny się mieszczą na rondzie, przecież się nie zginają jak autobusy przegubowe:-D Zasada jest taka: twój ślub, twoja sprawa, marzysz o limuzynie - jedź limuzyną, a zdanie innych miej w dupie:-D Choć osobiście mnie się to nie podoba, no ale przeciez ja nie będę na twoim weselu;)

Gość sdf
bo ja wiem..nie obciach,ale sa juz fajniejsze auta,pomysly jak jechac do slubu.to takie oklepane.juz nie na czasie,ze tak powiem.mozna byc bardziej oryginalnym ;)

a ja sie przyznam, że zawsze marzyła mi sie limuzyna i taką też miałam, długą i białą :) Nie widuje za często limuzyn wynajętych w moim mieście (właściwie nigdy nie widziałam) więc nie wydało mi się to oklepane. Poza tym miałam w niej duzo miejsca na suknię no i fajnie było raz w życiu przejechac się czymś takim, innym niż te codzienne bordowo-zielono-niebieskie auta zwykłe sedany :) Poza tym w każdym innym aucie bym się gniotła. Nie podobały mi się samochody w stylu retro, nie pasowały do osobowości moich i Męża, takich to w skansenie się naoglądałam i starczy :) Cabrio odpadało bo włosy zburzone i nie wiadomo jaka pogoda. Dorożka też odpadała bo z kościoła do restauracji mieliśmy dość daleko. Mercedesy, BMW, Audi i inne sportowe auta, zwłaszcza czarne jakoś mi do slubu nie pasowały. Dlatego wybralismy limuzynę, a jak wiadomo i tak nie jest to tani wydatek. Pozdrawiam ;)

Gość ngdnf249nXPO
A dlaczego niby limuzyna to obciach a chrysler nie??? kwestia mody, ja bym olala...

Gość jedź czym chcesz
wedle własnej zachcianki :) Tylko błagam, nie trąbcie jadąc przez miasto bo to wsiurkie okrutnie :D

Gość tez nie lubie
trabienia.. ale slysze co sobote. Nie na wsi. W miescie, we Francji.. Taka ich tradycja.

ja zawsze marzyłam jechac o ślubu starym np. fordem z lat 20tych. Nawet mielismy taki załatwiony, ale krótko przed ślubem okazało sie, ze nie ejst zarejestrowany wiec nie moglismy nim pojechać. Pojechalismy za to Audi Q5:)

Gość my jechaliśmy
dużym wysokim terenowym i nie było problemu z wsiadaniem !!!!!!!!! :O :O :O :O