Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgbdfgdgddfgdgd

Dziewczyny,pytanko o krem do twarzy, prosze o pomoc...

Polecane posty

Gość dgbdfgdgddfgdgd

Cześć:) Mam 23 lata i miałam tradzik wieku dojrzalego, nie jakis silny, ale jednak. Wyleczylam antytbiotykiem dosc dawno, ale teraz co jakis czas wyskakuja mi zaskorniki..Mam wrazenie, ze gdyby nie regularny peeling, maseczki i kremy to zaraz bym miala tragedie na twarzy. Mam krem na dzien - jest taki sredni, ale skonczę go. I tutaj moje pytanko - moglaby mi któras z Was polecic jakis krem na noc (albo ogolny, niezalezny od pory dnia) do takiej cery tradzikowej, ale nie barzo wysuszajacy (mam mieszana)? Najbardziej chciałabym krem jakiś z apteki, ufam tamtym kosmetykom bardziej niz droeryjnym...i teraz najwiekszy klopot - nie mam wiele kasy - chcialabym sie zmiescic do 25 zl...b. prosze o pomoc.

Gość dgbdfgdgddfgdgd

Gość dgbdfgdgddfgdgd
Może jednak ktoś pomoże?:(

Gość polecam krem physiogel
własnie z apteki jest genialnym nawilżaczem, a tego chyba potrzebuje Twoja skóra

Gość pytanie do wasssssssss....
wejdz na wizaz.pl i w kosmetykach znajdz kremy i wybierz najlepsze i poczytaj recenzje. z tego co pamietam to swietne opinie mial flos lek happy costam. niestety u mnie w miescie nie moge go dostać

Gość jagodajag
ja jak wysuszyłam sobie skórę twarzy antybiotykami (zawierają najczesciej alkohol) to teraz używam z apteki (dla mnie jakości Vichy tylko taniej za mniej wiecej 30zł) dermoodżywki nanobase. mozesz jeszcze spróbowac z avene bo tez miałam.